Çankırı kaya tuzucanım tuz da çok önemli bizim ülkemizde maalesef aşırı kalitesiz tuz karabiber var iyiler hep yurtdışına gidiyor bu kadar böbrek hastası olmasının bir nedeni de akraba evliliği ve kalitesiz tuz tüketimiymiş inanın maden sularımız bile kaliteli değil çok pahalı ama şu 4 ay ben macronun ithal tuzunu kullanacağım Almanyadan almıştım gecen sene o kadar fark var ki ve çok üzüldüm
Doğru diyorsun her şeyin fazlası zarar zatenSuan parmaklarim normal ama dün niye öyle oldu bilmiyorum. Dediğini yapayim şişlik hissedersem bastiririm.
Ya bu meyvelerde çok yarar var ama hani fazlası zarar derler ya o yüzden dikkat etmek lazım. Mesela havuc bebeğin içinde bulunduğu suyu arttiriyor fakat fazla yendiğinde a vit bebeğe zarar veriyomus. Yada ananas in da bi zararı vardi. Tüp sürecinde iken baya arastirmistim ama şuan zihnimden gitmis. Mümkün oldukça taneli ve kararında tüket suyunu sıkıp içme mesela. Özelikle nar suyuna ezelden bayılan biriyim ama yapmıyorum bilerekartık seneye doğumdan sonra içerim diyorum allahin izniyle
Bi de gözlerim küçülüyor ya burnum da şişiyorBen fark etmemiştim ama bilek boy çoraplarımın lastikleri aşırı sıkmaya başlayınca fark ettim ayak bileklerim şişmişnarla da ilgili çok fazla pestisit barındırabileceğini falan okumuştum narla bi uzaklaştık orda
Ya evet ya ben memleket tuzunu kullanırdım bitti marketten aldım o mu etki etti acabacanım tuz da çok önemli bizim ülkemizde maalesef aşırı kalitesiz tuz karabiber var iyiler hep yurtdışına gidiyor bu kadar böbrek hastası olmasının bir nedeni de akraba evliliği ve kalitesiz tuz tüketimiymiş inanın maden sularımız bile kaliteli değil çok pahalı ama şu 4 ay ben macronun ithal tuzunu kullanacağım Almanyadan almıştım gecen sene o kadar fark var ki ve çok üzüldüm
Ay o yüzük olayı beni de korkutuyorDoğru diyorsun her şeyin fazlası zarar zatenben de bu gebeliğimde hiç araştırma yapmıyorum hep geçmişten ve sağlıktan gelen bilgilerim işte. Benim yüzüğüm çıkmadı öyle anladım ödemi de
Bence o kadar şişmeden önce farkedersin hafif zorlarsa yağ kremle falan çıkarırsınAy o yüzük olayı beni de korkutuyorhenüz sıkıntı yasamiyorum ama ilerleyen zamanlarda farkında olmadan parmağımda kalırsa yandım. Bide ince tamtur kesme olursa heder olucak eski alyansa mi dönsem napsam
Geçmiş olsun canım kasılma dediğin şu sertlik şişkinlik mi oluyormuş ben anlamadım tamKızlar size su içme hatırlatıcısı olacağım bundan sonradünkü kasılma olayından sonra birkaç kez daha tekrar edince acile geldim ve gerçekten 2-3 kasılma çıktı 20 dkda. Baya bi serum yedim bir de ilaç. Benim berbat kötü bir su içme alışkanlığım var ve serumları yer yemez karnımın taş gibi sertliği ve kasılmalar bitti. Lütfen SU içmeyi ihmal etmeyin özellikle bundan sonra hem bebeklerimiz hem kendi sağlığımız için gerçekten çok önemli
Galiba yer edinmeye calisiyoBence o kadar şişmeden önce farkedersin hafif zorlarsa yağ kremle falan çıkarırsınben de alyanstan tektaşa geçerim herhalde tektaşım daha geniş ama anlamıyorum ki bir gün rahat oluyor bir gün sıkıyor
Yok canım karnın böyle bi yere toplanıyormuş hissi böyle elektriklenmiş gibi garip bi his. Sertlik hala devam ediyor benim de şimdi eve taburcu oldum sertlik için magnezyum aldım hemen magnezyumu da ihmal etmemek lazım . Benim doktorum 3lü magnezyumlardan tavsiye etti efervesanlar yerine, ocean extramag aldım ben, kabjzlığa da iyi geliyor bilginiz olsunGeçmiş olsun canım kasılma dediğin şu sertlik şişkinlik mi oluyormuş ben anlamadım tam
marketten de iyi tuz almak lazım ama ben hiçbirine güvenmediğim için macrodan ithal menşeili tuz aldım çok çok pahalı ama ne kadar tüketiyoruz bir de şu 4-5 ay önemli bir de bizim. sodalarımız da kötü ithal perrierler çok çok daha iyi bizim maden sularımız kasılma yapıyor diye okudum ne kadar doğru bilemem zaten içtiğimiz bir bardak onda da ithal olana döndümYa evet ya ben memleket tuzunu kullanırdım bitti marketten aldım o mu etki etti acaba
Oyy demeeBi de gözlerim küçülüyor ya burnum da şişiyor7. Ayda başlasa neyse de erken şimdi
Maden suyundan midem bulandı gebelikte ve içemiyorum zatenmarketten de iyi tuz almak lazım ama ben hiçbirine güvenmediğim için macrodan ithal menşeili tuz aldım çok çok pahalı ama ne kadar tüketiyoruz bir de şu 4-5 ay önemli bir de bizim. sodalarımız da kötü ithal perrierler çok çok daha iyi bizim maden sularımız kasılma yapıyor diye okudum ne kadar doğru bilemem zaten içtiğimiz bir bardak onda da ithal olana döndüm
Evet ya arttırayım onu da napalım artıkOyy demeebol bol su içmek sanırım en temel şey
Uygulamadan değil de tarayıcıdan girip akıllı asistana tıkla yan tarafta bebek simgesine dokunKızlar e nabız da kaç haftalık hamile olduğumuzun yazdığı yeri bulamadım neredeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?