- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Benim kanamam oldugu için demiştir belkide canmDinleniyorum bu ara bolca. Yani doktor çok da bişey demedi aslında çok dinlen ya da ilişki yasak vs diye ama yine de dikkat ediyorum çıkması için yukarı
Umarım sonuçlar beklediğiniz gibi temmiz çıkarKızlar eşimin kardeşi için dua edebilir misiniz şu an riskli bir durumda, inşallah her şey hayırlısıyla iyi olsun iyi huylu olsun diye dua istiyorumdaha yaşı çok küçük 15-16 yaşında
Çok geçmiş olsun kitle mi bulunduKızlar eşimin kardeşi için dua edebilir misiniz şu an riskli bir durumda, inşallah her şey hayırlısıyla iyi olsun iyi huylu olsun diye dua istiyorumdaha yaşı çok küçük 15-16 yaşında
Evet canım bi kemiğinde bi kitle görüldü biyopsi alınacak inşallah iyi olurÇok geçmiş olsun kitle mi bulundunedir sıkıntısı canım
Çok derin uyuyorlar bazen tüm gün tık yoktu geçen benim aklım çıktı ,evham yapma hiçKızlar sabahtan beri bebişi hiç hissedemedim24 hafta olcaz yarın. Çikolata yedim yan yattım tık yok
Deneyim şimdi inşallah işe yarar panik oluyor insan hemenÇok derin uyuyorlar bazen tüm gün tık yoktu geçen benim aklım çıktı ,evham yapma hiçbir fincan kahve içip sola yatmayı dene bir
Üzümün tanelerini buzluğa koy buzlu üzüm ye bende öyle yapıyorum çok güzel oluyorBenim canım buz istiyor o kadar çok buz yiyorum ki
Offf şimdi buzlu kahve yaptım buz kabı boşken yapayımÜzümün tanelerini buzluğa koy buzlu üzüm ye bende öyle yapıyorum çok güzel oluyor
Ben taneleri tabağa koyup bi kaç saat buzlukta bekletiyorum ay ne güzel oluyorOfff şimdi buzlu kahve yaptım buz kabı boşken yapayım
Bende küçük küçük dokundum uyanmadıben öyle hissetmediğim zamanlar göbeğimi dürtüyorum yani hafif göbeğimi elimle yandan sallıyorum uyanıyorhata mı ediyorum acaba
Bugün benimkide hiç kıpırdamadı tatlı şeyler yedim 30 dkdır uzanıyorum daha şimdi vurduBende küçük küçük dokundum uyanmadı
yok ya ben küçük dokunmuyorum sarsıyorum hafif. yani sağa sola dönerken de sarsılıyolar ama hissetmediğim zaman telaşlanıyorum akşam eve gidesiye kadar kafayı yerim heralde. ama bugün benimki de durgun dün çok hareketleydi. Pozisyonlarından da kaynaklıyor bence. Geçen kontrolde mideme doğru yüzünü dönmüştü o gün az hissediyodum meselaBende küçük küçük dokundum uyanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?