Ay az bile sinirlenmişsin torun istemiyordu ne demek duyunca üzüldü ne demek ya valla senin kv çok sinir oldumYaa kızlar acaba hamilelikten çok mu kafaya taktım diyordum ama tepkilerinizden anladığım kadarıyla sinir olmakta haklıymışımsağolun bir daha söylediğinde bi doktora sorayım bu konudan emin değilim ilk 40 gün gelebilir mi sorayım derim. Hayır bir de torun istemiyordu olduğunu duyunca üzülmüştü şimdi niye köpekle bağ kuruyoruz anlamıyorum
Yok bende kalmayacağını söyledim onun olmayacağını anladı aslında. Benim derdim şuan doğunca hastaneden çıkar çıkmaz bize gelip yatağına koymak istiyor ben onu da istemiyorum. Kokusunu alıp köpek bebeği sevsinmiş isteği oE yani düşününce zaten eve gelir gelmez köpek getirmenin yok tanissinlar demenin başka bi aciklamsida yokbakabilirseniz olur fakat lohusa döneminde çoğu kadın kocasına Bike tahammül edemezken tam uyuyup dinlenmen gereken bi zamanda köpekten rahatsız olup stres olursan sütünü etkilerse? Köpeğin yaşam alanı değişikliği de olucak onun uyum sağlama süreci bebeğin rahatsız olması evin temizliği hijyeni...
Malesef evet.. Bende sürekli evdeyim ve yatmam gerekiyor mümkün oldukça elime almıyim diyorum ama başka bi yol bulamadım tel konusunda.Ya biz şuan telefonla fazla ilgileniyoruz ben de bu zarar veriyor mu onu merak ediyorum. Benim ekran sürem fazla
Bir gün boşanırız diye düşünüyorAy az bile sinirlenmişsin torun istemiyordu ne demek duyunca üzüldü ne demek ya valla senin kv çok sinir oldumBence amacı bağ kurmak değil köpeğe artık bakamıyor ve sana atıp kurtulmak istiyor sakın sakın buna izin verme
Hacklenme konusunda video izledikçe insan iyice paranoyak oluyor bi ara takmıştım. ondan ben unutmaya çalışıyorum o konuyuKızlar telsiz için birde bu ürüne bakmanızı tavsiye ederim ben bu ürünü almayı düşünüyorum hem uygun hemde işlevi güzel kullananlarda memnun kalmış. Bazı bilindik markaların kameralarının hacklendiğini ve evlerinin izlendiğini duydum bilginiz olsun.
BV6000 IP Bebek İzleme Kamerası
Brion Vega BV6000 IP Bebek İzleme Kamerası - ebebek
Başkalarının yatak odalarına karışmayı kendilerine nasıl hak görüyorlar acaba ya çok şaşırıyorum kendi annem de dahil olmak üzere kimse bana çocuk yapma diyemez ya ne kadar ayıp. Bence kv seni aşırı kıskanıyor gerçi Türkiye’de gelinini kıskanmayan kv yok o da ayrı bir konuBir gün boşanırız diye düşünüyorhalbuki aşırı da mutlu bir çiftiz ama biz aile bağı tam kurmayalım diye istemiyor dite düşünüyorum. Bana sürekli çocuk yapma erken daha 5 yılda ne kadar tanıdınız diyor ki toplam 10 yıldır beraberiz
O yüzden bilindik markaları almayayım dedim ne kadar doğru bilemiyorumHacklenme konusunda video izledikçe insan iyice paranoyak oluyor bi ara takmıştım. ondan ben unutmaya çalışıyorum o konuyu
Daha bebeğin kokusu beşiğe sinmeden köpeği besige koyacak. Yani kadını tanımıyorum ama hiç iyi elektrik almadim. Hic doğru sağlıklı bi davranır değil.Yok bende kalmayacağını söyledim onun olmayacağını anladı aslında. Benim derdim şuan doğunca hastaneden çıkar çıkmaz bize gelip yatağına koymak istiyor ben onu da istemiyorum. Kokusunu alıp köpek bebeği sevsinmiş isteği o
Bence burada yazan çok da önemli değil inşallah öyledir ben çok iyi hatırlıyorum doktor rapor düzenliyor 32. Haftada çalışabilir raporu ona göre ne zaman doğum olursa o aktarılıyor doğum sonrasına yani doktorun düzenlediği raporu önemliYaaaaaa öyle birşey mi var doktorun söylediği tarih esas olmaz mı izne ayrılırkenben de 2 hafta ileride görünüyormuşum ama bu büyük haksızlık 38de doğum yaparsam 40ta mı yapmış görüneceğim yani
Ayyyy allahim sana sabır güç kuvvet versin.Bir gün boşanırız diye düşünüyorhalbuki aşırı da mutlu bir çiftiz ama biz aile bağı tam kurmayalım diye istemiyor dite düşünüyorum. Bana sürekli çocuk yapma erken daha 5 yılda ne kadar tanıdınız diyor ki toplam 10 yıldır beraberiz
Ay biz de kv olcaz inş aklı başında oluruz böyle olmayızBaşkalarının yatak odalarına karışmayı kendilerine nasıl hak görüyorlar acaba ya çok şaşırıyorum kendi annem de dahil olmak üzere kimse bana çocuk yapma diyemez ya ne kadar ayıp. Bence kv seni aşırı kıskanıyor gerçi Türkiye’de gelinini kıskanmayan kv yok o da ayrı bir konu
Kendi bebegine alistin da kopek mi kaldi allah askina bu kaynanalar bi degisikYaa kızlar acaba hamilelikten çok mu kafaya taktım diyordum ama tepkilerinizden anladığım kadarıyla sinir olmakta haklıymışımsağolun bir daha söylediğinde bi doktora sorayım bu konudan emin değilim ilk 40 gün gelebilir mi sorayım derim. Hayır bir de torun istemiyordu olduğunu duyunca üzülmüştü şimdi niye köpekle bağ kuruyoruz anlamıyorum
İnsanlara aman kırılır üzülür susayım dedikçe tepene çıkarlar iyi niyetini suistimal ederler hiç gerek yok. Hakedene gereken lafı söyleyeceksin kv’ler genelde bundan anlıyorlar insan çocuğunun mutlu olmasını ister çok garip ya. Birde kız annelerinde böyle sorunlar olmazken hep erkeklerin annesiyle sorun yaşamak normal mi yaAy biz de kv olcaz inş aklı başında oluruz böyle olmayızbana ilk evlendiğimde çocuk yap diyen anneme bile kızdım diye konusunu bir daha açmamıştı. Ama işte bir şey dersem kırılır küser diye kv bir şey demeyince hak görüyorlar karışmaya
Aşırı oğlunu gelininden kıskanan kv modeliBir gün boşanırız diye düşünüyorhalbuki aşırı da mutlu bir çiftiz ama biz aile bağı tam kurmayalım diye istemiyor dite düşünüyorum. Bana sürekli çocuk yapma erken daha 5 yılda ne kadar tanıdınız diyor ki toplam 10 yıldır beraberiz
Bir anne oğlunu niye gelininden kıskanır ki ben bunun annelik iç güdüsü olduğunu düşünmüyorum bence çok uç bir durum yani kesinlikle normal gelmiyor bana.Aşırı oğlunu gelininden kıskanan kv modeli
Ay biz de kv olcaz inş aklı başında oluruz böyle olmayızbana ilk evlendiğimde çocuk yap diyen anneme bile kızdım diye konusunu bir daha açmamıştı. Ama işte bir şey dersem kırılır küser diye kv bir şey demeyince hak görüyorlar karışmaya
Normal değil zaten hastalıklı bünyelere özgüBir anne oğlunu niye gelininden kıskanır ki ben bunun annelik iç güdüsü olduğunu düşünmüyorum bence çok uç bir durum yani kesinlikle normal gelmiyor bana.
Bu konuyla alakalı bi büyüğümuzun açıklaması vardi. Kadınlar kocalarından sevgi ilgi alaka görmedikleri için erkek çocuklarına yaş ilerledikçe daha düşkün oluyomus. Kocasının hayatta olmaması boşanma vs durumları dahada etkiliyormus. Kocalarindan göremediklerini sevgi ilgi yi oğulları eşlerine gösterdiğinde kıskançlık hasetlik ara bozmalar basliyomus. Cunku biliyorlar yanlarındaki kocalarina deselerde değişmeyecek bi sey. Aslinda hem sinir bozucu hemde çok üzücü bi durum.İnsanlara aman kırılır üzülür susayım dedikçe tepene çıkarlar iyi niyetini suistimal ederler hiç gerek yok. Hakedene gereken lafı söyleyeceksin kv’ler genelde bundan anlıyorlar insan çocuğunun mutlu olmasını ister çok garip ya. Birde kız annelerinde böyle sorunlar olmazken hep erkeklerin annesiyle sorun yaşamak normal mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?