2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de bu şüpheyle rahat rahat yiyemem zaten diyete devam ederim. Bi normal beyaz ekmekli yemek yersem 1 saat sonra evde kendim de ölçüm yapayım
Evet canım öyle yap
Benim görümcemde vardı canının istediği herşeyi yiyip 1 saat sonra ölçüyordu
Neyin yükseltip neyin yükseltmediğini ona göre belirliyordu

Kızlar şeker testim kafamı karıştırdığı için başka doktora gittim. Bebeğime kız dedi 😂 hayır ben pipisini gördüm erkek dedim hayır kız pipi yok diyor ayrıntılıda doktor bana bak bu testis demişti ondan şüphe duymadım ama aklımda da bi acaba oldu 😅
Plesenta nerde bebişin ? Benim önde ve bu doktor da dedi cinsiyet öğrendiniz de mi evet kız demişlerdi dedik. Aynen kız dedi

Kızlar şeker testim kafamı karıştırdığı için başka doktora gittim. Bebeğime kız dedi 😂 hayır ben pipisini gördüm erkek dedim hayır kız pipi yok diyor ayrıntılıda doktor bana bak bu testis demişti ondan şüphe duymadım ama aklımda da bi acaba oldu 😅
Neeeee😳😳😳 şaka mı bu🤣🤣
Başka bi doktora daha gitseydin bu olay yeni mi🤣

Neee yuh nasıl yani 🤭🤭 ayrıntılı da testis görüldüyse nasıl kız dedi bu doktor ya çok şaşırdım acaba kız mı ki
Ayrıntılıda görüldüyse iddia etmeyeyim o zaman dedi en son. ama inat etti pipi görmek için uğraştı göremiyorum dedi. Oğlumun pipisi küçük mü acaba dedim 😂 şimdi küçüktür 30.haftalarda büyür kendini belli eder dedi ben 13.haftada görmüştüm uydurma dicektim 😂

Ayrıntılıda görüldüyse iddia etmeyeyim o zaman dedi en son. ama inat etti pipi görmek için uğraştı göremiyorum dedi. Oğlumun pipisi küçük mü acaba dedim 😂 şimdi küçüktür 30.haftalarda büyür kendini belli eder dedi ben 13.haftada görmüştüm uydurma dicektim 😂
Şuan ben de bile acaba oldu 🤭😀 ama dedim ya bir doktor bana demişti elimize alana kadar her şey ihtimaldir çok gördüm 9 ay pipi görüp doğumda kız olan ya da tersi olan. Hiçbirimiz yüzde yüz diyemeyiz kanlı canlı görene kadar demişti her şey olabilir 🤭🤣 bu doktor yeni miydi cihazı nasıl

Banada yeni adet tarihi belirlediler normalde 24 nisan ama 20 mayıs yazdılar dün dedim geç döllenme demiştiniz bebeğim haftasınımı yakaladı acaba diye.
Hayır ilk 10 haftalık ultrason ölçülerine göre belirliyoruz ve doğru olan yazdıgımız oluyor dedi😕🤨
Benimde en son adet tarihim 24 Nisan 29ocak doğum görünüyor. doktor bir hafta önden gidince erken döllenme dedi ama ben biliyorumki uygulamanın gösterdiği tarihteki ilişki de hamile kaldım. Çok oralı olmadım. Seni nasıl bir ay attılar 20 mayısa 😱😱

Şuan ben de bile acaba oldu 🤭😀 ama dedim ya bir doktor bana demişti elimize alana kadar her şey ihtimaldir çok gördüm 9 ay pipi görüp doğumda kız olan ya da tersi olan. Hiçbirimiz yüzde yüz diyemeyiz kanlı canlı görene kadar demişti her şey olabilir 🤭🤣 bu doktor yeni miydi cihazı nasıl
Valla ben bile şüphe ettim.kendimden

Plesenta nerde bebişin ? Benim önde ve bu doktor da dedi cinsiyet öğrendiniz de mi evet kız demişlerdi dedik. Aynen kız dedi
Bilmiyorum hiç önde arkada diye yorum yapmadılar ama ben bebeği 16.haftadan beri hissediyorum önde olsa hissetmem geç olurdu galiba

Valla ben bile şüphe ettim.kendimden
İsimli her şeyi kıyafetleri hediyeleri hepsi hazır ben kız doğurursam hepsi elimde patlar 🤭🤣 oğluna çok alıştım beklemiyorum kendimden gerçi bana detaylıda testis pipi göstermemişti cinsiyet erkek gibi diyip geçti iki saniye ama erkek hissediyorum ben bende değişmez

Neeeee😳😳😳 şaka mı bu🤣🤣
Başka bi doktora daha gitseydin bu olay yeni mi🤣
Evet bugün oldu 😂 2 hafta sonra kendi doktoruma gidince mi cinsiyeti sorayım yine yada oğlummm yapayım bakayım ne dicek 😂 ama benim doktorun cihazı çok güzel ondan o görmüştür 2 kere sormuştum çünkü. Ama bu ayda da değişmez herhalde 😂

Anladımmmm
Biz sizden küçüğüz 🥹 23+2 de gittim 700 gram dedi kendi doktorum değildi perinatologdu ne derece doğru takılmadım 😀
İşte canım her doktorun kullandığı ölçüm farklı oluyor. Zaten bunlar yaklaşık değerler bize verilen ultrasonda kilonun yanında +- bir değerde yazar yani söylenenden az da olabilir çokta olabilir. Sağlıkla gelsin kuzular inşallah 🤲🤲🤲

Evet ilk defa gittim cihazı kötüydü normalde hep video çekerim bunda gerek bile duymadım bak bu eli diyor el yok bana göre 😂 ama kendi doktorumunki cam gibi ben bile anlıyorum ondan kendi doktorumun dediği doğrudur. Kız diye ölürken şimdi erkeğe o kadar alıştım ki üzüldüm bugün biraz 😅

İsimli her şeyi kıyafetleri hediyeleri hepsi hazır ben kız doğurursam hepsi elimde patlar 🤭🤣 oğluna çok alıştım beklemiyorum kendimden gerçi bana detaylıda testis pipi göstermemişti cinsiyet erkek gibi diyip geçti iki saniye ama erkek hissediyorum ben bende değişmez
Ayyyy ne bileyim bi de değişirse benimki 16 haftalik gösterdi 20 haftalikken radyoloji doktoru karetanjn keyfi pek yerinde dedi geçen haftaki kontrolde erkek bebek demiştik demi dediler ne biliyim

Bugün Kapı süsü siparişi verecektim 2 hafta daha bekleyeyim dedim 😂
Ben de her şeyi hazır dağıtılacak ürünler bile o derece 🤭 bi de aşk yaşıyorum oğluşumla aşırı bağlandım kız deseler de üzülmem tabi evlat sonuçta ama çocuğun psikolojisini bozdum oğlum diyr düşünürüm 🤣🤣 valla elimize alınca her şey belli olacak

Yaptırmak lazım bence ya. Tabi doktorunuz daha iyi bilir de benimki önerdi. Maşallah bebişinize tosuncuk mu olacak acaba :))
Ya aslında emin değilim çünkü en başından beri hep 1 hafta önden gidiyor yani belki de döllenme zamanında bir belirsizlik var çünkü herkesin cihazında aynı çıkıyor

Benimde en son adet tarihim 24 Nisan 29ocak doğum görünüyor. doktor bir hafta önden gidince erken döllenme dedi ama ben biliyorumki uygulamanın gösterdiği tarihteki ilişki de hamile kaldım. Çok oralı olmadım. Seni nasıl bir ay attılar 20 mayısa 😱😱
Canım ben tüp bebek tedavisine başlamıştım adetin 21. Günü progestan degerime bakmışlardı tedavi uygunmu diye o ay yumurtlamadığımı görmüşlerdi
Ve o ay doğal hamile kaldım o teste göre ve bebegin gelişimine göre keseye bebegin boyuna bakıp ona göre hesaplamışlardı

Back
X