2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Valla bebekler yuzunden eve tikildik aglasinlar napalim evde ben onla aglayacagima bunaltidan. Kuafore bari gidiveriyim. Kayinvalide 5 dk lik mesafede oturuyor gelip de bakmiyo cocuga surekli bi yerleri agriyo
Bir rahatsızlığı varsa boşver bakmasın zaten sonra çocuğu ihmal edecek Allah korusun benim annemde rahatsız bakarım diyor ama ben bırakmıyorum bacağı ameliyatlı bişey olsa acil müdahale edip oğlumun peşinden koşamaz

Ya bir dönem o erken kalkma olayı bizde de oldu var bunların bir geçiş dönemleri anlamıyoruz ki. Uyku konusunda seni çok iyi anlıyorum hiç gündüz uyuyamam ama uyuyanilseydim bu kadar uykusuz ve sinirli olmayacaktım

Tüm bunların üstüne 1.5 yaş kontolü, kan verme ve aşılarını yaptırdım ki iyice bayılalım

Tüm bunların üstüne 1.5 yaş kontolü, kan verme ve aşılarını yaptırdım ki iyice bayılalım
Bende geçen hafta verdim 4 tüp kan aldılar 2 tüp idrar. 4 saat çiş yapmasını bekledik. Başıma bunun geleceğini biliyordum idrar torbasını evde takıp gittim birde ona rağmen inatla yapmadı öğlene kadar bekledik. Pazartesi gidicem sonuçlar için.

Genel durumu nasılmış bu arada ne dedi doktor. Bizim kilomuz geride kaldı baya 6 aydır hiç kilo almıyor hatta veriyor geri alıyor falan hep aynı kiloda ondan takviye falan verirse bakalım kan sonuçlarına göre. 10 kilo 700 gram şuan balık yağı vermeye başladım bir kaç hafta önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…