2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bebek önden yada geriden mi gidiyor. Suyun normal mi? Bunlar normalse boş yere niye bu kadar katı anlamadım

Canım ben de toplam 3 kilo aldım 25.haftadayım zayıflığıma güvenerek ben de şeker yüklemesinin iyi çıkacağını düşünmüştüm ama şekerim öıktı maalesef

Valla sanki kocalarımız hamile hepsine bir şeyler oldu benim eşimde geçen bi tavırlar falan yaptı sonra kendi geldi değişikler yani B Buffalosos bence hiç geri adım atma canım hatasını anlamış ama tekrarı olmaması için senin duruşun önemli aile terapisti iyi gelebilir hem böylelikle altta yatan sorunlarınızı görmüş çözmüş olursunuz en önemlisi sen ve bebeğin keyfine bak hiç üzme güzel canını

Şu an tek önceliğim bebeğim acele karar vermeyeceğim yine biterse en azından bebek doğsun biraz zaman geçsin bakarım duruma bu aralar aşırı nefes darlığım var patlayacak gibiyim sanki şu günler geçse bir an önce doğum olsun istiyorum
Geceleri yatakta dönerken çok ağrım oluyor

Canım ben de toplam 3 kilo aldım 25.haftadayım zayıflığıma güvenerek ben de şeker yüklemesinin iyi çıkacağını düşünmüştüm ama şekerim öıktı maalesef
ya ben zayıflığıma da güvenmiyorumda doktor direk yapmıyorum sana uygulamıycam dedi acaba sıvıyı fln mı iyi gördü bilemedim bende :) tek çıklık tokluk bakacağım dedi:)

Kızlar ben mustelanın şampuanını alayım diyorum araştıran var mı?

ya ben zayıflığıma da güvenmiyorumda doktor direk yapmıyorum sana uygulamıycam dedi acaba sıvıyı fln mı iyi gördü bilemedim bende :) tek çıklık tokluk bakacağım dedi:)
Bana da sadece açlıkla anlaşılmaz demişti sizinki hem açlık hem tokluk bakıp sıkıntı görürse isteyecek demek ki bir mantığı vardır kesin

Çok sevindim canım zaten büyük saçmalıktı. İnşallah senin de için soğur da yeniden birleşirsiniz. Baya pişman olmuş belliki ne yaptığını bilmiyordu bişeyin etkisindeydi bence. Rabbim hayırlısını kılsın sizin için.

Terapist olayını kendi düşünmesi pişman olması falan elbette ki güzel. Hele ki ortada bir bebek var inşallah aranız eskisinden de iyi olur. Ancak kendi karakterinden ödün verme özellikle bu evden kovma meselesinin hiçç hoş olmadığını vs mutlaka anladığına emin ol. Eski kafa gibi olacağım ama biz eşlerimizin namusuyuz bir yerde, hele ki karnında bebeğini taşıyorken böyle bi şeyi söylememesi gerektiğini bilsin mutlaka inşallah çok mutlu olun bebeğinizle

İşte güya gitmene izin mi verirdim diyor öyle diyince de sinirle yaptım çıkmaya çalışsan göndermem dedi bide hayır normalde de çok fevri biriyim valla bebiş olmasa suan adliyedeydim iyi bilir aman hiç boş gurur yapmicam en azından evde bebeğimin düzeni var suan sıcacık, eve para vermiyorum pek ne kazanırsam kenara atarım biriktiririm bebeğim de bir doğsun bakalım iyice düşündüm tek başına zor olur benim için o da çeksin bebeğini ilgilensin doğumda tek sırtlanmayayım ay tutulmaları fena çarptı bu dönem

Kızlar göğüs kaşıntısı olan var mı çok kaşınıyor her yeri

Cok sevindim canm ya inşallah zaman iyleştirir sizi

Kızlar çatlak kremlerinizi günde kaç kez sürüyorsunuz? Ben günde 1 kez lierac 1 kez mustela 1 kez de Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama yine de çok korkuyorum çatlayacak diye

22+6 8 kilo aldım yemekte yemiyorum çok karnımda çok yok belli belirsiz hala bana da benim kilo almam çok mu diye geliyorki 49 kilo ile gebe kaldım kilo alabilen Bi bünyem de yoktu

Bebek önden yada geriden mi gidiyor. Suyun normal mi? Bunlar normalse boş yere niye bu kadar katı anlamadım
bebek önde gidiyor ve bu hafta suyun biraz fazla dedi o yüzden dikkat etmen lazım dedi ..
yani şekerin şakası yokmuş o yüzden bende dıkkat eıdyorum elimden geldiğince işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…