2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çankırı kaya tuzu her yolumuz düştüğünde aliriz.

Doğru diyorsun her şeyin fazlası zarar zaten ben de bu gebeliğimde hiç araştırma yapmıyorum hep geçmişten ve sağlıktan gelen bilgilerim işte. Benim yüzüğüm çıkmadı öyle anladım ödemi de

Bi de gözlerim küçülüyor ya burnum da şişiyor 7. Ayda başlasa neyse de erken şimdi

Ya evet ya ben memleket tuzunu kullanırdım bitti marketten aldım o mu etki etti acaba

Ay o yüzük olayı beni de korkutuyor henüz sıkıntı yasamiyorum ama ilerleyen zamanlarda farkında olmadan parmağımda kalırsa yandım. Bide ince tamtur kesme olursa heder olucak eski alyansa mi dönsem napsam

Ay o yüzük olayı beni de korkutuyor henüz sıkıntı yasamiyorum ama ilerleyen zamanlarda farkında olmadan parmağımda kalırsa yandım. Bide ince tamtur kesme olursa heder olucak eski alyansa mi dönsem napsam
Bence o kadar şişmeden önce farkedersin hafif zorlarsa yağ kremle falan çıkarırsın ben de alyanstan tektaşa geçerim herhalde tektaşım daha geniş ama anlamıyorum ki bir gün rahat oluyor bir gün sıkıyor

Geçmiş olsun canım kasılma dediğin şu sertlik şişkinlik mi oluyormuş ben anlamadım tam

Galiba yer edinmeye calisiyo takip edelim de zorda kalmayalım maddi manevi

Geçmiş olsun canım kasılma dediğin şu sertlik şişkinlik mi oluyormuş ben anlamadım tam
Yok canım karnın böyle bi yere toplanıyormuş hissi böyle elektriklenmiş gibi garip bi his. Sertlik hala devam ediyor benim de şimdi eve taburcu oldum sertlik için magnezyum aldım hemen magnezyumu da ihmal etmemek lazım . Benim doktorum 3lü magnezyumlardan tavsiye etti efervesanlar yerine, ocean extramag aldım ben, kabjzlığa da iyi geliyor bilginiz olsun

Ya evet ya ben memleket tuzunu kullanırdım bitti marketten aldım o mu etki etti acaba
marketten de iyi tuz almak lazım ama ben hiçbirine güvenmediğim için macrodan ithal menşeili tuz aldım çok çok pahalı ama ne kadar tüketiyoruz bir de şu 4-5 ay önemli bir de bizim. sodalarımız da kötü ithal perrierler çok çok daha iyi bizim maden sularımız kasılma yapıyor diye okudum ne kadar doğru bilemem zaten içtiğimiz bir bardak onda da ithal olana döndüm

Maden suyundan midem bulandı gebelikte ve içemiyorum zaten ama tuzu en iyisi memleketten isteyeyim yine de. Tabii dışarda da yiyoruz onlar Allah bilir ne tuzu kullanıyor. Çok canımı sıkıyor şu ödem

Kızlar e nabız da kaç haftalık hamile olduğumuzun yazdığı yeri bulamadım neredeydi

Valla mide yanması bende de var çok kötü zehir gibi oluyor boğazımın içi gaviscon içiyorum sabah akşam o rahatlatıyor

Mide yanmamız çok erken başlamadı mı ya bebek daha yukarıda bile değil yukarı çıkmasa da rahim genişledi organların yeri daraldı ondan mı acaba

Kizlar tuzu ve turşuyu fazla yemeyin tansiyon yükselince bebek beslenemiyor. 2hafta önce tansiyonum yüksekti 18/10 tansiyon hapını kullanıyorum günde 3defa şükür düzeldi. Bebekde iyi şimdilik 20hafta 6gun oldu rahim uzunluğu sordum doktora 3.9 mm iyi dedi.carsamba günü organ taraması yaptircam.

16 haftalık hamile arkadaşım var çok fazla mide yanması yaşıyor şu an sakız çiğnemekte bulmuş çözümü bi deneyin kızlar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…