- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.995
- 598
Ben M aldım 167 boyum 58 kiloyum Suan göbeğim de var M aşırı iyi oldu cokkk rahat giyince esniyor vücudu sarıyor doğumdan sonra bile giyerim beli kapatıyor çok beğendim benB Buffalosos canım sen pentiden hamile taytı almıştın hangi beden aldın şimdi sipariş vereceğim kararsız kaldım
Teşekkürler canım benim boyum 1.61 kilom 58 m olur bence :)Ben M aldım 167 boyum 58 kiloyum Suan göbeğim de var M aşırı iyi oldu cokkk rahat giyince esniyor vücudu sarıyor doğumdan sonra bile giyerim beli kapatıyor çok beğendim ben
Muayeneye gidince sorcam bakalım neymiş sebebiSanırım çatı diyorlar oraya ne kadar doğru bilmiyorum
Benim ağrıdıgında gece uyandıgım bile oluyor
Kredi kartım artık beni rahat bırak diyo gerçekten bu aydan sağ çıkarsak bi daha yıkılmayızHakikaten ya bu devirde çocuk büyütmek çok zormuş daha gelmeden bir sürü gideri oldu ufaklığınBu markanın müptelaları var baya pahalı ama güzel bir indirim yapmış Bu ay indirimli ne aldıysak kardır 7’sinde de Trendyol indirimi başlıyor
Kredi kartları isyanda gerçekten Allah yardımcımız olsunKredi kartım artık beni rahat bırak diyo gerçekten bu aydan sağ çıkarsak bi daha yıkılmayız
İnşallah bereketiyle gelir dedikleri gibi yoksa elimden çekeceği varKredi kartım artık beni rahat bırak diyo gerçekten bu aydan sağ çıkarsak bi daha yıkılmayız
Ay evet bereketiyle gelmesine çok ihtiyacım var gerçektenİnşallah bereketiyle gelir dedikleri gibi yoksa elimden çekeceği var
İlk aldıklarim arasinda korbell vardıKızlar Korbell çöp kovasını mantıklı buluyor musunuz ? Sizce ihtiyaç mı yani ? Ben kararsız kaldım evdeki çöpler günlük atılırsa mantıken koku çok olmaz gibi geldi.Tavsiye edenler de olmuş etmeyenlerde o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Ben de almadım çöpleri her gün iki kez atıyoruz diyeKızlar Korbell çöp kovasını mantıklı buluyor musunuz ? Sizce ihtiyaç mı yani ? Ben kararsız kaldım evdeki çöpler günlük atılırsa mantıken koku çok olmaz gibi geldi.Tavsiye edenler de olmuş etmeyenlerde o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Ben dolaptan 2. El alacağım canım hem kediminde kum çöpünü de atarım diye düşündümKızlar Korbell çöp kovasını mantıklı buluyor musunuz ? Sizce ihtiyaç mı yani ? Ben kararsız kaldım evdeki çöpler günlük atılırsa mantıken koku çok olmaz gibi geldi.Tavsiye edenler de olmuş etmeyenlerde o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Kesin ben olurum ilk doğum.ortopedi rahatsızlığım ve tansiyonum var.doktorum 7bucuk aylık sonra bakalim dedi. şuan 23 haftalik oldum şimdilik.23haftalk kac aylık oluyor .çok korku veheyecanim var.hergun kan sulandırıcı iğne vuruyorumGrupta ilk doğum kimin olacak acaba ben çok heyecanlıyım kızlar ya
Çöp kovasına o kadar para verene kadar başka ihtiyacını alırım diye düşündüm açıkçası. Zaten her gün çöp çıkartıyorum pekte koku problemi yaşayacağımı zannetmiyorumKızlar Korbell çöp kovasını mantıklı buluyor musunuz ? Sizce ihtiyaç mı yani ? Ben kararsız kaldım evdeki çöpler günlük atılırsa mantıken koku çok olmaz gibi geldi.Tavsiye edenler de olmuş etmeyenlerde o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
6 ay oluyor sanırım o zaman aralık sonuna doğru gelir bebiş gibi sağlıkla gelsin de zamanı önemli değilKesin ben olurum ilk doğum.ortopedi rahatsızlığım ve tansiyonum var.doktorum 7bucuk aylık sonra bakalim dedi. şuan 23 haftalik oldum şimdilik.23haftalk kac aylık oluyor .çok korku veheyecanim var.hergun kan sulandırıcı iğne vuruyorum
İnşallah cnm hepinizin sağlıkla gelsin.daha baslamadm almaya bu ay internete sipariş vericem.intrgsamda koza bebekde outletde baya güzel kıyafet var fiyatida uygun arkadaşımda aldı çok memnun.6 ay oluyor sanırım o zaman aralık sonuna doğru gelir bebiş gibi sağlıkla gelsin de zamanı önemli değilanne sağlığı da çok önemli oyy ilk bebişimiz olacak belki de
Lc waikiki’den şöyle bir battaniye aldım hoşuma gitti 1 tane daha almayı düşünüyorum nasıl alacağıma karar vermedim e bebek’e bakıyorum.Kızlar battaniye kaç tane aldınız? Birde puffy battaniyeler nasil sizce? kalın battaniyeyi puffy düşünüyorum ama kararsızım .
insülin kullanıyorum ben zaten şeker hastasıyımŞeker testi yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?