ayy benim canım benzin boya koklamak istiyorKızlar şaka gibi ama size bir şey söyliycem
İnstagramda toprak gördüm resmen canım toprak çektişuan gülüyorum ama canım toprak yemek istiyor internette baktım demir eksikliğinden dolayı hamilelerde çok karşılaşılıyormuş çarşamba randevum var söyliyim bari
ayy varmış benim gibi valla ben gittim benzin aldım kokusunu içime çekiyorum öyle bir istek ki...Benim de canım geçen hafta aşırı derecede boya, benzin vs koklamak istiyordu çok ilginç delircektim artık
okurken boğazım ağrıdıBenim canım buz istiyor o kadar çok buz yiyorum ki
Benim canım buz istiyor o kadar çok buz yiyorum ki
Benimde okurken diş hassasiyetim başladıokurken boğazım ağrıdı
benzin ve tiner eksikliği canımayy benim canım benzin boya koklamak istiyorBu neyin eksikliği acaba
Bende sigaranın kokusuna bayılıyorum maalesefbenzin ve tiner eksikliği canım
Süper süperEvet canım :)
Bebrk tombik olursa 9 12 bile giyer 3 6 giyemezKızlar yazın giydirecek şeyler de alayım diyorum da şimdi şubatta doğsa ağustosta 6 aylık olcak
3-6 yazın mı giyer 6-9 mu giyer
24+2ayy maşallah kendini kurtarmış minnoş kaç haftalıktı
Ayy ne güzel canım iyice ayrıntılı baktıysa içine sindiyse çok sevindimSağol canım darısı sana senden de güzel haberler bekliyorum
Adam çok tatlı biri ya espiri falan yapıyor baya sohbet muhabbet ederek geçiyor ama bazen de öyle bir susuyor ki insan korkuyosağolsun kızım hep pozisyonları sıkıntısız gösterdiği için 25dk kadar sürdü. Aslinda baktığı yerlere dönüp dolaşıp tekrar tekrar bakıyor bi kere bakıp geçmiyor. Bir de güzel pozları olsun diye bayağı uğraşıyor
Ben küçük kızımda öyleydim. Bütün gün akşama kadar kütür kütür buz yiyordum. Kardeşim kızıyordu artık yeme hasta olacaksın diye ama tutamıyordum kendimiBenim canım buz istiyor o kadar çok buz yiyorum ki
Bebekler zaten şiş doğmaz mi? Yeğenlerim arkadaşların bebekleri hep gördüklerim pofuduk halde oluyolar 3 5 güne de iniyo sisleri. Bizim gördüğümüz şiş bebekler kilolu mu sayılıyorBen küçük kızımda öyleydim. Bütün gün akşama kadar kütür kütür buz yiyordum. Kardeşim kızıyordu artık yeme hasta olacaksın diye ama tutamıyordum kendimiBu arada buz yendiği zaman bebek biraz şiş doğuyor canım. Annemde erkek kardeşimde buz yiyormuş oda öyle şiş doğmuş benim kızda öyle doğdu
Canım bizim ki baya baya şişti gözleri falan bile şişlikten gömülmüştü. Bebek anne karnindayken suyu fazla olunca da böyle çok şiş doğuyolarmış sanırım. Hemşire odaya geldiğinde annenin suyu fazlaymış sanırım bebek şiş doğmuş dedi. Annemde yok o suyun fazlalığından değil sürekli buz yediği için demişti. Çünkü suyum fazla degildiBebekler zaten şiş doğmaz mi? Yeğenlerim arkadaşların bebekleri hep gördüklerim pofuduk halde oluyolar 3 5 güne de iniyo sisleri. Bizim gördüğümüz şiş bebekler kilolu mu sayılıyor
Aaaa çok şaşırdım valla o kadar hoşuma gidiyor ki yemek herkes diyor yeme diye ama tutamıyorumBen küçük kızımda öyleydim. Bütün gün akşama kadar kütür kütür buz yiyordum. Kardeşim kızıyordu artık yeme hasta olacaksın diye ama tutamıyordum kendimiBu arada buz yendiği zaman bebek biraz şiş doğuyor canım. Annemde erkek kardeşimde buz yiyormuş oda öyle şiş doğmuş benim kızda öyle doğdu
Merhaba benim de plasentam aşağı yerleşimli ama uzaklığını bilmiyorum kaç cm. Bana ilk defa 19 eylülde denmişti aşağıda diye, çıkar yukarı daha erken dedi doktorum. 13 ekimde ayrıntılıya gittiğimde de yine aşağıdaydı çıkmamıştı ama rahim genişledikçe bebek yukarı çıktıkça plasenta da çıkıyomuş 30lu haftalardaMerhaba arkadaşlar biz de şu an 23+0 olduk. Geçen hafta detaylı ultrasona gittik her şey yolunda sadece plasentam aşağı yerleşmiş 1.9 cm uzaklıkta. Biraz endişe ediyorum kanamam vs olur diye bir haftadır dinleniyorum daha çok. Benim gibi olan var mı?
Umarım çıkar.. daha öncesinde böyle bir şey dememişlerdi bana ama aşağıda baskı hissediyordum bi-iki haftadır. Detaylıda öğrendim. Hayırlısı olsun ne diyelimMerhaba benim de plasentam aşağı yerleşimli ama uzaklığını bilmiyorum kaç cm. Bana ilk defa 19 eylülde denmişti aşağıda diye, çıkar yukarı daha erken dedi doktorum. 13 ekimde ayrıntılıya gittiğimde de yine aşağıdaydı çıkmamıştı ama rahim genişledikçe bebek yukarı çıktıkça plasenta da çıkıyomuş 30lu haftalarda
Ben de senin gibiydim asla yemeden duramıyordum. Doğum yaptım eve geldim. Dedim bi deniyim yiyebilecek miyim. Geri attım ağzımdan buzu yiyemedimAaaa çok şaşırdım valla o kadar hoşuma gidiyor ki yemek herkes diyor yeme diye ama tutamıyorum
Bi diyet yapmamış biri olarak bu süreç zorlayacak beni zaten ilk 4 ay bir şey yiyememiştim. Bu bebişler bi sağlıklı doğsalardıçok geçmiş olsun ekmek, makarna, pirinç, patates, havuç ve meyve az tüketmeniz lazım. Meyve yerken yanında süt ürünü tüketmek şekeri dengeliyor. Yürüyüş çok iyi geliyor. Yemeklerden sonra 15 dk yürümek düşürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?