Aynı minvalde yazdım sonra yanlış anlaşılırim belki diye sildim aklın yolu bir. Kendi yaşayamadıklarıni başkalarında görünce hasetlige başlıyorlar işte benim kv kaçarak evlenmiş düğünü olmamis gelinlik giymemiş kendi kv den çok çekmiş benim aldığım gelinliğin parasına kadar laf etmişti, kendi soyadımı kullanmami dert etmişti ara ara hala laf sokmalar vs kendi ne çektiyse çektirmeye çalışıyor ama unutuyor karşısında kendi gibi biri yok çok şükürBu konuyla alakalı bi büyüğümuzun açıklaması vardi. Kadınlar kocalarından sevgi ilgi alaka görmedikleri için erkek çocuklarına yaş ilerledikçe daha düşkün oluyomus. Kocasının hayatta olmaması boşanma vs durumları dahada etkiliyormus. Kocalarindan göremediklerini sevgi ilgi yi oğulları eşlerine gösterdiğinde kıskançlık hasetlik ara bozmalar basliyomus. Cunku biliyorlar yanlarındaki kocalarina deselerde değişmeyecek bi sey. Aslinda hem sinir bozucu hemde çok üzücü bi durum.
Evet bunu bende duymuştum oğullarını kocası yerine koyup sevgi ve ilgi bekliyorlar ama o ilgi geline gidince kafayı yiyorlar resmen ve kıskançlık krizleri başlıyor ama gelinini kıskanmayan kv hiç duymadım ya ne kadar kötü birşey.Bu konuyla alakalı bi büyüğümuzun açıklaması vardi. Kadınlar kocalarından sevgi ilgi alaka görmedikleri için erkek çocuklarına yaş ilerledikçe daha düşkün oluyomus. Kocasının hayatta olmaması boşanma vs durumları dahada etkiliyormus. Kocalarindan göremediklerini sevgi ilgi yi oğulları eşlerine gösterdiğinde kıskançlık hasetlik ara bozmalar basliyomus. Cunku biliyorlar yanlarındaki kocalarina deselerde değişmeyecek bi sey. Aslinda hem sinir bozucu hemde çok üzücü bi durum.
Yok canım niye yanlış anlayalım. Bende anlattığım örneği duydugumdan beri çevreme dikkatli bakıyorum hatta bi çok kişi bu durumla ilgili çok dert yandı. Bekarken nisanliyken oğlunun önüne yemek bile koymazdı evlendik gelip dizine yatıyor uzaninca yanına kivriliyor bilmem ne felan.. valla pabuç bırakmayın öyleyse. Herkes yerini bilmeliAynı minvalde yazdım sonra yanlış anlaşılırim belki diye sildim aklın yolu bir. Kendi yaşayamadıklarıni başkalarında görünce hasetlige başlıyorlar işte benim kv kaçarak evlenmiş düğünü olmamis gelinlik giymemiş kendi kv den çok çekmiş benim aldığım gelinliğin parasına kadar laf etmişti, kendi soyadımı kullanmami dert etmişti ara ara hala laf sokmalar vs kendi ne çektiyse çektirmeye çalışıyor ama unutuyor karşısında kendi gibi biri yok çok şükür
Benim kv pek kiskanmiyo yani hiç rast gelmedim sevgililik döneminden beri ailenin içindeyim. Hatta bi oğlum bi kızım var derler benim içinde. Bende micmic sevgiden hoşlanmıyorum. Kv sevgi dili öpe koklaya sevmek herkese karşı öyle. Bende sarılmayı bile sevmem o yüzden bana yanasmaz. Bayramdan bayrama sarılırım sürekli görüşüyoruz. Allahtan bana pek dokunmuyorEvet bunu bende duymuştum oğullarını kocası yerine koyup sevgi ve ilgi bekliyorlar ama o ilgi geline gidince kafayı yiyorlar resmen ve kıskançlık krizleri başlıyor ama gelinini kıskanmayan kv hiç duymadım ya ne kadar kötü birşey.
Benimkide hep kızım der hiç gelinim demez sağolsun öper sarılır çok sever bende böyle sevdiğini belli etmeyi çok severim ama tabiki kıskançlık yapıyor biraz. Gebelik döneminde özellikle eşim çok üstüme düşüyor kıskandığını anlayabiliyorum hoş birşey değil tabi ama diyecek birşeyim yok kendi tercihi. Şu sıralar benimle biraz uğraşmaya başladı sinir kat sayılarımı arttırıyorBenim kv pek kiskanmiyo yani hiç rast gelmedim sevgililik döneminden beri ailenin içindeyim. Hatta bi oğlum bi kızım var derler benim içinde. Bende micmic sevgiden hoşlanmıyorum. Kv sevgi dili öpe koklaya sevmek herkese karşı öyle. Bende sarılmayı bile sevmem o yüzden bana yanasmaz. Bayramdan bayrama sarılırım sürekli görüşüyoruz. Allahtan bana pek dokunmuyor
Ay görme duyma he he de bosver. Bu aralar niye öyle oldu ki acaba. Bu durumunda psikolojik açıklaması varmi acabaBenimkide hep kızım der hiç gelinim demez sağolsun öper sarılır çok sever bende böyle sevdiğini belli etmeyi çok severim ama tabiki kıskançlık yapıyor biraz. Gebelik döneminde özellikle eşim çok üstüme düşüyor kıskandığını anlayabiliyorum hoş birşey değil tabi ama diyecek birşeyim yok kendi tercihi. Şu sıralar benimle biraz uğraşmaya başladı sinir kat sayılarımı arttırıyor
İlgi hep bende olduğu için hoşuna gitmiyor olabilirAy görme duyma he he de bosver. Bu aralar niye öyle oldu ki acaba. Bu durumunda psikolojik açıklaması varmi acaba
Benim karnım hep çok gergin sabah kalktığımda biraz yumuşak oluyor gibi onun dışında hep çok sert. Su çok az içiyorum0
Bugün benim de ağrım çok fazlaydı. Kasılmam da oldu. Magnezyum içtim rahatladım biraz. Bir de benim rahmim sanki geriliyo bu kasılma mı bilmiyorum ama sertleşme gibi değil büyüyor rahim ondan heralde. Su içmeyi ihmal etmeyin. Öğlen 3 e kadar içmemiştim su direkt başladı kasılmalarım. Anca 2 litre 2.400 falan içebiliyorum günde
Evet maalesef bir gün aramazsa küsüyorAşırı oğlunu gelininden kıskanan kv modeli
Ya aslında şundan dolayı susuyorum. Mesela bana kötü bir şey söyleyecekse tekken söylüyor oğlunun yanında beni aşırı seviyor gibi konuşuyor eşim de kaynanan da sen diye ölüyor diyorSustukların büyür içinde daha sonraki herhangi küçük bir şeyde aşırı reaksiyon gösterebilirsin,haklıyken haksız duruma düşersin o yüzden kırılır mı küser mi düşünmeden düşüncelerini söyle ne kadar hassas davransan da bu model kv senin iyi niyetini suistimal ederler
Bizimkiler de boşanmış ondan bu söylediğini ben de düşünüyorum. Bizim başımızda sen varsın sen olmalısın baskısıyla şehir dışında okumasına bile izin vermemiş. Benle evleneceğini söylediğinde beni evine almayıp bi kafede tanışmıştı sonra da çok küçüksünüz ( 27 yaşa) olmaz demiştiBu konuyla alakalı bi büyüğümuzun açıklaması vardi. Kadınlar kocalarından sevgi ilgi alaka görmedikleri için erkek çocuklarına yaş ilerledikçe daha düşkün oluyomus. Kocasının hayatta olmaması boşanma vs durumları dahada etkiliyormus. Kocalarindan göremediklerini sevgi ilgi yi oğulları eşlerine gösterdiğinde kıskançlık hasetlik ara bozmalar basliyomus. Cunku biliyorlar yanlarındaki kocalarina deselerde değişmeyecek bi sey. Aslinda hem sinir bozucu hemde çok üzücü bi durum.
Tek kaldığında sana kötü davrandigi esnasa video ses kaydı yapsan elinde delil toplasan. Sonra bi gun hepsini eşinin önüne koysan. Hatta kv de olduğu bi andaYa aslında şundan dolayı susuyorum. Mesela bana kötü bir şey söyleyecekse tekken söylüyor oğlunun yanında beni aşırı seviyor gibi konuşuyor eşim de kaynanan da sen diye ölüyor diyorşimdi ben cevap versem dicek ki annem iyi sen niye böylesin biz kötü olmayalım diye böyle oldum sanırım. Eşi olmadığından eşime düşüyor garip bir ilişki.
Dul kadın bi seyi diyolar bu tavırlara. Kiz iyi sabrediyosun heee. Ben şimdiye kafayı siyirmistimBizimkiler de boşanmış ondan bu söylediğini ben de düşünüyorum. Bizim başımızda sen varsın sen olmalısın baskısıyla şehir dışında okumasına bile izin vermemiş. Benle evleneceğini söylediğinde beni evine almayıp bi kafede tanışmıştı sonra da çok küçüksünüz ( 27 yaşa) olmaz demişti
Aaa bunu düşünmemiştim asil bu önemli gerçektenAaaa bide öyle bi durum var. Çalışan kişiler için erken zamanda gebelik iznine ayrılması gerekli olucakyani az da değil 1 ay üstünde
Benimde dün akşamdan beri öyle gergin rahim genişlediği için mi bilemedim. 3.5 lt su içiyorum muhtemelen rahim genişlediği için oluyor olabilir.Benim karnım hep çok gergin sabah kalktığımda biraz yumuşak oluyor gibi onun dışında hep çok sert. Su çok az içiyorum
Yani baya dusunmustum ne gibi sorun olabilir diye sonra bu geldi aklıma. Bi yolunu bulmak gerekli. Yada rapora ultrason verilerini felan girmek lazım. Yoksa baya erken cikacaksiniz izneAaa bunu düşünmemiştim asil bu önemli gerçekten
Ben 1 buçuk içsem oo iyi diyorumBenimde dün akşamdan beri öyle gergin rahim genişlediği için mi bilemedim. 3.5 lt su içiyorum muhtemelen rahim genişlediği için oluyor olabilir.
Benim de doğumu yapacak memleketteki doktoruma göründüm bu hafta 16 Şubat gözüküyor ama elektif sezaryanlari bi hafta önce alıyorum dedi 9 Şubat civarı Oğluşum sağlıkla gelsin insallahBenim doktor bu hafta doğum için tarih verdi. 39.haftanın başında alacakmış ne kadar kalsa kardır dedi ama sancı da gelmeden almalıyız ondan tam 38 bitince alacak galiba.
Son bir haftadır bende yine başladı ya son 1.5 Aydır iyiydim şimdi başa dönmedi o kadar şiddetli değil ama akşamları kötü bulanıyorBu aralar yine sık mide bulantısı yaşamaya başladım varmı böyle olan
Su miktarını artırmalısın az içiyormuşsun ödem de oluşabilir suya dikkat etmek lazımBen 1 buçuk içsem oo iyi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?