2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
2 hafta önce kan vermiştim herşey yolundaydı demekki yeni başladı eksiklik
Benim de azalmış hemoglobin ve ben talesemi taşıyıcısıyım. Kan ilacını almayınca başım ağrıyor sende de oluyor mu ağrı ? Benim canım da ciğer çekiyor ama korkuyorum yemeye

Kızlar bir şey sorucam takipleri başka doktorla doğumu başka doktorla yapmak mantıklı mı? Normal doğumu destekleyen bir doktor var kadını da sevdim ama kontrollere başka doktorla devam etmek istiyorum. Gerçi bu sezeryana mı daha yatkın henüz konuşmadım ama diğeri kesin normal doğum destekçisi normal olsun diye uğraşacak. Sezeryandan sonraki süreç beni çok korkutuyor çünkü

Benim de azalmış hemoglobin ve ben talesemi taşıyıcısıyım. Kan ilacını almayınca başım ağrıyor sende de oluyor mu ağrı ? Benim canım da ciğer çekiyor ama korkuyorum yemeye
Benim suan bile başım çatlıyor basıma yazma sardım onunla dolaşıyorum bundan kaynaklandıgını hiç düşünmemiştim çok şasırdım suan
Ciger tehlikelimi ki doktoruna sorsaydın bi

İkisi de özel mi ? Yani ara sıra ikisi de görse bilse seni iyi olur ama doğum tamamen o ana bağlı oluyor onu da söyleyeyim çatı muanesi var , açılması var , sancısı var … onu da geçtim bebek istiyor mu

Benim suan bile başım çatlıyor basıma yazma sardım onunla dolaşıyorum bundan kaynaklandıgını hiç düşünmemiştim çok şasırdım suan
Ciger tehlikelimi ki doktoruna sorsaydın bi
Sorayım ya doktoruma da ciğer yemek istiyorum
Alakası olduğunu biliyorum ama tabii aramızda kan değerleri ile daha ilgili arkadaşlar var açıklarlar . Eşimin de tıpla alakası var şimdi açmayayım o dedi zaten ilk. Hatta mens zamanları da baş ağrılarımız oluyor ya

Ya çok doğru internette bakmasam ben toprak aseriyorum sanıcaktım zaten demir eksikliği aklıma gelmezdi heralde şimdi ben stresten çarşamba gününü getiremem doktor reçete yazıcakta onu laboratuvarda yaptırıcam geri doktora götürücemde o bana ilaç vericekte ohoo o zamana kafayı yerim stresten

Ay bu hamilelik bize neler yaptırıyorr sen soyleyince acaba tadı nasıl diye düşünüyorum

Benim de demir ilacım bitti çarşamba aşıya gitmişken yazdırayım dedim . Ya niye stres yapıyorsun olabilir ki artar da azalır da bunu takma kafana

Evet ikisi de özelde. O çatı muayenesi hakkında da kötü şeyler okudum. İkisinin de ayrı zorlukları var ama bizim ülkemizde bebek normal gelse bile uğraşmayıp sezeryana alıyolar. Başka ülkelerdeki kadınlardan fizyolojomiz farklı olmadığına göre bizim ülkede doğum biraz da doktora bağlı oluyor maalesef

Kızlar yazın giydirecek şeyler de alayım diyorum da şimdi şubatta doğsa ağustosta 6 aylık olcak
3-6 yazın mı giyer 6-9 mu giyer

Benim kontrollere gittiğim doktorum normal doğumu destekliyor ama doğumda çok rahatlatmadı beni sezaryen düşündüğüm için , doğum için başka bir doktora muayeneye gittiğimde o bana sen neyi nasıl hangi saatte istersen gece iste yaparım senin psikolojin önemli dediği için ona yaptıracağım sanırım hiç bu kadar rahatlamamıstım hayatımda ikisi de aynı hastanede zaten

Bende daha doktorumla konuşmadım normal mi sezeryan mı diye .Aslında normal istiyorum ama inanın ben bu bünyeyle nasıl doğurucam hiç bilmiyorum sezeryandan yana sıkıntım da benim kesiklere karşı fobim olması.. parmağım kesilse bayılacak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…