2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
B Buffalosos canım sen pentiden hamile taytı almıştın hangi beden aldın şimdi sipariş vereceğim kararsız kaldım
Ben M aldım 167 boyum 58 kiloyum Suan göbeğim de var M aşırı iyi oldu cokkk rahat giyince esniyor vücudu sarıyor doğumdan sonra bile giyerim beli kapatıyor çok beğendim ben

Kredi kartım artık beni rahat bırak diyo gerçekten bu aydan sağ çıkarsak bi daha yıkılmayız

Kızlar Korbell çöp kovasını mantıklı buluyor musunuz ? Sizce ihtiyaç mı yani ? Ben kararsız kaldım evdeki çöpler günlük atılırsa mantıken koku çok olmaz gibi geldi.Tavsiye edenler de olmuş etmeyenlerde o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var

İlk aldıklarim arasinda korbell vardı arkadaş tavsiyesiyle aldim ben

Ben de almadım çöpleri her gün iki kez atıyoruz diye

Ben dolaptan 2. El alacağım canım hem kediminde kum çöpünü de atarım diye düşündüm kış günü sürekli çöp atmakla eşim uğraşmaz bari koku sorunu olmasın

Grupta ilk doğum kimin olacak acaba ben çok heyecanlıyım kızlar ya
Kesin ben olurum ilk doğum.ortopedi rahatsızlığım ve tansiyonum var.doktorum 7bucuk aylık sonra bakalim dedi. şuan 23 haftalik oldum şimdilik.23haftalk kac aylık oluyor .çok korku veheyecanim var.hergun kan sulandırıcı iğne vuruyorum

Son düzenleme:
Çöp kovasına o kadar para verene kadar başka ihtiyacını alırım diye düşündüm açıkçası. Zaten her gün çöp çıkartıyorum pekte koku problemi yaşayacağımı zannetmiyorum

6 ay oluyor sanırım o zaman aralık sonuna doğru gelir bebiş gibi sağlıkla gelsin de zamanı önemli değil anne sağlığı da çok önemli oyy ilk bebişimiz olacak belki de

6 ay oluyor sanırım o zaman aralık sonuna doğru gelir bebiş gibi sağlıkla gelsin de zamanı önemli değil anne sağlığı da çok önemli oyy ilk bebişimiz olacak belki de
İnşallah cnm hepinizin sağlıkla gelsin.daha baslamadm almaya bu ay internete sipariş vericem.intrgsamda koza bebekde outletde baya güzel kıyafet var fiyatida uygun arkadaşımda aldı çok memnun.

Kızlar battaniye kaç tane aldınız? Birde puffy battaniyeler nasil sizce? kalın battaniyeyi puffy düşünüyorum ama kararsızım .

Kızlar battaniye kaç tane aldınız? Birde puffy battaniyeler nasil sizce? kalın battaniyeyi puffy düşünüyorum ama kararsızım .
Lc waikiki’den şöyle bir battaniye aldım hoşuma gitti 1 tane daha almayı düşünüyorum nasıl alacağıma karar vermedim e bebek’e bakıyorum.

Eklentiler

• IMG_4469.webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…