2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ay az bile sinirlenmişsin torun istemiyordu ne demek duyunca üzüldü ne demek ya valla senin kv çok sinir oldum Bence amacı bağ kurmak değil köpeğe artık bakamıyor ve sana atıp kurtulmak istiyor sakın sakın buna izin verme

Yok bende kalmayacağını söyledim onun olmayacağını anladı aslında. Benim derdim şuan doğunca hastaneden çıkar çıkmaz bize gelip yatağına koymak istiyor ben onu da istemiyorum. Kokusunu alıp köpek bebeği sevsinmiş isteği o

Ya biz şuan telefonla fazla ilgileniyoruz ben de bu zarar veriyor mu onu merak ediyorum. Benim ekran sürem fazla
Malesef evet.. Bende sürekli evdeyim ve yatmam gerekiyor mümkün oldukça elime almıyim diyorum ama başka bi yol bulamadım tel konusunda. ama bu telsiz konusunda bende alacaktım evim dikdörtgen şekilde uzun odalar arası mesafe var aliyim rahat ederim diyodum ama vazgeçtim. Bide çoğu kişi besigin içine koyuyo felan. Bilmiyorum psikolojik olarak kafayı siyircaz ama hadi bakalım

Kızlar telsiz için birde bu ürüne bakmanızı tavsiye ederim ben bu ürünü almayı düşünüyorum hem uygun hemde işlevi güzel kullananlarda memnun kalmış. Bazı bilindik markaların kameralarının hacklendiğini ve evlerinin izlendiğini duydum bilginiz olsun.

BV6000 IP Bebek İzleme Kamerası
Brion Vega BV6000 IP Bebek İzleme Kamerası - ebebek

Bir gün boşanırız diye düşünüyor halbuki aşırı da mutlu bir çiftiz ama biz aile bağı tam kurmayalım diye istemiyor dite düşünüyorum. Bana sürekli çocuk yapma erken daha 5 yılda ne kadar tanıdınız diyor ki toplam 10 yıldır beraberiz

Hacklenme konusunda video izledikçe insan iyice paranoyak oluyor bi ara takmıştım. ondan ben unutmaya çalışıyorum o konuyu

Şöyle bi tablomuza bakayım dedim de çok fazla anne var ama bir çoğu aktif değil

Başkalarının yatak odalarına karışmayı kendilerine nasıl hak görüyorlar acaba ya çok şaşırıyorum kendi annem de dahil olmak üzere kimse bana çocuk yapma diyemez ya ne kadar ayıp. Bence kv seni aşırı kıskanıyor gerçi Türkiye’de gelinini kıskanmayan kv yok o da ayrı bir konu

Hacklenme konusunda video izledikçe insan iyice paranoyak oluyor bi ara takmıştım. ondan ben unutmaya çalışıyorum o konuyu
O yüzden bilindik markaları almayayım dedim ne kadar doğru bilemiyorum Odada özel birşey yaparken kamerayı duvara çeviririz artık napalim

Daha bebeğin kokusu beşiğe sinmeden köpeği besige koyacak. Yani kadını tanımıyorum ama hiç iyi elektrik almadim. Hic doğru sağlıklı bi davranır değil.

Bence burada yazan çok da önemli değil inşallah öyledir ben çok iyi hatırlıyorum doktor rapor düzenliyor 32. Haftada çalışabilir raporu ona göre ne zaman doğum olursa o aktarılıyor doğum sonrasına yani doktorun düzenlediği raporu önemli

Ayyyy allahim sana sabır güç kuvvet versin. senden ayrılınca ne olacakmış omu da anlattı mi

Ay biz de kv olcaz inş aklı başında oluruz böyle olmayız bana ilk evlendiğimde çocuk yap diyen anneme bile kızdım diye konusunu bir daha açmamıştı. Ama işte bir şey dersem kırılır küser diye kv bir şey demeyince hak görüyorlar karışmaya

Kendi bebegine alistin da kopek mi kaldi allah askina bu kaynanalar bi degisik

İnsanlara aman kırılır üzülür susayım dedikçe tepene çıkarlar iyi niyetini suistimal ederler hiç gerek yok. Hakedene gereken lafı söyleyeceksin kv’ler genelde bundan anlıyorlar insan çocuğunun mutlu olmasını ister çok garip ya. Birde kız annelerinde böyle sorunlar olmazken hep erkeklerin annesiyle sorun yaşamak normal mi ya

Aşırı oğlunu gelininden kıskanan kv modeli

Sustukların büyür içinde daha sonraki herhangi küçük bir şeyde aşırı reaksiyon gösterebilirsin,haklıyken haksız duruma düşersin o yüzden kırılır mı küser mi düşünmeden düşüncelerini söyle ne kadar hassas davransan da bu model kv senin iyi niyetini suistimal ederler

Bu konuyla alakalı bi büyüğümuzun açıklaması vardi. Kadınlar kocalarından sevgi ilgi alaka görmedikleri için erkek çocuklarına yaş ilerledikçe daha düşkün oluyomus. Kocasının hayatta olmaması boşanma vs durumları dahada etkiliyormus. Kocalarindan göremediklerini sevgi ilgi yi oğulları eşlerine gösterdiğinde kıskançlık hasetlik ara bozmalar basliyomus. Cunku biliyorlar yanlarındaki kocalarina deselerde değişmeyecek bi sey. Aslinda hem sinir bozucu hemde çok üzücü bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…