2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Aç karnına mı veriyorsunuz bende aldım bi kullanıyorum bi unutuyorum

Bizim doktor möllers tutti furutti önerdi ama tadı daha güzel olsun diyorsan easy fish oil dedi
Bugün dışarı çıkınca bakıcam İnt çok çeşit var ama eczanelerde 1 2 yane olıyor onlarda baya büyük ve çok pahalı ama internette daha uygun niye öyle anlamadım

Kızlar oğlum geceleri acayip su içmeye başkadı memeden şikayet ediyordum su teklif ediyordum şimdi suya alıştı yine meme de istiyor ama suyu daha çok isriyor en az 5 6 kere uyanıp su içiyor sabaha kadar bazen suluğu bitiyor

Ben kilo olayına çok takılmıyorum normalde ama neredeyse 3 aydır hiç kilo almadı hep aynı kaldı balık yağını da bıraktım persentil tablosunda geriye düşmeye başladı
Benimki de kilo almıyor . Boy uzasa da bi kilo artması olması lazım değil mi anlamıyorum . Sonuçta bi kas kemik artışı da olur uzamada.
Balık yağını neden bıraktın

Kızlar 1,5 yaş kontrolünde kan tahlili yapıyorlar mı
Sanırım zorunlu değil ama ben yaptırıcam detaylı kan Bayadır bakılmadı 9 aylıkken bakılmıştı hatta idrar torbası alıcam fazladan hastaneye giderken takıcam idrar da isterse vakit kazanmak için. Geçen gün acilde 3 saat çiş yapmasını bekledik inat etti yapmadı sonra bir yaptı poşette taşacaktı o kadar çoktu

Benimki de kilo almıyor . Boy uzasa da bi kilo artması olması lazım değil mi anlamıyorum . Sonuçta bi kas kemik artışı da olur uzamada.
Balık yağını neden bıraktın
Çok sıcaklarda allerji yapar belki diye düşündüm haftada bir somon yapıyorum zaten şimdi bi vitaminli balık yağı aldım 18 ay kontrolünde genel bi kan tahlili yaptiricam

Bu bizde de var ya gece surekli su istiyor sanırım klimadan agzi kuruyor ondan diye dusunuyorum

Bugunde ishal oldu kizim aşıdan sonra bebegi ishal olan oldu mu ? Ates aksam düştü tekrar ilac vermemize gerek kalmadı bugunde ishal basladi daha once ki asilarimiz cok rahat geçmişti ilk defa boyle oluyor

Evet yaa ben de sezaryenden dolayı çok zorlandım . Bir sürü sağlık problemim çıktı. Zor toparladım . İnşallah rahatlarız 2 yaş sonrası

Erkek bebeklerde idrar alımı bebek yapıyorsa daha kolaydır heralde . Kızlarda torbayı yapıştırıyorsun , çoğu dışarı gidiyor idrarın Bizde 14. Ayda bakılmıştı . 16. Ayda hastalık döneminde hgb düşmüştü . Doktor 1,5 ayda bu kadar düşmez , hastalık sebebiyle böyle çıkar dedi . Tahlil ister mi bilmiyorum

Oo evet neler yiyoruz neler bilmiypruz ki ben şu dönemde hiç bişeye güvenemiyorum ya her şeyde ilaç var yıkıyoruz ama nafile hastalıklar buluyor yine de yiyecek içeceklerde oynamak kolay etiketi basıp geçiyorlar
Kesinliklee
Bizimkisi de çok içiyor ve bizde ikinci defa dolduruyoruz suluğu bence alışkanlık değil havalar çok sıcak o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…