2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Zat3n doktorlar saglikli gebelik değildir düşük oldugunda diyorlar genelde olabilir demiş var dememiş iyi güzel bir doktora git prof olabilir bu konuda üniversite hastan
Ensesi kalın diye suphelilerdi zaten bastannberi genetik olarak. Onlar böyle bir şey demeyip, bu doktor ultrasona bakıp perde olabilir bir hsg çektir diyince korktum açıkçası ya

Bana da doktorum son gittiğimde bebeği çok iyi beslemişsin dedi hatta 2 kere tekrarladı büyük ihtimal milletin böyle konuştuğunu düşünüp bileyim diye söyledi

Ben de çok kustum daha yeni bir şeyler yiyorum beni şeker harici kısıtlamayın dedim fiyor ki yok hatta kilo al bence

Benim perde yoktu ama rahmim kalp şeklindeydi kalp rahimlerde de arada perde olabiliyor perde olsa max 10 hafta olmadan düşer demişti doktorum sizin daha uzun sürmüştü diye hatırlıyorum sanmıyorum ama tabi yüzde yüz emin de değilim

N11 her gün 50 tl indirim kuponu veriyor ben de onunla aldım. Sen de bu şekilde alabilirsin canım 173e geldi. Ama bunun çeşitleri varmış hangisini alıyorsun ben bunu aldım

Ben de badgeri çok sevdim sürünce tüm gün yağlı kalıyor ama sürmek çok zor. Kışın iyice zorlaşır ben de incia bakayım

Ne kullanmaya başladın canım . Ben de gebeliğin ilk başında 2 tane lierac almıştım şimdi bitmek üzere yenisini alayım dedim fiyatı iki katından çok artık

Ben ilk bebeğimi rahimde perde olduğu için kaybetmis olabilirim ama 7+2 de kalbi durmuştu bir ihtimal demişti doktor .acemelikten dolayı düşük meteryaline genetik test yaptırmamıştik. Daha sonrasında histereskobiyle alındı perde

Kızlar trendyolda lieracta 3 al 2 öde oluyor ben öyle almıştım. 2 çatlak kremi 3. De çatlak oluşumlarını giderici yağ olarak almıştım baya indirime gelmişti Kasım indirimde takip edin

Olsun o kadar hamilesiniz bu arada konuyla alakalı değil de arkadaki yeşil vazodan benim de var hediye gelmişti

Canım yaşadıkların için üzüldüm, inşallah düzelir herşey eşiniz de pişman olmuşa benziyor herşeyin hayırlısı olsun. Kaç haftalık oldun sen

yok canım gratisten aldım aslında ben ellerim için aldım çok kuruyor diye ama baktım uzun süre nemli tutuyor vücuduma da sürüyorum
Benim vücudumda özellikle duştan sonra çok kuruyor ben niveanın kremini kullanıyordum. Ondan da memnunum da Bundan da alayım değişiklik olsun. Çok teşekkür ederim canım

İlk dusukte genetik test yapmıyorlar zaten bebeğe canım. Ultrasonla suphelendikten sonra mı hsg cektirmistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…