2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Valla bebekler yuzunden eve tikildik aglasinlar napalim evde ben onla aglayacagima bunaltidan. Kuafore bari gidiveriyim. Kayinvalide 5 dk lik mesafede oturuyor gelip de bakmiyo cocuga surekli bi yerleri agriyo
Bir rahatsızlığı varsa boşver bakmasın zaten sonra çocuğu ihmal edecek Allah korusun benim annemde rahatsız bakarım diyor ama ben bırakmıyorum bacağı ameliyatlı bişey olsa acil müdahale edip oğlumun peşinden koşamaz

Ya bir dönem o erken kalkma olayı bizde de oldu var bunların bir geçiş dönemleri anlamıyoruz ki. Uyku konusunda seni çok iyi anlıyorum hiç gündüz uyuyamam ama uyuyanilseydim bu kadar uykusuz ve sinirli olmayacaktım

Tüm bunların üstüne 1.5 yaş kontolü, kan verme ve aşılarını yaptırdım ki iyice bayılalım

Tüm bunların üstüne 1.5 yaş kontolü, kan verme ve aşılarını yaptırdım ki iyice bayılalım
Bende geçen hafta verdim 4 tüp kan aldılar 2 tüp idrar. 4 saat çiş yapmasını bekledik. Başıma bunun geleceğini biliyordum idrar torbasını evde takıp gittim birde ona rağmen inatla yapmadı öğlene kadar bekledik. Pazartesi gidicem sonuçlar için.

Genel durumu nasılmış bu arada ne dedi doktor. Bizim kilomuz geride kaldı baya 6 aydır hiç kilo almıyor hatta veriyor geri alıyor falan hep aynı kiloda ondan takviye falan verirse bakalım kan sonuçlarına göre. 10 kilo 700 gram şuan balık yağı vermeye başladım bir kaç hafta önce

Benimde bebek arabasını devamlı sürersem çok huysuzluk etmiyor ama yoruluyorum oturmam gerekiyor durursam çığlık çığlığa ağlıyor inmek için
Bizim de bebek arabasını sürdükçe sıkıntı yok . Etrafı izleye izleye gitmeyi seviyor . Bisikleti daha çok seviyor hatta . Ama durduk mu inmek istiyor .

Kızıma dün fasulye kırdırdım . Ortadan bölüp kaba koydu hep . Geçen haftada kraker yaptık. bayaa eğleniyor Böyle şeylerde .

Genel durumu fena değil, uyku vb. olayları artık sormaktan bıktım, o yüzden sormadım. Emzirme olayını sordum, "ben 2 yaşını doldurana kadar emmesini tavsiye ederim, hatta 2,5 yaşına kadar azaltarak bırakmanızı öneririm" dedi. Bana çok geldi, genel gidişata göre bakacağım ama bu aralar sık sık komple bitirmeyi çok düşünüyorum. Artık nereye kadar giderse. Kilo 11 çıktı, ama kilosu çok değişken bazen 11 altına da iniyor evde ölçtüğümde ve bizde de kilo uzun süredir neredeyse sabit diyebilirim. 10,5-11 arası. Boyu da 82,5 çıktı. Persentel tablosunda ortaya yakın yerde minyon bir bebek ama sorun değil genel gelişimi güzel dedi. Bir dönem kansızlık sorunu vardı onun için verdik kan, hemoglobin 10.5 çıkmış ama bebek referans aralığı içinde görünüyor. D vitamini, ferritin ve tiroit hormanları güzel. Sadece kan sayımında diğer kan hücrelerinin tüm hepsi anormal çıkmış ama doktora soracağım, kan alma sırasında da sorun olmuş olabilir diye düşünüyorum. İnşallah tekrar vermesi gerekmez. Ben kilo olayına çok takılmamaya çalışıyorum, açıkcası fit duruyor (zayıf ama bence fit) Ama hiç değilse boyu birkaç ayda bir de olsa uzasa iyi, şimdilik gıdım gıdım uzuyor

Kızlar biz yine hastaneye yattık iki üç gündğr hastanedeyiz.Benim bebeğim prematüre olduğu için sanırım hastalandıgında atlatması çok uzun sürüyor.İshal daha bugün geçti 8 gündür ishal.Sizlere bir sorum var bağışıklık sistemini kuvvetlendirici bir şey kullanıyor musunuz ? Ravla gibi ya da omega gibi vs neler kullanıyorsunuz takviye ? Bir haftadır kilo verdi süzüldü bebeğim 10 kg biraz toparlamam lazım

Bizim de bebek arabasını sürdükçe sıkıntı yok . Etrafı izleye izleye gitmeyi seviyor . Bisikleti daha çok seviyor hatta . Ama durduk mu inmek istiyor .
Ya oğlum parkta başkasının bisikletlerine çok meraklı ellemek istiyor sürekli ama alsam durmayacak onda sanki bana öyle geliyor evde de yer kalmadı artık

Hiçte minyon değil gayet güzel maşallah benim oğlum 84 cm kilosu 10 buçuk civari işte benim gözüme kilosu iyi geliyor seninkine öyle duruyordur eminim. Benimkinin yanakları var sanırım ondan fazla kiloya takılmıyorum ama bu aralar sorun ettim en azından 11 i görmeliyiz artık çocuk zaten neredeyse 4 kilo doğdu

Bir de möllers alanlar hangi site ve satıcıdan aldınız kızlar fiyatlar arası uçurum var ben anlamadım neden uçurum var sahte mi diye yani

Ya ama ben oyle alistirdim mesela apartmandan cikaririz indiririm direkt elimi tutar oyle dolasiriz park bahce. Ben onu kucagima alsam 15 kilo fitiklarim patlar

Hicbir seyi yok biliyor musun doktora bile gitmiyor biliyor cunku doktor biseyin yok diyecek. Kayinpederim de oyle asla duzenleri bozulsun istemiyorlar. Dun evlerine cay icmeye gittik anne corban var mi yigido ac dedim. Yogurt yedirsen diyor. Yani corba dokulecek diye korkuyor. Evde nere varsa biz gelince bantliyor resmen diken ustundeyiz yasi da genc yani dipdiri. Hayatinda sigara alkol yok ya ne biliyim insan anlar ya ben de anliyorum.

Corekotu yagi mutlaka kullan canim cok gecmis olsun.

Balık yağı iştahını açtı mı? Bende aldım ama hala başlamadım

Ferritin kaç çıktı sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…