2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Gebe iken bunu yapması hak değil diye biliyorum. cok üzüldüm suan yalnız mısınız yani aile üyeleri felan varmi yaninizda

23+6’yım benim geç yumurtlama olduğu için sat 4 hafta geriye çekildi ama sistemde böyle kalmış doktorumda sağlık ocağı da düzeltemiyor.
Aa niye düzeltilmiyor. Ben doktora geç döllenme oldu 32.hafta raporu için düzeltir misiniz dedim diğer geldiğinde yapalim dedi

Aa niye düzeltilmiyor. Ben doktora geç döllenme oldu 32.hafta raporu için düzeltir misiniz dedim diğer geldiğinde yapalim dedi
Bana da diğer geldiğinde hatırlat dedi hatırlattım yapamadı ben doğru tarih girmişim dedi

Aaaa bide öyle bi durum var. Çalışan kişiler için erken zamanda gebelik iznine ayrılması gerekli olucak yani az da değil 1 ay üstünde

Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olur inş. Ben doktora gittiğimde hem ultrason hem şeker testi yapıldı. Ultrasona girersen bu süreci nasıl etkiler ki anlamadım onu

Canım benim şeker yüklemesi takipli olduğum hastanede yapıldı öncesinde doktor ultrason ile baktı ama her hekim bakıyor mu bilmiyorum doktordan doktora değişebilir. Yasal süreci bilmiyorum ama her ultrasona girmeye hakkı var mıymış yani burdan seni vuramaz gibime geldi sonuçta devlet hastanelerinde babayı muayeneye almıyorlar bile

Aaaa bide öyle bi durum var. Çalışan kişiler için erken zamanda gebelik iznine ayrılması gerekli olucak yani az da değil 1 ay üstünde
Ya benim 5 gün ama bebeğe ne kadar baksam kar diye bakıyorum daha doğrusu deprem bölgesine Konteynera götürmemek için istiyorum ama mecbur gidilecek nisanda ama 5 gün 5 gündür

Yok devlette alıyorlar. Yani daha doğrusu doktorla alakalı bi durum. Bazıları kabul etmiyo hasta dışında hiç kimseyi. Esim her seferinde gördü.
Evin eşyalarını boşaltan biri çocuğumu kaciriyo bile der hersey beklenir. Evladını taşıyan karısını düşünmeyen herseyi yapar söyle beklenir yani.

Yaaaaaa öyle birşey mi var doktorun söylediği tarih esas olmaz mı izne ayrılırken ben de 2 hafta ileride görünüyormuşum ama bu büyük haksızlık 38de doğum yaparsam 40ta mı yapmış görüneceğim yani

Canım avukat bir arkadaşa sordum evi terk ettiği için erkek kusurlu zaten dedi. Çok ekstrem şeyler olmadığı sürece 7-8 yaşına kadar babaya velayet verilmez dedi

Ya benim 5 gün ama bebeğe ne kadar baksam kar diye bakıyorum daha doğrusu deprem bölgesine Konteynera götürmemek için istiyorum ama mecbur gidilecek nisanda ama 5 gün 5 gündür
Vardır bunda da bi hayir. 5 gün hem az hem çok. Belki erken olur süre de sıkıntı olmaz.
Nisan gibi gideceksiniz ya belki o zamana ev yapılır konteyner da ne kadara kadar yaşanacak ki

Ben 2 kere devlete gittim kadın doğuma ikisinde de eşimi içeriye almadılar doktordan doktora değişiyor demekki. Ev boşaltma muhabbeti çok çirkin olmuş gerçekten karnında çocuğuyla nerde oturup yatacak bu kadın ya

Çalışmadığım için tam ayrıntıyı bilmiyorum ama örnek vericem 36. Haftada izne çıkman gerekli doktorun çalışabilir raporu ile 1 2 hafta daha calisabiliyosun ama sonra rapor da fayda vermiyo mecbur izne ayrilman gerekiyor. İleri tarih görünen kişilerde sistemden dolayı erken izne çıkabilir bu mantıkla bakınca

Doktoruma sorayım ben de bir gün bile önemli benim için

Evet bu arada ultrason odasına 3 kere girdim 2 sefer kimseyi almadılar yanıma birinde aldılar değişiyo yani

Iste doktorların bazısı aliyo bazısı almiyo.

Fazlasıyla çirkin ve çok alcakca bi hareket.

Kızlar bebek izleme kamerası almayı düşünen var mı ve hangi marka öneriyorsunuz
Ben 1000 tl’ye buldum onu almayı düşünüyorum. Yemek yaparken kahve sigara içerken göremeyeceğim için almaya karar verdim belki indirime girer diye bekliyorum

Kızlar isteğe bağlı sezaryen 37. Hafta itibaren mi yapılıyor 37+1 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…