2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
ayy benim canım benzin boya koklamak istiyor Bu neyin eksikliği acaba

Ayy ne güzel canım iyice ayrıntılı baktıysa içine sindiyse çok sevindim

Benim canım buz istiyor o kadar çok buz yiyorum ki
Ben küçük kızımda öyleydim. Bütün gün akşama kadar kütür kütür buz yiyordum. Kardeşim kızıyordu artık yeme hasta olacaksın diye ama tutamıyordum kendimi Bu arada buz yendiği zaman bebek biraz şiş doğuyor canım. Annemde erkek kardeşimde buz yiyormuş oda öyle şiş doğmuş benim kızda öyle doğdu

Bebekler zaten şiş doğmaz mi? Yeğenlerim arkadaşların bebekleri hep gördüklerim pofuduk halde oluyolar 3 5 güne de iniyo sisleri. Bizim gördüğümüz şiş bebekler kilolu mu sayılıyor

Bebekler zaten şiş doğmaz mi? Yeğenlerim arkadaşların bebekleri hep gördüklerim pofuduk halde oluyolar 3 5 güne de iniyo sisleri. Bizim gördüğümüz şiş bebekler kilolu mu sayılıyor
Canım bizim ki baya baya şişti gözleri falan bile şişlikten gömülmüştü. Bebek anne karnindayken suyu fazla olunca da böyle çok şiş doğuyolarmış sanırım. Hemşire odaya geldiğinde annenin suyu fazlaymış sanırım bebek şiş doğmuş dedi. Annemde yok o suyun fazlalığından değil sürekli buz yediği için demişti. Çünkü suyum fazla degildi

Merhaba arkadaşlar biz de şu an 23+0 olduk. Geçen hafta detaylı ultrasona gittik her şey yolunda sadece plasentam aşağı yerleşmiş 1.9 cm uzaklıkta. Biraz endişe ediyorum kanamam vs olur diye bir haftadır dinleniyorum daha çok. Benim gibi olan var mı?

Aaaa çok şaşırdım valla o kadar hoşuma gidiyor ki yemek herkes diyor yeme diye ama tutamıyorum

Merhaba benim de plasentam aşağı yerleşimli ama uzaklığını bilmiyorum kaç cm. Bana ilk defa 19 eylülde denmişti aşağıda diye, çıkar yukarı daha erken dedi doktorum. 13 ekimde ayrıntılıya gittiğimde de yine aşağıdaydı çıkmamıştı ama rahim genişledikçe bebek yukarı çıktıkça plasenta da çıkıyomuş 30lu haftalarda

Umarım çıkar.. daha öncesinde böyle bir şey dememişlerdi bana ama aşağıda baskı hissediyordum bi-iki haftadır. Detaylıda öğrendim. Hayırlısı olsun ne diyelim

Aaaa çok şaşırdım valla o kadar hoşuma gidiyor ki yemek herkes diyor yeme diye ama tutamıyorum
Ben de senin gibiydim asla yemeden duramıyordum. Doğum yaptım eve geldim. Dedim bi deniyim yiyebilecek miyim. Geri attım ağzımdan buzu yiyemedim bu hamilelikler çok tuhaf yapıyor insanın hormonlarını yaa

Bi diyet yapmamış biri olarak bu süreç zorlayacak beni zaten ilk 4 ay bir şey yiyememiştim. Bu bebişler bi sağlıklı doğsalardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…