Aynen canım ya annem zorlasam gelir ama hasta diyemiyorum. İlk doğumda gelmişti. Benden çok onu hastaneye götürmekle uğraşmıştık. Buranın nemli havası hiç yaramıyo ona. Kv desen daha yaşlı köyde hayvan filan bakıyor hiç gelemez. Burda iki eltim var onlar da düşman başınaYaaaauzakta mi duruyosun ailenden. Benimde bi kv olucak. Annem şimdi bile gelip bakmiyo
Süt işi hiç belli olmuyor. Bakıyorsun kocaman göğüsten süt gelmiyor ufak göğüsten çok güzel süt geliyor. Sezaryenden sonra da sütüm gelmez diye korkma vücudumuz muhteşem odaya çıkıpta emzirmeye başladığında sütün büyük oranda gelir diye düşünüyorum merak etme. Ayrıca küçük göğüs diyip geçme süt gelmeyen küçük göğüs görmedim hiçBenim goguslerim nerdeyse büyümedi bile ya. Süt konusunda çok endişeliyim. Göğüs ucum yok. Halkada koyulasma var ama genişleme de olmadı. Var olan koyu bölge koyulasti sadece. Ne zaman değişiklik basliyo acaba. Sütüm olmayacak diye düşünüyorum. Bide sezeryan planı varbu konuda tecrübeli tecrübesiz fark etmez bilgisi olan yol gösterse
Haklısın canım valla deneyecemAaa gerçekten mikiz hz meryemin hayatını duymussundur. Doğum anı gelince hurma ve akar suyun yakına gidiyor hurma yiyerek doğum yapıyor. Hatta ben tüp bebeğe başlamadan 1 ay öncesinde 41 hurma meryem suresi yapmıştım.
suyu azalttıysan azalmış olabilir bende başka belirtiler de vardı. bi suyu arttırıp bak bakalım düzeliyor muYa benim de bi kaç gündür koyu sarılaştı şüpheleniyorum ama doktora gitmedim.
Bana doktorlar tüp bebekle bile çocuğun olmaz demişlerdi. Rabbim nelere kadir ki 1 ay sonra gebe kaldığımı öğrendim. Sen 2. Yi düşünüyor musun canım?Aaa gerçekten mikiz hz meryemin hayatını duymussundur. Doğum anı gelince hurma ve akar suyun yakına gidiyor hurma yiyerek doğum yapıyor. Hatta ben tüp bebeğe başlamadan 1 ay öncesinde 41 hurma meryem suresi yapmıştım.
Tamam canım çok saolsuyu azalttıysan azalmış olabilir bende başka belirtiler de vardı. bi suyu arttırıp bak bakalım düzeliyor mu
Zaten vajinal muayene bile olamıyorum rahat bir şekilde. Ameliyat da istemiyorum. Vajinal doğum istiyorum ama açıklık muayenesi yaptırabilir miyim bilmiyorum. Nasıl olcak çok merak ediyorumKesisiz dikişsiz yırtıksız şıp diye çıksa bebek alttan keşke ne ameliyat ne bisey of of
evet bir geldi mi yapışıp kalıyo illet ya. kuru dut kürünü denicem ben de aldım dutu başlıcam akşamaO idrar yaparken bosaltimin yavaş ve zor olması bende aylardır var. Kaç kez antibiyotik aldım enf yükselip duruyo. Cok can sıkıcı bi durum bi an önce doğum zamanına ocak şubat ayına ersek de şu enf dan hayirlisiyla kurtulup sagligimiza kavussak
Ya neyseki tecrubelisin ya ilk olsaydiAynen canım ya annem zorlasam gelir ama hasta diyemiyorum. İlk doğumda gelmişti. Benden çok onu hastaneye götürmekle uğraşmıştık. Buranın nemli havası hiç yaramıyo ona. Kv desen daha yaşlı köyde hayvan filan bakıyor hiç gelemez. Burda iki eltim var onlar da düşman başına
Aaa hadi ya işlevi önemli diyosun yaniSüt işi hiç belli olmuyor. Bakıyorsun kocaman göğüsten süt gelmiyor ufak göğüsten çok güzel süt geliyor. Sezaryenden sonra da sütüm gelmez diye korkma vücudumuz muhteşem odaya çıkıpta emzirmeye başladığında sütün büyük oranda gelir diye düşünüyorum merak etme. Ayrıca küçük göğüs diyip geçme süt gelmeyen küçük göğüs görmedim hiçBirde süt artırıcı çaylar var ihtiyaç durumunda onları kullanırsın benimde sütüm az olursa alacam o çaylardan.
Bazı korkularım olmasa bende normal isterdim inan çok yerinde karar sezeryanla uğraşma zaten öncesinde tecrübe de ettin. 37 38 gibi hurmaya cokersin allahin izniyle suniye gerek kalmazHaklısın canım valla deneyecemDoğum konusunda o kadar kararsızım ki suni sancıdan korkuyorum sezeryan desen tekim kimse yok. Ondan kendi sancım gelsin diye uğraşıcam
Tabi işlev önemliAaa hadi ya işlevi önemli diyosun yaniiyi bari içim rahatladı ufak diye kavga ediyodum
O çayları bi arkadasim çok kullandı ama nefret ediyodu hiç fayda vermedi diye. Gerçi o 7 aylık erken doğum yapmisti bize faydası olur belki
Canım inan açıklık muayenesi çokta korkulacak bişey değil. 2 parmakla bakılıyor zaten. Yapan kişiyle alakalı mıdır bilmiyorum ama bende ne ağrı ne acı hiç bişey olmamıştı açıklık muayeneleri esnasında. Hemde kaç kere bakılmıştıZaten vajinal muayene bile olamıyorum rahat bir şekilde. Ameliyat da istemiyorum. Vajinal doğum istiyorum ama açıklık muayenesi yaptırabilir miyim bilmiyorum. Nasıl olcak çok merak ediyorum(
Elhamdülillah rabbimize nasip etmiş.Bana doktorlar tüp bebekle bile çocuğun olmaz demişlerdi. Rabbim nelere kadir ki 1 ay sonra gebe kaldığımı öğrendim. Sen 2. Yi düşünüyor musun canım?
Bende gecende kızılcık yapmıştım bugun koydum ocağa gene onu icicem. Mevlam sifamizi versinevet bir geldi mi yapışıp kalıyo illet ya. kuru dut kürünü denicem ben de aldım dutu başlıcam akşama
Bende seveyim benim kizlari azıcık moral vereyim bariTabi işlev önemliBen bedenime çok güveniyorum odaya geldiğimde sütüm gelecek eminim
Hiç böyle düşünme canım , süt göğüs büyüklüğüne bakmıyorBenim goguslerim nerdeyse büyümedi bile ya. Süt konusunda çok endişeliyim. Göğüs ucum yok. Halkada koyulasma var ama genişleme de olmadı. Var olan koyu bölge koyulasti sadece. Ne zaman değişiklik basliyo acaba. Sütüm olmayacak diye düşünüyorum. Bide sezeryan planı varbu konuda tecrübeli tecrübesiz fark etmez bilgisi olan yol gösterse
Doğru diyosun galiba kendimi olduğundan daha fazla toparlamam lazım sanırım. Bide şu süt videolarını izliyim aradaHiç böyle düşünme canım , süt göğüs büyüklüğüne bakmıyor
Herkeste farklı olabiliyor
Değişim sonradan da olabiliyor . Unutma süt işi beyinde bitiyor . Kötü düşünme
Normal doğumu başlatan hormon oksitosin, süt getiren hormon prolaktin kabaca . Normal doğum yapıp süt bekleyen de çok var sezaryen yapıp hemen süt gelen deEvet normal doğumda hemen beden süt üretimine hazir hale geliyo da sezeryanda dediğin gibi biraz kişiye biraz da şans işi gibi oluyo.
Ben o tarifi araştırıp not edeyim tarif defterine yaptırırım kv ye
Tabi moral çok önemliBende seveyim benim kizlari azıcık moral vereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?