2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar gecmis olsun herkese bazen crp bazen lökosit ayrı ayrı ikisi beraber bazen ikisi de yükselmeden vücutta enfeksiyon olabilir yerine ve tipine göre değişir
Değerlerden ziyade klinik önemli aslında bizim için kafanıza takmayın insallah her şey güzel olur

Kurdesen dediğimi urtiker skntli bi durum değil tedirgin olmayın gebelikte cilt döküntüsü ve kaşıntılar sk olur gebelikte kullanılabilen ilaçla tek dozla bile rahatlarsınız merak etmeyin karaciğer enzimlerini de kontrol etmek lazım ama doktorum gebelik hemostazi daha ilerleyen haftalarda olur demişti bana

Benimki besine karşı yediğim şeyi biliyorum çiğ ceviz tüketiyorum bebeğimi beslesin diye fazla kaçırdım o yptı büyük ihtimalle domtprumda karaciğer enzimlerine baktır dedi ama şuan söndüler inşallah akşm tekrardan başlamaz kortizonlu bi kremim vardı dün gece mecbur kalınca sürdüm çok az iniaşşah geçip gitmiştir böyle

Benimde hmg 11.8’den 10.6’ya düşmüş 1 ayda nasıl oldu anlamadım Ocak ayinda 13 kusurlerdeydi Dahiliye doktoruna göstereceğim şimdi

Kızlar bu arada detaylıda bugün sol uterusta çentik gördü doktor 24. Hafta gibi kaybolabilir gözlemleyin dedi yaşayan oldu mu preeklam mı ne öyle biseye sebep oluyor yazmışlar nette
Bana da dedi 21. haftadasın 24’e kadar kaybolabilir üzerinde durulacak bir şey yok dedi içim rahat etti açıkcası

Sertlik bir gün geçse diğer gün tekrar oluyor anlamıyorum bende ya sanırım çekicez doğuma kadar bunu bende hastaneye gidiyorum şimdi bakalım ne diyecekler.

Sanırım sancı da yapıyor karnım sertleşiyor ve sancım oluyor o esnada doktora gidiyorum soracağım bende bunu.
O sertlik bende de oluyor 19.haftadan beri. Doktorum günde 10 kereyi geçmezse ve sertliğe ağrı sancı kanama eşlik etmez ise sorun yok dedi. Benimde gün içinde ortalama 5-6 kere sertleşme oluyor herhangi bir ağrı yok ama rahatsızlık hissediyorum. Cumartesi muayeneye gidecem detaylı soracam bende

kızlar merhaba ben de ağır bir grip geciriyorum crp değerim 29 çıkmış pastil kullan dediler sadece yüksek mi ne dersiniz antibiyotik kullanmalı mıyım acaba ( tiroidim de 9 çıkmış 50 mg eutrox a başlattı doktorum

Kızlar bu arada detaylıda bugün sol uterusta çentik gördü doktor 24. Hafta gibi kaybolabilir gözlemleyin dedi yaşayan oldu mu preeklam mı ne öyle biseye sebep oluyor yazmışlar nette
Bendede 12ci hafta tarama testi icin gittigim ultrasonda gorunmusdu sonra geçti galiba yine var. Sen bol bol su iç ve sola yat. İlaç falan yazdısa ilaçların iç

Şuan hala kıvranıyorum sancıdan 6 gündür böyle umarım kötü bişey değildir yarın randevum var yarına kadar beklemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…