Güle güle kullan canım. Trendyolun kendi ürünü dediğin trendyolmilladan mı bahsediyorsun bizde bakalımKızlar bana bir takım dantelli pijama takımı hediye geldi yumuşacık çok güzel dantelli ama sevdim yani giyerim bir de trendyolun kendi ürünlerinin pijamalarından alacağım önceden de kullanıyordum çok uzun süre gidiyor ve %100 pamuk oluyor tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım evet milla bende şu takımı almayı düşünüyorum hatta yarın sanırım indirimleri başlıyor onu bekliyorumGüle güle kullan canım. Trendyolun kendi ürünü dediğin trendyolmilladan mı bahsediyorsun bizde bakalım
Ayy çok güzelmiş. Bende bakayım modellere favoriliyim şimdiden. Kalıpları nasil peki ona göre beden bakayım bendeTeşekkür ederim canım evet milla bende şu takımı almayı düşünüyorum hatta yarın sanırım indirimleri başlıyor onu bekliyorum
Prima için demedim o fiyatı arkadaşlar molfix indirimi bekliyordu onlara yazdım :)Linki varmı çok ucuzmuş ya prima
Ben hamilelikten önce kendi bedenimi alıyordum tam oluyordu ama hamilelik için genelde bir beden büyük önerilmişAyy çok güzelmiş. Bende bakayım modellere favoriliyim şimdiden. Kalıpları nasil peki ona göre beden bakayım bende
13 ocak dikişlerim alıncakGrupta ilk doğum kimin olacak acaba ben çok heyecanlıyım kızlar ya
Tmm canım teşekkür ederim dediğin gibi bakayımBen hamilelikten önce kendi bedenimi alıyordum tam oluyordu ama hamilelik için genelde bir beden büyük önerilmişbir de özelliklerinde %100 pamuk olan modellere bak canım bence onlar iyi oluyor
Ben son doğuranlardan olucam sanırım. Sezeryan tarihimiz 28 şubat 39 haftalıkken olacak. Bebiş erken gelmek istemezse tabiiGrupta ilk doğum kimin olacak acaba ben çok heyecanlıyım kızlar ya
Hiç rahat olmaz diye iade ettim ben sürekli bağcık aç bağcık çöz. Esnek kumaşlı olup önü açılanlar çok daha rahatFenomenler hep bunu paylaşıyor diye bunu aldım ben de ama önünü sürekli bağlayıp gezmek nasıl olacak bilmiyorum
Ne dedi doktor değerlerine canımH hellobabys canım bu da sağlık ağının
Ben prima pampers harmonie aldım 1 paket ama sonradan İsrail ürünü olduğunu öğrenince pişman oldumHiç bez almadım ben sleepy yeni doğan alırım ilk diye düşünüyorum pişik yapmazsa devam ederim ondan krem de sürerim kuzenim stok yapmış bebe kullanamamıs elinde patlamış alma dedi bana bilemedim napsam
Çok ciciymiş canım güle güle kullanın inşallahBen şunu sipariş verdim canım
Ben birtane 4 lü lohusa takımı aldım ecru birtanede pembe victoria modeli aldım düğmeli L beden aldımKızlar doğum ve lohusalık için şöyle önü düğmeli pijama alsam L beden yada XL , hamile pijaması adı konunca bunun 3 katı fiyatı oluyor , böyle uygun pijamalar var ne dersiniz 2 tane alsam yeter mi hastane için
Bizimde 7 sinde görünüyor bende 14 şubatta istiyordum ama doktor 27 ocak 7 şubat arası bekliyoruz dedi hayırlısı artıkBenimde tahmini doğumum 7sinde gözüküyor. Ama 02 02de istiyorum. Diğer kızımıza 07 07de doğurmuştum. İnşallah olur
Benimde ilkinde planlı sezeryandı doktor 6 gün önce alacaktı ama ben 7 7 olsun istedim 40+1de doğurdum. Allahtan sancım falan olmadı. Sizin sezeryan olacaksa 14 şubat geç gibiBizimde 7 sinde görünüyor bende 14 şubatta istiyordum ama doktor 27 ocak 7 şubat arası bekliyoruz dedi hayırlısı artık
Ben de öyleBen son doğuranlardan olucam sanırım. Sezeryan tarihimiz 28 şubat 39 haftalıkken olacak. Bebiş erken gelmek istemezse tabii
ydı keşkeFenomenler hep bunu paylaşıyor diye bunu aldım ben de ama önünü sürekli bağlayıp gezmek nasıl olacak bilmiyorum
Prima amerika ürünü canım ortalıkla amerikan ürünlerine israil diyorlar israile ait net bir marka da yok aslındaBen prima pampers harmonie aldım 1 paket ama sonradan İsrail ürünü olduğunu öğrenince pişman oldumbundan sonra sleepy, molfix veya baby turco alıcam. Stok yapmaya çekiniyorum bebişime pişik yaparsa alerji yaparsa iyi gelmezse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?