2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Güle güle kullan canım. Trendyolun kendi ürünü dediğin trendyolmilladan mı bahsediyorsun bizde bakalım

Güle güle kullan canım. Trendyolun kendi ürünü dediğin trendyolmilladan mı bahsediyorsun bizde bakalım
Teşekkür ederim canım evet milla bende şu takımı almayı düşünüyorum hatta yarın sanırım indirimleri başlıyor onu bekliyorum

Eklentiler

• IMG_6787.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87
Teşekkür ederim canım evet milla bende şu takımı almayı düşünüyorum hatta yarın sanırım indirimleri başlıyor onu bekliyorum
Ayy çok güzelmiş. Bende bakayım modellere favoriliyim şimdiden. Kalıpları nasil peki ona göre beden bakayım bende

Ayy çok güzelmiş. Bende bakayım modellere favoriliyim şimdiden. Kalıpları nasil peki ona göre beden bakayım bende
Ben hamilelikten önce kendi bedenimi alıyordum tam oluyordu ama hamilelik için genelde bir beden büyük önerilmiş bir de özelliklerinde %100 pamuk olan modellere bak canım bence onlar iyi oluyor

Fenomenler hep bunu paylaşıyor diye bunu aldım ben de ama önünü sürekli bağlayıp gezmek nasıl olacak bilmiyorum
Hiç rahat olmaz diye iade ettim ben sürekli bağcık aç bağcık çöz. Esnek kumaşlı olup önü açılanlar çok daha rahat

Hiç bez almadım ben sleepy yeni doğan alırım ilk diye düşünüyorum pişik yapmazsa devam ederim ondan krem de sürerim kuzenim stok yapmış bebe kullanamamıs elinde patlamış alma dedi bana bilemedim napsam
Ben prima pampers harmonie aldım 1 paket ama sonradan İsrail ürünü olduğunu öğrenince pişman oldum bundan sonra sleepy, molfix veya baby turco alıcam. Stok yapmaya çekiniyorum bebişime pişik yaparsa alerji yaparsa iyi gelmezse diye

Benimde tahmini doğumum 7sinde gözüküyor. Ama 02 02de istiyorum. Diğer kızımıza 07 07de doğurmuştum. İnşallah olur

Ben birtane 4 lü lohusa takımı aldım ecru birtanede pembe victoria modeli aldım düğmeli L beden aldım

Bizimde 7 sinde görünüyor bende 14 şubatta istiyordum ama doktor 27 ocak 7 şubat arası bekliyoruz dedi hayırlısı artık
Benimde ilkinde planlı sezeryandı doktor 6 gün önce alacaktı ama ben 7 7 olsun istedim 40+1de doğurdum. Allahtan sancım falan olmadı. Sizin sezeryan olacaksa 14 şubat geç gibi

Prima amerika ürünü canım ortalıkla amerikan ürünlerine israil diyorlar israile ait net bir marka da yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…