Geçen hafta benim de üst üste çok oldu ben de bi tedirgin oldum bir şey mi yaptım diye ama bu hafta azaldı meselaCanım bildiğin hıçkırık kasıgında hissediyosun ritmik olarak pıt pıt pıt yapıyor benimki 10-12 dk sürüyor
Ama insan tedirgin oluyor iater istemez
Artık rahim sıkıştırmaya başlıyor ciğerle kalbiKızlar benim göğsüm sıkışıyor nefes darlığım oluyor böyle kötü his olur ya değişik bir durum var karnımda yanıyor sanki anlamadım bugün hiç iyi hissetmiyorum
Süngerli emzirme atleti aldım ben sütyene gerek kalmadan. Çok kullanışlı hastanede de direk süngerli emzirme atleti kullanıcam siz de bakabilirsinizAtlet nasıl peki içine gümüş kapak koyulabilir mi? Ben normalde sütyen kullanmıyorum evde hiç ondan alasım yok ama kapak için almam lazım diye düşünmüştüm
İkisi farklı şeyler. Belki aynı familyadan olabilirlerBu arada turna yenisinin diğer adı yaban mersinidir kuruyemis satan yerlerde bulabilirsiniz ben bulanti için almıştım bastırıyordu arkadaş idrar yolu enfeksiyonu için önerdi tekrar alacağım ben de
Canım nereden aldınSüngerli emzirme atleti aldım ben sütyene gerek kalmadan. Çok kullanışlı hastanede de direk süngerli emzirme atleti kullanıcam siz de bakabilirsiniz
Benim suandada hıçkırıyor bugün 2. BuGeçen hafta benim de üst üste çok oldu ben de bi tedirgin oldum bir şey mi yaptım diye ama bu hafta azaldı mesela
Eğer bacaklarınız kilo almadıysa size bel genişletici öneririm.Hanımlar özellikle tesettürlü olanlar hamile giyimi için pantolon vs alan var mı hiç pantolonlarım olmuyor 2 beden büyük alsam 3 ay da olur 1 alsam ileri zaman da olmaz açık olsam tayt alırdım o şansta yok fikir verir misiniz
Ben Bingo oxyjen okaliptus çamaşır suyu aldım. Klorsuz. O çıkartır diye düşünüyorum. Deneyince yazayım size. İnstagramda görmüştümBenimde arkadaşım verdi bazilari dediğin gibi beklemekten sararmış deneyim bakalım cikacak mi bendeteşekkür ederim
O akıntı olayını ben de çözemedim bazen sümüksü görüyorum tamam bu akıntı diyorum ama bir de damla seklinde görüyorum gün içinde zaten 4 kere falan iç çamaşır değiştiriyorum ve mecbur hergün makina çalıştırıyorumBugün değişik hislerim var kızlar. 5 sn kadar kalbim hızlı hızlı atıyor sanki çıkacak gibi sonra düzeliyor sonra tekrarve afedersiniz iç çamaşırımda su gibi bir şeyler görüyorum. İdrar mı yoksa amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı anlamadım ya nasıl anlarım
Bende bu aralar vajinada çok hissediyorum öyle bi vuruyorki canım acıyor resmen sanki çıkıcakmış gibi hissediyorum o vurdukça vajinama bıçak saplanıyor resmen henüz doktora sormadım daha ay sonu gittiğimde sorucamBenim bebeğin hareketlerini hep vajinada hissediyorum bazen altıma yapıcak gibi oluyorum bugün doktora sordum normal dedi
Hep soruyorum hep normal diyorlar
Kabak çekirdeği yemeye başladım her akşam. Bebek için çok faydalı. Ayçekirdeği kabakla değiştirebilirsinizOff aynı her akşam çekirdek kuruyemiş çikolata çay kola var ya masterchef izlerken gidiyoryememem lazım tuzsuz çekirdek aldırdım çare olarak
Cok haklisin bazende yanma gibi bir his olusuyor bi tuhafBence çok gıcık bi his
Ben çarşıda bir çamaşırcıda buldum. İmer marka. Trendyolda baktım Pierre cardinde de varmışCanım nereden aldın
Ben dünden sordum bundan sonra daha çok hissedersin çünkü bebek aşagı inmeye başlıycak dediBende bu aralar vajinada çok hissediyorum öyle bi vuruyorki canım acıyor resmen sanki çıkıcakmış gibi hissediyorum o vurdukça vajinama bıçak saplanıyor resmen henüz doktora sormadım daha ay sonu gittiğimde sorucam
Benimde akıntılarım çoğaldı bazen su gibi bazen sümüksü buraya yazmıştım hattaBugün değişik hislerim var kızlar. 5 sn kadar kalbim hızlı hızlı atıyor sanki çıkacak gibi sonra düzeliyor sonra tekrarve afedersiniz iç çamaşırımda su gibi bir şeyler görüyorum. İdrar mı yoksa amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı anlamadım ya nasıl anlarım
Haydaa e daha yeni yukarı cikiyoduBen dünden sordum bundan sonra daha çok hissedersin çünkü bebek aşagı inmeye başlıycak dedi
Teşekkür ederimBen çarşıda bir çamaşırcıda buldum. İmer marka. Trendyolda baktım Pierre cardinde de varmış
Ya öyle mi burada turna yemişi deyince bunu veriyorlar ve diğer adının yaban mersini olduğunu söylüyor baharatcilarİkisi farklı şeyler. Belki aynı familyadan olabilirler
Normal ya besleniyor onlar da ve sindirim sistemleri gelişiyorBenim suandada hıçkırıyor bugün 2. Bu
Normalmi acaba tedirgin oldum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?