2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
23. De doğan bebeklerin videolarını izledim hep yaşatmışlar küvözde

Benim arkadaşım 23 haftalik 650 gram iki tane bebek doğurdu yani ikiz biri öldü bir yasadi kiz 3 sınıfa gidiyo kuvezden çıkana kadar bir sürü operasyon bir sürü ameliyat kendi yaşıtları 5 sinif.oldu ama işte bu 3 sinif biraz bedensel.degil de başka türlü gelişim geriliği var

Kızlar eşimin kardeşi için dua edebilir misiniz şu an riskli bir durumda, inşallah her şey hayırlısıyla iyi olsun iyi huylu olsun diye dua istiyorum daha yaşı çok küçük 15-16 yaşında
Çok geçmiş olsun kitle mi bulundu nedir sıkıntısı canım

Kızlar sabahtan beri bebişi hiç hissedemedim 24 hafta olcaz yarın. Çikolata yedim yan yattım tık yok

Kızlar sabahtan beri bebişi hiç hissedemedim 24 hafta olcaz yarın. Çikolata yedim yan yattım tık yok
Çok derin uyuyorlar bazen tüm gün tık yoktu geçen benim aklım çıktı ,evham yapma hiç bir fincan kahve içip sola yatmayı dene bir

ben öyle hissetmediğim zamanlar göbeğimi dürtüyorum yani hafif göbeğimi elimle yandan sallıyorum uyanıyor hata mı ediyorum acaba

Ben bazen severken cimcikliyorum hızımı alamıyorum Koç Burcu annesi olarak hunharca sevmek bizim işimiz oğluşta artık bir dur be kadın mı diyor bilmiyorum tekmeyi basıyor küçük ayaklı

Günü gününü tutmuyo bu bebişlerin biraz dinlenme pozisyonda vakit geçirince daha hareketliler ama sanki

Bende küçük küçük dokundum uyanmadı
yok ya ben küçük dokunmuyorum sarsıyorum hafif. yani sağa sola dönerken de sarsılıyolar ama hissetmediğim zaman telaşlanıyorum akşam eve gidesiye kadar kafayı yerim heralde. ama bugün benimki de durgun dün çok hareketleydi. Pozisyonlarından da kaynaklıyor bence. Geçen kontrolde mideme doğru yüzünü dönmüştü o gün az hissediyodum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…