• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar detaylı ultrasona gidenler için kaç dakika sürüyor ? ben üniversite hastanesinde bir perinatolog kadın doğumcu hocaya gidiyorum detaylı ultrason için ancak 5-6 dk ancak sürüyordur ultrasonla bakması.Gerçi her yerine bakıyor yavaş yavaş ama.40 dakika sürenlerinki nasıl oluyor benimki neden bu kadar kısa sürüyor 🤷🏼‍♀️
Canım ben de iki gün önce gittim üniversiteye benimki 35 dakika falan sürmüştür. Tek tek baktı yavaş yavaş organlarına ama hiç renkli değildi ona canım sıkıldı fotoğrafını bile vermedi maalesef, duruş pozisyonu uygun değil falan dedi.Eşimi de almadılar 😔 şükür sorun yok önemli olan o

Kızlar detaylı ultrasona gidenler için kaç dakika sürüyor ? ben üniversite hastanesinde bir perinatolog kadın doğumcu hocaya gidiyorum detaylı ultrason için ancak 5-6 dk ancak sürüyordur ultrasonla bakması.Gerçi her yerine bakıyor yavaş yavaş ama.40 dakika sürenlerinki nasıl oluyor benimki neden bu kadar kısa sürüyor 🤷🏼‍♀️
Bende alanında çok iyi bir perinatologa gittim 10 dakika sürdü. Eli çok pratik ve hızlıydı her yerine detaylıca baktı. Bazılarının daha uzun sürüyormuş hekimden hekime değişiyor demekki

Bazıları bakarken tek tek anlatıyor canım, kızımda doktor bakıp bakıp ağzında bişeyler geveliyordu. Bende Hocam bunların hepsini görüyor musunuz dedim. Kızdı yalan mı söylüyorum demişti. Yok estağfurullah ben bişey göremiyorum da demiştim. Bak bu ayak tabanı diyip kızın ayağını göstermişti. Oğlumda ise başka bir doktora gitmiştik. O hem gösteriyordu hem neye baktığını ne olursa ne Oluru açıklıyordu neredeyse 1 saat sürmüştü. Bunda da doktor ben muayene mi yapacağım aksilik görürsem bilgilendireceğim dedi. 15 20 dk sürdü. Sorun yok deyip elimize raporu verdi.

Benimki 4 dk sürdü 🤣

Bu sabah bana da oldu. Uyandığımda iç orgamlarım karnım sizin dediğiniz gibi acıyordu oyulmuş kesilmiş gibi böyle. Gün içinde azalarak bitti o. Ben uyandığımda kendimi sırt üstü buldum. Acaba uzun süre öyle uyudum da ondan mı diye düşündüm hatta.
Evet dediğiniz gibi aynen bende kendimi çok sort üstü buluyorum gece uykuda bend ondanmı oluyor acaba diye dşünyrum

Evet dediğiniz gibi aynen bende kendimi çok sort üstü buluyorum gece uykuda bend ondanmı oluyor acaba diye dşünyrum
Bende sadece bu sabah oldu. Benim haftam senden 1,5 ay geride canım. Yatış pozisyonundan kan dolaşımında bişeyler olmaya başladı galiba.

Kızlar ben bugün devlette rutin kontrole gittim. Muayeneden çıktıktan sonra 5 dk oturayım dedim yanımda da kızım vardı. Kadının biri yanımda boş yer varken kızımı kenara çekiştirip çekil yavrum ben oturacam deyip çocuğun yerine oturdu. Ben de sakin bi şekilde çocuğu ittirmeseniz iyi olurdu dedim kalktım. Baktım arkamdan bağırıyo ne değerli çocuğun var terbiyesiz falan diye ben de bağırma sensiz terbiyesiz deyip gittim kadın hala konuşuyordu. Daha fazla muhattap olmadım. Kızlar ben mi abarttım haksız mıyım sizce?
Biz de kızımla tiyatroya gittik. Dışarda oturuyoruz . Bi kadın kızıma a kalkıyor musun falan dedi ben de yanındayım yani. Kızım yok dedi oturdu. Aradan biraz geçti diyor ki kucağınıza alsanız ben otursam . Dedim yok alamam özel durumum var 😀 sinir oluyorum böyle insanlara ben de ya sen haklısın

Benimkide uzun sürdü benim.dokyorum tek tek.anlatto gösterdi tek tek organları yarın dudak mi degilmi herseyi anlattı hatta bebek bir ata uyudu tat li birileri yedim geldim yürüdüm tekrar devam etti eşimde yanımdaydı

Biz de kızımla tiyatroya gittik. Dışarda oturuyoruz . Bi kadın kızıma a kalkıyor musun falan dedi ben de yanındayım yani. Kızım yok dedi oturdu. Aradan biraz geçti diyor ki kucağınıza alsanız ben otursam . Dedim yok alamam özel durumum var 😀 sinir oluyorum böyle insanlara ben de ya sen haklısın
Oh iyi yapmışsın canım😁

Evet eşim de düz koyalım uzun olmasın dedi 😅 muhtemelen yurtdışında yaşayacak bizim de gitme durumumuz var bir iki yıla sorun yaşamasın orda koyup geçeriz kısa güzel diyor aslan ismini çok seviyorum ben de 🙈 ama iki isimli olmasın evet aaa aslanın yahudi ismi olduğunu bilmiyordum 🫣
Aslan ismi yahudi değil nerden çıktı ben aslan koyucam oğlumun adını:)

Kızlar bende Alparslan ismini düşünüyorum.Yani erkek anneleri olarak bizde şanslıyız elbet ama kız anneleri isim konusunda bence bizden daha şanslılar 😅 biz eşimle isim bulamıyoruz yani dönüp dolaşıp Alparslan'a geliyor mevzu 😂 Arapça olsun yada Türk ismi olsun diye bir şartımız da olmadı, hatta sahabe isimlerinden koymak isterdim erkek olursa diye ama bizim ailede 15 senedir doğan çocuklar hep erkek öyle olunca cidden en güzel isimleri koymuşlar bize pek birşey kalmadı gibi 🥲ama Alparslan da güzel heybetli geliyor dhhdhdh

bebeğin çok ileri olması da iyi değil o zaman da şekerden şüpheleniliyor en güzeli haftası aslında
Aynen benim ilerde bayag şeker çıkmadı şükr doktor bebeğin yapısı ile ilgili diyoruz ozmn dedi bakalm sağlıklı olsunlarda tabi gerisi boş

Back
X