2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar çatlak kremlerinizi günde kaç kez sürüyorsunuz? Ben günde 1 kez lierac 1 kez mustela 1 kez de Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama yine de çok korkuyorum çatlayacak diye
1 kere lıerac yatmadan once, sabahları hındıstan cevızı yagı suruyorum canım

ay bende zor donuyorum ya ah ohh dıyerek.
bu arada eşinle durumunuza cok sevındım , hatasını anlamış sızden vazgecmemıs sende dik durdun.
bundan sonra ınsallah hersey cok guzel olsun canım benım

Kızlar çatlak kremlerinizi günde kaç kez sürüyorsunuz? Ben günde 1 kez lierac 1 kez mustela 1 kez de Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama yine de çok korkuyorum çatlayacak diye
Yaa maşallah ne güzel aklına geliyor. Ben bir kere sürüyorum o da unutmazsam. Hevesli hevesli de 2 çeşit aldım halbuki

Bugün diyetisyene gittim diyabet için. 3 kilo almışsın az değil mi bebek iyi mi gibi sorular sordu o kadar sinirim bozuldu ki. Etraftaki cahil insanlar yetmiyormuş gibi. Ben de doktor bebek iyi haftasıyla uyumlu diyor benim yağlanmama gerek yok galiba dedim sinirli bir şekilde

boş ver canım altı üstü 500-600 gr bebek kaç kilo almamız lazım 10 kg mu diyetisyen de bunu diyorsa şaşkınım benm en yakınım arkadaşımın doktoru kiloya aşırı takıntılıydı mesela toplam kız 7-8 kg aldı maşallah tosun gibi de bebeği oldu

O nasıl bir diyetisyen ya bence 3 kilo çok iyi bebeğin iyiyse senin kilo almana gerek yok zaten canım ayrıca hamileyiz biz çok kilo da alabiliriz az da ben bu aralar o kadar acıkıyorum ki ne yapalım yani aç mı kalalım ya da midemiz bulanıyordu yiyemiyorduk bu bizi kötü mü yapıyordu hiç sıkma canını bence karşındaki insan patavatsızmış

Kendi alanı bile değil boş konuşmuş resmen hiç takma kafana sanki komşu muhabbeti yapıyor , bebiş bizim depolardan çok güzel yiyor valla onlar gayet iyi

ay bu doktorlar neyın kafasını yaşıyor ya,
3kılo alsan da bebek haftası ıle uyumlu ıse ne yanı ılla 10kılo mu almak lazım.. saçma birşey...
zaten ılk 3 ay anneden beslenıyor depolardan ..

Bugün kontrole gittim ben de sordum. Kendi eşime de yaptırdım benim tavsiyem yaptırmandan yana dedi zaten ne derse okeyim ben 4 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim o zaman yapacağiz şeker yüklemesini.
Kilo konusunda 4/4,5 kilo verdim ben şimdi onu geri aldım hatta aldım diye üzülüyordum çok iyi dedi çünkü asıl hamile kaldığımız kilonun üstüne aldıklarımızı sayiyorlarmis. Gerçi bu durumda ben kilo almamis oluyorum bunun neresi iyi anlamadim bebiş 1 haftada 50gr daha almış 600 olmuşuz.
Çok şasirdim gerçekten cok taviz verme kendinden ama psikolojik olarak kabul etmesi güzel çünkü maalesef erkekler genelde bu durumu kabul etmez ve asla psikologa terapiste falan gitmek istemezler. Güzel bir adım ama tabi ki senden hemen adım beklemesin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sen ve bebeğin için en iyisi neyse
Kızlar ben mustelanın şampuanını alayım diyorum araştıran var mı?
Ben mustela alıyorum indirim buldukca da stokluyorun

B Buffalosos cok sevindim ben barisacaginizi düşünüyordum çok sevindim ben 6 kilo almışım kızlar hangi ara aldım bilmiyorum
İnsanlar göbek dışında bi şeyin yok diyorlar ama göbeğim de aşırı yok açıkçası foto atayım size bi tane o da elbise giydiğim için ama baksanıza önden hiç belli olmuyor

Eklentiler

• IMG_0923.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_0935.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 123
Maşaallah bebiş büyümüş ama o kadar da çok değil karnınız bu çok iyi bı haber. Çünkü bebiş iyi olsun da hem siz catlamayin hem sırtınız ağrımaz. siz Konyalı misiniz bu arada

Kızlar düşük sonrası bugün doktora gittim üç doktor bebekte anomali olduğundan düşmüştür demişti. Bugün şehir Hastanesi'ne gittim başka doktora karından baktı, perde olabilri dedi. Çok korktum, çok üzüldüm. Diğerleri böyle bir şey dememisti. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
İki haftaya başka doktora da gidicem muayene olucam

Kızlar ben lierac ve Hindistan cevizi yağı kullanıyordum ama yetmiyordu yani bulunduğum yerde hava aşırı kuru yok yani asla nemlendiremiyordum bir de tek göbek değil önemli olan göbek bel bacaklar göğüs çatlamaya müsait ve lierac aşırı pahalanmış o yüzden ben yeni iki şey kullanıyorum ve o kadar memnunum kiiiii gün boyu nemli kalıyorum hatta inciayı bebek içinde kullanacağım içeriği tamamen doğal

Zat3n doktorlar saglikli gebelik değildir düşük oldugunda diyorlar genelde olabilir demiş var dememiş iyi güzel bir doktora git prof olabilir bu konuda üniversite hastaneleri çok iyi

Tabii ki ya fevri davranmamak lazım iyice oturun konuşun bakalım hakkınızda hayırlısı inşallah , çok güzel huzurlu sıcacık yuvanıza doğsun bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…