2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Genelde kilolu olanlar da çıkıyor olsa da genetik faktorler daha etkili canim şeker yüklemesini çoğu kadın doğumlu yapıyor burada aç gidiyorsun kan alıp ölçüyorlar önce sonra şekerli sıvı içiyorsun tekrar ölçüyorlar sonuca göre tespit ediliyor

Ya ben hiç yaptırmadım. ben hamile kalmadan önceki kilom 60tı sonra 56 oldum şimdj 61im hiç kilo almıyorum ya sanki neden acaba bide hiç löpürlöpürde yemiyorum sanki kaç saat aç kalsam ruhum duymaz amma hamilelikten önce hiç böyle degildimya

İnşallah normaldir erken doğum riski değildir sizin şuan nasıl peki devam ediyor mu sizin ne kadarlık bebeğiniz
Yine de çok sık tekrarlarsa görünmekte fayda var. Ve geçen gün de yazmıştım başıma geldiği için sık kasılma olduğunda, bol bol su için ve dinlenin en önemlisi bol su içmek

Yine de çok sık tekrarlarsa görünmekte fayda var. Ve geçen gün de yazmıştım başıma geldiği için sık kasılma olduğunda, bol bol su için ve dinlenin en önemlisi bol su içmek
Yarın gideceğim doktoruma bakalım ne diyecek 4 5 litre su içerim aslında gebelik önceside böyleydi ama ben hiç progestan ve magnezyum kullanmamıştım onlara başladım bakalım inşallah erken doğum riski oluşturmaz

Kızlar şaka gibi ama size bir şey söyliycem
İnstagramda toprak gördüm resmen canım toprak çekti şuan gülüyorum ama canım toprak yemek istiyor internette baktım demir eksikliğinden dolayı hamilelerde çok karşılaşılıyormuş çarşamba randevum var söyliyim bari

Demir eksikliğin var canım olabiliyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…