- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
1 kere lıerac yatmadan once, sabahları hındıstan cevızı yagı suruyorum canımKızlar çatlak kremlerinizi günde kaç kez sürüyorsunuz? Ben günde 1 kez lierac 1 kez mustela 1 kez de Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama yine de çok korkuyorum çatlayacak diye
ay bende zor donuyorum ya ah ohh dıyerek.Şu an tek önceliğim bebeğim acele karar vermeyeceğim yine biterse en azından bebek doğsun biraz zaman geçsin bakarım durumabu aralar aşırı nefes darlığım var patlayacak gibiyim sanki şu günler geçse bir an önce doğum olsun istiyorum
Geceleri yatakta dönerken çok ağrım oluyor
Yaa maşallah ne güzel aklına geliyor. Ben bir kere sürüyorum o da unutmazsam. Hevesli hevesli de 2 çeşit aldım halbukiKızlar çatlak kremlerinizi günde kaç kez sürüyorsunuz? Ben günde 1 kez lierac 1 kez mustela 1 kez de Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama yine de çok korkuyorum çatlayacak diye
boş ver canım altı üstü 500-600 gr bebek kaç kilo almamız lazım 10 kg mu diyetisyen de bunu diyorsa şaşkınım benm en yakınım arkadaşımın doktoru kiloya aşırı takıntılıydı mesela toplam kız 7-8 kg aldı maşallah tosun gibi de bebeği olduBugün diyetisyene gittim diyabet için. 3 kilo almışsın az değil mi bebek iyi mi gibi sorular sordu o kadar sinirim bozuldu ki. Etraftaki cahil insanlar yetmiyormuş gibi. Ben de doktor bebek iyi haftasıyla uyumlu diyor benim yağlanmama gerek yok galiba dedim sinirli bir şekilde
O nasıl bir diyetisyen ya bence 3 kilo çok iyi bebeğin iyiyse senin kilo almana gerek yok zaten canım ayrıca hamileyiz biz çok kilo da alabiliriz az da ben bu aralar o kadar acıkıyorum ki ne yapalım yani aç mı kalalım ya da midemiz bulanıyordu yiyemiyorduk bu bizi kötü mü yapıyordu hiç sıkma canını bence karşındaki insan patavatsızmışBugün diyetisyene gittim diyabet için. 3 kilo almışsın az değil mi bebek iyi mi gibi sorular sordu o kadar sinirim bozuldu ki. Etraftaki cahil insanlar yetmiyormuş gibi. Ben de doktor bebek iyi haftasıyla uyumlu diyor benim yağlanmama gerek yok galiba dedim sinirli bir şekilde
Kendi alanı bile değil boş konuşmuş resmen hiç takma kafana sanki komşu muhabbeti yapıyor , bebiş bizim depolardan çok güzel yiyor valla onlar gayet iyiBugün diyetisyene gittim diyabet için. 3 kilo almışsın az değil mi bebek iyi mi gibi sorular sordu o kadar sinirim bozuldu ki. Etraftaki cahil insanlar yetmiyormuş gibi. Ben de doktor bebek iyi haftasıyla uyumlu diyor benim yağlanmama gerek yok galiba dedim sinirli bir şekilde
ay bu doktorlar neyın kafasını yaşıyor ya,Bugün diyetisyene gittim diyabet için. 3 kilo almışsın az değil mi bebek iyi mi gibi sorular sordu o kadar sinirim bozuldu ki. Etraftaki cahil insanlar yetmiyormuş gibi. Ben de doktor bebek iyi haftasıyla uyumlu diyor benim yağlanmama gerek yok galiba dedim sinirli bir şekilde
Karnımda görünürde bir şey yok gibi ama göğüslerimde biraz var benimdeBen ne yaparsam yapım catlıyor
O zaman benim yaptığımda yeterli olur1 kere lıerac yatmadan once, sabahları hındıstan cevızı yagı suruyorum canım
Ya çalışırken unutuyordum bende ama işi bıraktım bırakalı her boşlukta sürüyorum gerçektenYaa maşallah ne güzel aklına geliyor. Ben bir kere sürüyorum o da unutmazsam. Hevesli hevesli de 2 çeşit aldım halbuki
aynen canım, yeterlıdır yaO zaman benim yaptığımda yeterli olur
Bugün kontrole gittim ben de sordum. Kendi eşime de yaptırdım benim tavsiyem yaptırmandan yana dedi zaten ne derse okeyim bencanım onun anneside çok kötü bahsetmedin onlar devreye girmediler mi ? çok üzüldüm bu durumu yaşamana hayırlı bizim için bilemiyoruz malesef yazılar olsun
kızlar doktorum şeker yüklemesi yapmayacağım dedi fazla seni zorlamaya gerek yok dedi ilk baştaki verip aldığım kiloları saymazsak 1.3 kg aldım şimdiye kadar eğer sayarsam 4 kg aldım iyi az mı sizin kilo durumlarınız nasıl?
Çok şasirdim gerçekten cok taviz verme kendinden ama psikolojik olarak kabul etmesi güzel çünkü maalesef erkekler genelde bu durumu kabul etmez ve asla psikologa terapiste falan gitmek istemezler. Güzel bir adım ama tabi ki senden hemen adım beklemesin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sen ve bebeğin için en iyisi neyseKızlar dün gece eşim geldi oturdu annemi arayıp özürler dilemiş zaman verelim dava açmayalım demiş annemde ben bilmem ikiniz konuşun bana düşmez demiş. Geldi işte bebeğimiz olcak ben gece salonda onun eşyalarıyla uyuyorum haberin yok sizi kaybetmek istemiyorum psikolojim bozuldu yanlış davrandım aile terapisine gidelim dedi. İçimden hiç gelmiyor ama çekip gitmek istemiyorum evden çocuğum için çocuk olmasa var ya bugün kesin adliyedeydim ben :/ bisey demedim ona ama zamana bırakalım olmazsa biter dedim o da tamam dedi benden hemen yakınlık bekleme dedim içimden biseyler koptu gitti eskisi gibi hissetmiyorum açıkçası sevgi vs yok gibi içimde
Ben mustela alıyorum indirim buldukca da stokluyorunKızlar ben mustelanın şampuanını alayım diyorum araştıran var mı?
Maşaallah bebiş büyümüş ama o kadar da çok değil karnınız bu çok iyi bı haber. Çünkü bebiş iyi olsun da hem siz catlamayin hem sırtınız ağrımaz. siz Konyalı misiniz bu aradaB Buffalosos cok sevindim ben barisacaginizi düşünüyordum çok sevindimben 6 kilo almışım kızlar hangi ara aldım bilmiyorum
İnsanlar göbek dışında bi şeyin yok diyorlar ama göbeğim de aşırı yok açıkçası foto atayım size bi tane o da elbise giydiğim için ama baksanıza önden hiç belli olmuyor
Zat3n doktorlar saglikli gebelik değildir düşük oldugunda diyorlar genelde olabilir demiş var dememiş iyi güzel bir doktora git prof olabilir bu konuda üniversite hastaneleri çok iyiKızlar düşük sonrası bugün doktora gittim üç doktor bebekte anomali olduğundan düşmüştür demişti. Bugün şehir Hastanesi'ne gittim başka doktora karından baktı, perde olabilri dedi. Çok korktum, çok üzüldüm. Diğerleri böyle bir şey dememisti. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
İki haftaya başka doktora da gidicem muayene olucam
Tabii ki ya fevri davranmamak lazım iyice oturun konuşun bakalım hakkınızda hayırlısı inşallah , çok güzel huzurlu sıcacık yuvanıza doğsun bebişİşte güya gitmene izin mi verirdim diyor öyle diyince de sinirle yaptım çıkmaya çalışsan göndermem dedi bidehayır normalde de çok fevri biriyim valla bebiş olmasa suan adliyedeydim iyi bilir aman hiç boş gurur yapmicam en azından evde bebeğimin düzeni var suan sıcacık, eve para vermiyorum pek ne kazanırsam kenara atarım biriktiririm bebeğim de bir doğsun bakalım iyice düşündüm tek başına zor olur benim için o da çeksin bebeğini ilgilensin doğumda tek sırtlanmayayım ay tutulmaları fena çarptı bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?