Bana ebe yorulduğun günler karnın çok gergin okur demişti yorulduğunuzda mı oluyor GeröektenBenimde dün akşamdan beri öyle gergin rahim genişlediği için mi bilemedim. 3.5 lt su içiyorum muhtemelen rahim genişlediği için oluyor olabilir.
Hayır bütün gün istirahat ettiğim halde gergindi sanki patlayacak gibi yani benimki yorgunluk kaynaklı değil galiba rahim iyice genişlemeye başladıBana ebe yorulduğun günler karnın çok gergin okur demişti yorulduğunuzda mı oluyor Geröekten
Ne kadar sabırlısınEvet maalesef bir gün aramazsa küsüyor
Yediğin bir şey ga yapmış olabilir mi gaz da bende gerginlik yapıyorHayır bütün gün istirahat ettiğim halde gergindi sanki patlayacak gibi yani benimki yorgunluk kaynaklı değil galiba rahim iyice genişlemeye başladı
Eşimde her gün annesini arar bir gün unutsun hemen trip atar küser çocuk gibiEvet maalesef bir gün aramazsa küsüyor
Bir gün vajinamda aşırı ağrım vardı doktora gittim . Baktı ultrasonda sorun görmedi . Dedi ki bu hafta kendini çok mu yordun. Harbiden de misafir ağırlamıştım. Dinlen bol bol dedi. Yani yorulunca bence artıyorBana ebe yorulduğun günler karnın çok gergin okur demişti yorulduğunuzda mı oluyor Geröekten
Gaz problemim de yok yani gaz gerginliği değilde sanki karnım böyle patlayacak gibi gergin. Alien filminde yaratik karnını kesip çıkıyordu öyle olacak sankiYediğin bir şey ga yapmış olabilir mi gaz da bende gerginlik yapıyor
Bende bi konuşayım yarın aile hekimimleYani baya dusunmustum ne gibi sorun olabilir diye sonra bu geldi aklıma. Bi yolunu bulmak gerekli. Yada rapora ultrason verilerini felan girmek lazım. Yoksa baya erken cikacaksiniz izne
Hahah senaryoya bakGaz problemim de yok yani gaz gerginliği değilde sanki karnım böyle patlayacak gibi gergin. Alien filminde yaratik karnını kesip çıkıyordu öyle olacak sanki
Evet bu bende de var karın kaslarım bazen o kadar geriliyo ki böyle kas lifleri tık tık kopucakmış gibi bi hisGaz problemim de yok yani gaz gerginliği değilde sanki karnım böyle patlayacak gibi gergin. Alien filminde yaratik karnını kesip çıkıyordu öyle olacak sanki
Hep öyle yapıyorum az az sık sık yiyorum ama dediğim gibi bence bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor ve geriliyor. Karnımın iki yanında da yeşil yeşil damarlarım gözüküyor canım karnım gerildi bayaHahah senaryoya bakben de gaz ağrısı yapıyor valla ya magosit alıyorum sonra hafifliyor ama sen az az sık sık yemeyi dene bi de öyle bakalım
Aynen böyle kaslarım liflerim yırtılacak gibi hissediyorum yarına geçer benimde muhtemelen. Arada oluyor böyle geçiyor sonraEvet bu bende de var karın kaslarım bazen o kadar geriliyo ki böyle kas lifleri tık tık kopucakmış gibi bi hishele o gün gaz ve idrar varsa midemi de çok doldurduysam sığamıyorum dünyalara sanki
Aa anladım senin derin de yağlı değilse hemen öyle belli olur o zaman bol bol yağla kendini bari çatlamasınHep öyle yapıyorum az az sık sık yiyorum ama dediğim gibi bence bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor ve geriliyor. Karnımın iki yanında da yeşil yeşil damarlarım gözüküyor canım karnım gerildi baya
Kesinlikle 2 saat ayakta durayım hemen rahimde o baskıyı hissetmeye başlıyorum karnım sertleşiyorBir gün vajinamda aşırı ağrım vardı doktora gittim . Baktı ultrasonda sorun görmedi . Dedi ki bu hafta kendini çok mu yordun. Harbiden de misafir ağırlamıştım. Dinlen bol bol dedi. Yani yorulunca bence artıyor
Evet yağ yoktu ilk hareketleride çok erken hissetmiştim 12 ve 16.haftaydı diye hatırlıyorumAa anladım senin derin de yağlı değilse hemen öyle belli olur o zaman bol bol yağla kendini bari çatlamasınbenim hiç öyle damar gözükmedi ilk gebelikte de ilk gebelikte doktor ameliyatta dedi ki ne yedin yağlanmış göbek
Benim belirdi damarlarım ya normalde yağlı bi derim var ama krem falan almadım henüz ekstra desteklemedim dahaAa anladım senin derin de yağlı değilse hemen öyle belli olur o zaman bol bol yağla kendini bari çatlamasınbenim hiç öyle damar gözükmedi ilk gebelikte de ilk gebelikte doktor ameliyatta dedi ki ne yedin yağlanmış göbek
Sizinle yaşamak istemez dimi?Bizimkiler de boşanmış ondan bu söylediğini ben de düşünüyorum. Bizim başımızda sen varsın sen olmalısın baskısıyla şehir dışında okumasına bile izin vermemiş. Benle evleneceğini söylediğinde beni evine almayıp bi kafede tanışmıştı sonra da çok küçüksünüz ( 27 yaşa) olmaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?