2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Masallah kac haftaliksiniz geçen hafta 24 hafta yk3n 700 gramcik ti benim ki ufak tefek olacak bu büyük.oglum 42 hafta 4200 gram doğmuştu bunu doktor şubata 15 te alacak 38 hafta kucucuk.olacak.haliba bu
22 +4 haftalıkken 640 gramdı
Bugün 26+2 haftalığım
Bende şeker çıktı bebek ondan kilolu olabilir demişlerdi ama tüm ölçüleri ve kilosu uyumlu 2 hafta geç döllenmeydi sanırım onu yakalamış dediler

O zaman şekerden değil ya genetik olarak iri bir bebektir yada erken döllenme olmuştur. Doktorun şeker için ne dedi canım
Evet doktorda genetik dedi birde 2 hafta geç döllenmeydi onu yakalamış olabilir dediler
Bu ultrason randevumdu çarşamba doktor görücek
Ama bugünki doktor çok dikkat etmen lazım dedi 3 gündür diyet yapıyorum diyet listesi ayarladı diyetisyenim hiçte zorlanmıyorum şükür inşallah düzene girer

Uyumlu da olsa her şey normaldir Allah’a sukur ama şekerden iri olabilir doktorunuz ne dedi bende onu merak ettim

Hiç merak etmeyin insallah erken tespit edildiği için sknti olmaz Allah’ın izniyle

Uyumlu da olsa her şey normaldir Allah’a sikjr ama şekerden iri olabilir doktorunuz ne dedi bende onu merak ettim
Canım doktor randevum çarşamba günü
Bugün sadece ultrason doktoru baktı ama oda çok dikkat etmem gerektiğini diyet ve makine vericeklerini söyledi
Ben türkiyeden bi diyetisyen bulup kan değerlerimi atmıştım bana uygun liste oluşturdu diyete başladım
Çok dikkat ediyorum normalde 2 dilim ekmek hakkım olsa bile yemiyorum sonuçta çocugumdan önemli değil
Zorlanırım diyodum ama zorlanmadımda diyete başlayınca sanki daha iyi hissetmeye başladım

2. Saate bakılması sadece 1. Saat sonu kan alındı canim
O zaman bilemedim canım
Açlık 1. Saat 2.saat olması lazım ama
En iyi bilgiyi doktorunuz verecektir ama şeker yok diye düşündürdü bana açlık düşük çıkmış ona dikkat edin Allah korusun bi yerde bayılırsınız falan

Çok iyi yapmışsınız benimde damarlarımda direnç var 12.haftadan beri coraspirin kullanıyorum
Bende tansiyon takibi yapiyorum
Geçen bi 13/8 oldu o beni tedirgin ediyor gebelik boyunca hep bi şeyleri kafamız kurcalıyor insallah son üç ayimizi da eksiksiz sorunsuz atlatıp kucağımıza alalım insallah

Teşekkür ederim daha dönüş yapmadi doktorum bakalım ne diycek evet düşük olani bende gördüm dikkat etmekte fayda var sağol canimm

Kızlar örgü yelek hırka battaniyeleri neyle yıkamak lazim . Yumuşatıcı kullanmak istemiyorum aslında ama bebekler için olan alınabilir mi acaba . Makinada elde yikama programı yoksa direk elle mi yikayim sizce

Lc waikiki’den şöyle bir battaniye aldım hoşuma gitti 1 tane daha almayı düşünüyorum nasıl alacağıma karar vermedim e bebek’e bakıyorum.
Çok güzelmiş uğrayacaktim yakın zamanda bakayım buna. Ebebekten penye aldım bir tane kumaşı dokusu çok güzel ama 80 × 80 küçük oluyor bir büyük boyları daha kullanışlı olur gibi

Eklentiler

• 16992799052465044680416833938160.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 73
Canım bazen benimde tansiyonum çok yükseliyor bi ara demiştim sana
Çok az yolumuz kaldı inanıyorum ki hepimiz sağlıklısıyla bebişlerimize kavuşucaz

Hepsiburada e bebek satıcısında molfix pure&soft indirime girmiş kızlar alacak olan varsa. Ben bir de bunu aldım. Mochiden daha ucuza geldi. Bebek emerken diğer memeden akan sütü topluyormuş
Bunlarda sağma özelliği olmuyor değil mi kafam karıştı o konuda, sadece akan sütü toplayacak değil mi?

İyi çeşit yapmışsın bende 1 tane aldım 1 tane daha yeni sipariş verdim bir tanede 10'lu hastane çıkışının penye battaniyesi olur . Kalın dediğin normal kalın battaniye mi?
Adı ne diye geciyo bilmiyorum ama nohut battaniyenin 2 katı gibi. Pofuduk.
Aslinda bu kadar battaniye almayacaktim ama uygun fiyat felan olunca bulunsun dedim.

Eklentiler

• Screenshot_20231106-173858_Dolap.webp
    7 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar örgü yelek hırka battaniyeleri neyle yıkamak lazim . Yumuşatıcı kullanmak istemiyorum aslında ama bebekler için olan alınabilir mi acaba . Makinada elde yikama programı yoksa direk elle mi yikayim sizce
Narinler programı varsa sıkma devirini düşürerek onda da yıkayabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…