Hop baalaaaSarımsak gebelikte sakıncalı diye biliyorum. Enfeksiyon için sirkeli su önerenler gördüm başka yerde
Benim biri 0.9 biri 1.4 normal mi dedim geçen sınırda hala dedi ecopirin devam1.81 yazıyor dosyada
Herhangi bir ilaç vs vermedi 24. Haftada kontrol ettir doktoruna dedi
Benimki besine karşı yediğim şeyi biliyorum çiğ ceviz tüketiyorum bebeğimi beslesin diye fazla kaçırdım o yptı büyük ihtimalle domtprumda karaciğer enzimlerine baktır dedi ama şuan söndüler inşallah akşm tekrardan başlamaz kortizonlu bi kremim vardı dün gece mecbur kalınca sürdüm çok az iniaşşah geçip gitmiştir böyleKurdesen dediğimi urtiker skntli bi durum değil tedirgin olmayın gebelikte cilt döküntüsü ve kaşıntılar sk olur gebelikte kullanılabilen ilaçla tek dozla bile rahatlarsınız merak etmeyin karaciğer enzimlerini de kontrol etmek lazım ama doktorum gebelik hemostazi daha ilerleyen haftalarda olur demişti bana
Benimde hmg 11.8’den 10.6’ya düşmüş 1 ayda nasıl oldu anlamadım Ocak ayinda 13 kusurlerdeydiKızlar gecmis olsun herkese bazen crp bazen lökosit ayrı ayrı ikisi beraber bazen ikisi de yükselmeden vücutta enfeksiyon olabilir yerine ve tipine göre değişir
Değerlerden ziyade klinik önemli aslında bizim için kafanıza takmayın insallah her şey güzel olur
Bana da dedi 21. haftadasın 24’e kadar kaybolabilir üzerinde durulacak bir şey yok dedi içim rahat etti açıkcasıKızlar bu arada detaylıda bugün sol uterusta çentik gördü doktor 24. Hafta gibi kaybolabilir gözlemleyin dedi yaşayan oldu mu preeklam mı ne öyle biseye sebep oluyor yazmışlar nette
Hayır baktırmadım başka ne gibi belirtiler olabiliyor canım enfeksiyon olduğunda?Enfeksiyonuna baktırdın mı canm o da kusma bulantı yapıyor
Sertlik bir gün geçse diğer gün tekrar oluyor anlamıyorum bende ya sanırım çekicez doğuma kadar bunuBende sertlik 2 gün sürdü ve geçti. Enfeksiyon için 10 gün uğraştım 12 iğne vuruldum. 2 gün rahat ettim derken geceleri 2 gündür yanmam var ve sağ böbrek yine ağrıyor gibi şuan. O kadar da dikkat ediyorum
Sanırım sancı da yapıyor karnım sertleşiyor ve sancım oluyor o esnada doktora gidiyorum soracağım bende bunu.Enfeksiyon size sancı yaptı mı? Enfeksiyon olunca sancı da oluyor mu acaba ?
O sertlik bende de oluyor 19.haftadan beri. Doktorum günde 10 kereyi geçmezse ve sertliğe ağrı sancı kanama eşlik etmez ise sorun yok dedi. Benimde gün içinde ortalama 5-6 kere sertleşme oluyor herhangi bir ağrı yok ama rahatsızlık hissediyorum. Cumartesi muayeneye gidecem detaylı soracam bendeSanırım sancı da yapıyor karnım sertleşiyor ve sancım oluyor o esnada doktora gidiyorum soracağım bende bunu.
canım bende çok hafif görüldü oksopar kullanıyırum iğne hergün doğuma kadar devam dendi rapor yazıldı önemli gibi geldi bana1.81 yazıyor dosyada
Herhangi bir ilaç vs vermedi 24. Haftada kontrol ettir doktoruna dedi
Akıntın fazlalaşır yanma vs olabilr beni çok ateş basardı .Hayır baktırmadım başka ne gibi belirtiler olabiliyor canım enfeksiyon olduğunda?
Bendede 12ci hafta tarama testi icin gittigim ultrasonda gorunmusdu sonra geçti galiba yine var. Sen bol bol su iç ve sola yat. İlaç falan yazdısa ilaçların içKızlar bu arada detaylıda bugün sol uterusta çentik gördü doktor 24. Hafta gibi kaybolabilir gözlemleyin dedi yaşayan oldu mu preeklam mı ne öyle biseye sebep oluyor yazmışlar nette
bana da kanda bakıldı 29 çıktı ilaç da verilmedi:/Kanda crp çıkmaz dediğinizi anlayamadım bana 4 gün boyunca kandan crp bakıldı :)
Şuan hala kıvranıyorum sancıdan 6 gündür böyle umarım kötü bişey değildirKanda crp çıkmaz eğer idrar yoluysa idrar testinde belli olur. Doktor der zaten agri sebebi idrarda enfeksiyon olduğu için vs diye. Hatta bunun için doktora bile gerek yok acile istediğin zaman başvurup enfeksiyon şüphem var gebeyim deyince beklemeden hemen muayene alanına geciyosun. Özellikle gebe iken açık serviste bekleme yapmıyorsun. İmkanın olursa bugünde gidebilirsin. Cunku uzun zamandır acı çekiyorsun yani. Acil olduğu içinde en geç 1 saatte sonuçlar çıkıyor
Dayanabilirsen 1 gün daha dayanŞuan hala kıvranıyorum sancıdan 6 gündür böyle umarım kötü bişey değildiryarın randevum var yarına kadar beklemeyi düşünüyorum
Haber verirsen sevinirim canımSanırım sancı da yapıyor karnım sertleşiyor ve sancım oluyor o esnada doktora gidiyorum soracağım bende bunu.
Dayanıyorum bakalımDayanabilirsen 1 gün daha dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?