2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Şeker yükleme testi zaten gebeliğin sağlık durumunu belirlemek için yapılıyor, yani mantık olarak ister ultrason kontrolü olsun ister olmasın rutin kontrollere gelen ve bunun haber verilmesi gerektiğini düşünen bir baba varsa bu test yapılırken de bulunması lazım. Benim doktor randevularımın 5'te birinde belki eşim bulunmuştur ama bu hiçbir zaman sorun olmadı, neden olsun ki zaten. Ama sizin durumunuz çok uç bir durum, umarım aramızda avukata vardır da nasıl hareket etmenizin sizin için daha uygun olduğunu söyler. Evi randevudan önce terk ettiğini kanıtlasanız acaba haber vermemeniz de haklı sayılır mı? Ben bile okuyunca çok sinirlendim ama size diyeceğim lütfen canınızı sıkmayın, kendinize ve bebeğinize odaklanın herşey çok güzel olsun dilerim ikiniz için de.

Kızlar bebek izleme kamerası almayı düşünen var mı ve hangi marka öneriyorsunuz
Ben bunu alcam canım ilk baktığımda 1100 liraydı artmış Kasım indiriminde indirime girer belki

Kızlar size bir şey soracağım. Benim kaynanam instagramda köpek bebek videolarını izleyip izleyip bebek ilk eve girdiğinde hemen köpeğimi getircem birbirlerini tanısınlar yan yana uyusunlar diyor. Hatta bana verecekmiş ki iyice alışsınlar kibarca bana verme ikisinin kakasıyla uğraşamam dedim. Ama ben ilk gün de gelmesini istemiyorum daha yeni doğmuş bebek alerjisi var mı bilmiyorum bir de çok havlayan bir köpek. tüy olsun da istemiyorum ev. sizce nasıl diyebilirim kırmak da istemiyorum pek hevesli ama benim istediğim önemli değil mi

Hayır hayır saçmalamasın gerçekten sonuçta senin sorumluluğunda bir hayvan değil. Hayatta kabul etmem ne kadar zor sahibi değilsen ilgilenmek vs
Büyüdükçe zaten görüşecekler ilk günler çok zor olur ki zaten sizinle yaşayan bir canlıda değil çok zor..

Kesinlikle kabul etmezdim bence bu konudaki düşünceni eşine söyle eşin düzgün bir dille annesine getirmemesini söyler aklıma başka da birşey gelmedi.

Yerinizde olsam köpek konusunda daha hassas davranırdim. Kılı tüyü alerjeni geçtim yabancı bi aile vardi inan hiç aklımda değil hesabı olsa atardım. Kendi evlerinde uysal bi köpekleri varmış. Bebekleri oluyo ve birlikte büyüyorlar ama kız 1 2 yaşlarında iken bi anda kızın yüzünü ısırıp bi tarafını kopartmis. Aile neye uğradığını şaşırmış. Kimse yanlış anlamasın hayvan düşmanı asla değilim kesin yapar da demiyorum. Fakat sonuçta hayvan bu fıtratı gereği bi sey olur mazallah ki kendi aile uyeniz de degil yani.

Kizlar size acil birsey sormam gerekiyor vajinam boyle o kadar hareketliydi ki bugun sebebi sizce ne bir ara sag kasigimda da agei oldu minoset aldim gecti

Ayy ben el kremine hiiçç dikkat etmedim nivea falan kullanıyorum karışık ne gelirse sakıncası olduğunu niyeyse düşünmemiştim hiç
Ben bitkisel krem aldim aktardan onu suruyorum belime filan agridiginda insallah bisey olmamistiir

Ben evdeki kedi ile bebek nasıl olacak diye düşünüyorum kedi oglum xok.duskun 2 aylikti aldığımda el kafar şimdi 2 yaşında valla kediyi yollayamam oglum çok üzülür ne olcak bilmem

Kizlar size acil birsey sormam gerekiyor vajinam boyle o kadar hareketliydi ki bugun sebebi sizce ne bir ara sag kasigimda da agei oldu minoset aldim gecti
Bugün bende de ciddi bir bel sağ kasık ve sağ bacakta komple ağrı var üstüne bastırmayacak şekilde ara ara normal sanırım bu ağrılar

Alma konusunu 2 kez reddettim yine her seferinde deniyor anlamıyorum da sebebini. Bir de tuvalet eğitimi de yok eve kakasını yapıyor.

Kesinlikle kabul etmezdim bence bu konudaki düşünceni eşine söyle eşin düzgün bir dille annesine getirmemesini söyler aklıma başka da birşey gelmedi.
Eşim de çok istiyor beşiğin içine koyup fotolarını çekecekmiş benim bilimsel bir şey bulup bunlara atmam lazım

Ya ben de köpeği seviyorum normalde. Ama ben ameliyatlı gelmişim bebiş daha yeni dünyaya gelmiş o an istemiyorum. aşırı havlayan bir köpek belki bebek korkacak gibi şeyler düşünüyorum

Bugün bende de ciddi bir bel sağ kasık ve sağ bacakta komple ağrı var üstüne bastırmayacak şekilde ara ara normal sanırım bu ağrılar
Ayyy benimde öyle dun bugun. Bi bende oluyo diye ses cikartmamistim. Sağ kalçada belin tamamı çok aşırı agriyo. Yatakta bi tarafa zor dönüyorum. Normal mi acaba ya

Alma konusunu 2 kez reddettim yine her seferinde deniyor anlamıyorum da sebebini. Bir de tuvalet eğitimi de yok eve kakasını yapıyor.
Ya ne münasebet gerçekten eve kakasını yapan bir hayvanı nasıl getirecek bebek doğmuş bağışıklık desek yok, anne zaten komple lohusa bakalım psikolojin nasıl olacak dalga geçiyor heralde ben şimdiye cinnet geçirip ağır konuşmuştum köpeğe bile kafayı takardım sinir oldum buradan valla bir daha konuyu açmayın de canım geçiştirirsen tepene biner böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…