- 14 Haziran 2023
- 1.128
- 826
- 53
O niye öyle çok ilerde gözüküyor ki. Son adet tarihi yanlış mı girildi. Benim ki normal görünüyorBöyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum girip hemen baktım 29 haftalık gözüküyorum bu arada
Doktorum belirlediği sat’ı girdiğini söyledi ama sağlık ocağının sisteminde 4 hafta öncesi girilmiş gözüküyor bende bilmiyorum sorun nerden kaynaklanıyorO niye öyle çok ilerde gözüküyor ki. Son adet tarihi yanlış mı girildi. Benim ki normal görünüyor
Buralı değilim kuzum. Burada görev yapıyorum o yüzden buradayım. Benim ki kasımın sonuna doğru olacak. Etrafımda da kimse yok maalesef hamileNe kadar süren var ben Tatvan a mı gelsem diye düşünüyorum ama nette kötü yorum yapmışlar. O kadar para veriyoruz en önemlisi Muş’tan kalkıp geleceğim elimde çocukla değsin istiyorum o yüzden sorayım dedim. Çevrende var mı ayrıntılı ya giren burda sordum soruşturdum kimse yok
Doktorum bir doz yeter demişti aslında ama zaten aralarında bir ay olması gerekiyor değil mi o ara sorayım olmadı tekrarBende 2020’de karma aşı olmuştum sağlık ocağı bana 1 doz aşı yaptı doktorum başka doza gerek yok dedi istersen doktoruna sor
Evet 2 doz yapılacaksa eğer aralarında 1 ay oluyor sorarsın rahat rahatDoktorum bir doz yeter demişti aslında ama zaten aralarında bir ay olması gerekiyor değil mi o ara sorayım olmadı tekrar
Sen tamamladığın halde mi bir daha olacaksınCanım bana da aynısını dediler, ben de ilkinde hamileyken çift olmuştum doğumdan sonra onu 5 e tamamlamıştım. İkinci hamileliğimde yaptırmamıştım. 10 yıl koruyuculuğu olduğu için. Ama bunda 1tane ikinci doktorunuza kalmış dedi ebe...
Van’a gel istersen ben de 6 kasımda gideceğim burdan bir arkadaş da Van’da ayrıntılıya gittiNe kadar süren var ben Tatvan a mı gelsem diye düşünüyorum ama nette kötü yorum yapmışlar. O kadar para veriyoruz en önemlisi Muş’tan kalkıp geleceğim elimde çocukla değsin istiyorum o yüzden sorayım dedim. Çevrende var mı ayrıntılı ya giren burda sordum soruşturdum kimse yok
Benim de düzeltilmiş adet tarihim yazıyor baktım şimdi sende neden öyle karışmış kiDoktorum belirlediği sat’ı girdiğini söyledi ama sağlık ocağının sisteminde 4 hafta öncesi girilmiş gözüküyor bende bilmiyorum sorun nerden kaynaklanıyor
Tamam o zaman inş bir tane yeter derEvet 2 doz yapılacaksa eğer aralarında 1 ay oluyor sorarsın rahat rahat
Ay bende bilmiyorum çok sinir bozucu birde influenza sebepli yüksek riskli gebe gözüküyorum ne alakaysa birileri karışıklık yaptı ve çözemedi muhtemelenBenim de düzeltilmiş adet tarihim yazıyor baktım şimdi sende neden öyle karışmış ki
Umarım düzeltebileceğiniz bir durumdurHanımlar bir şey danışmak istiyorum size. Bugün itibari ile 23+1'deyim ve eşimle şu an ayrıyız. 13 Ekimde evi terk etti. Resmi bir dava süreci yok henüz. Sizlere sormak istediğim şu; haftaya cuma seker testi/yüklemesi için gebelik takibim var ve eşimle gelinen bu son noktada ben kesinlikle görmek istemiyorum. Sormak istediğim şu; Bu test aşamasında ya da o gün işte, ultrasonda da doktor bakacak mi? Bakıp gelişimi hakkında bir şey diyecekse farklı. Hukuken de yarın dava açıldığında haklı iken haksız olmak, bana bu sebepten yürümesini istemem.
Rapor falan aldın mı hiç ordan belki oraya teşhis yazmışlardırAy bende bilmiyorum çok sinir bozucu birde influenza sebepli yüksek riskli gebe gözüküyorum ne alakaysa birileri karışıklık yaptı ve çözemedi muhtemelen
Teşekkür ederimKızlar uygulamaya baktım da bu işaretli yerlere bakıp bulabilirsiniz
Van da bakan perinatolog muVan’a gel istersen ben de 6 kasımda gideceğim burdan bir arkadaş da Van’da ayrıntılıya gitti
Yok raporda almadım influenzada olmadım çok ilginç gerçekten 2017 yılında mıydı neydi influenza olmuştum bir daha da olmadımRapor falan aldın mı hiç ordan belki oraya teşhis yazmışlardır
Düzeltemiyorlarmış canım sağlık bakanlığına yazı falan yazıyorlarmış ama düzelmiyor dedi sağlık ocağında çalışan hemşire.Benimkini de yanlış yazmışlar 9 Mayıs olacakken 9 Nisan yazmışlar bi sorayım düzeltebilecek miyiz diye
Evet aynenVan da bakan perinatolog mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?