- 4 Ağustos 2022
- 7.022
- 3.089
- 123
Aç karnına mı veriyorsunuz bende aldım bi kullanıyorum bi unutuyorumAra ara oluyormuş böyle iştah gitmeleri . Normal bişeymiş . Ben ravla mor meyveli karışım kullanmıştım. Onun içinde karadut özü de vardı . Bence faydası olmuştu . Hiç yemek istemediği bi dönemde kullanmıştım .iyi kötü yiyordu. Tadını da seviyordu . . Macun hiç kullanmadım.
Bizim doktor möllers tutti furutti önerdi ama tadı daha güzel olsun diyorsan easy fish oil dediHangisini daha rahat içiyr acaba ben henüz almadım baya aromali çeşitleri varmış
Hangisini kullanıyorsun peki tadı güzel miBizim doktor möllers tutti furutti önerdi ama tadı daha güzel olsun diyorsan easy fish oil dedi
Bugün dışarı çıkınca bakıcam İnt çok çeşit var ama eczanelerde 1 2 yane olıyor onlarda baya büyük ve çok pahalı ama internette daha uygun niye öyle anlamadımBizim doktor möllers tutti furutti önerdi ama tadı daha güzel olsun diyorsan easy fish oil dedi
Bikaç lokma yedikten sonra veriyordum genelde sabah . Unutmuşsam gün içinde veriyordum bir kaşık . Bazen pankeklere sürüp de verdim .Aç karnına mı veriyorsunuz bende aldım bi kullanıyorum bi unutuyorum
Benimki de kilo almıyor . Boy uzasa da bi kilo artması olması lazım değil mi anlamıyorum . Sonuçta bi kas kemik artışı da olur uzamada.Ben kilo olayına çok takılmıyorum normalde ama neredeyse 3 aydır hiç kilo almadı hep aynı kaldı balık yağını da bıraktım persentil tablosunda geriye düşmeye başladı
Sanırım zorunlu değil ama ben yaptırıcam detaylı kan Bayadır bakılmadı 9 aylıkken bakılmıştı hatta idrar torbası alıcam fazladan hastaneye giderken takıcam idrar da isterse vakit kazanmak için. Geçen gün acilde 3 saat çiş yapmasını bekledik inat etti yapmadı sonra bir yaptı poşette taşacaktı o kadar çoktuKızlar 1,5 yaş kontrolünde kan tahlili yapıyorlar mı
Çok sıcaklarda allerji yapar belki diye düşündüm haftada bir somon yapıyorum zaten şimdi bi vitaminli balık yağı aldım 18 ay kontrolünde genel bi kan tahlili yaptiricamBenimki de kilo almıyor . Boy uzasa da bi kilo artması olması lazım değil mi anlamıyorum . Sonuçta bi kas kemik artışı da olur uzamada.
Balık yağını neden bıraktın
Bu bizde de var ya gece surekli su istiyor sanırım klimadan agzi kuruyor ondan diye dusunuyorumKızlar oğlum geceleri acayip su içmeye başkadı memeden şikayet ediyordum su teklif ediyordum şimdi suya alıştı yine meme de istiyor ama suyu daha çok isriyor en az 5 6 kere uyanıp su içiyor sabaha kadar bazen suluğu bitiyor
Evet yaa ben de sezaryenden dolayı çok zorlandım . Bir sürü sağlık problemim çıktı. Zor toparladım . İnşallah rahatlarız 2 yaş sonrasıAslında ilk günlerde zor bence ya da ameliyat olduğum için çok zorlandım sezeryan sonrası çok zor ya ağrılar oluyot emzirmeyi öğreniyoruz çocuk zaten hiç uyumuyor gaz vs bir alışma süreci oldupu için çok zor. Allah kolaylık versin ya bütün yaşadıklarım bana hep çok zor geldi şu zamana kadar eahat ettiğim bir an olmadı ama inşallah 2 yaş sonrası rahattır bana hep o zaman rahatlarsın diyorlar
Erkek bebeklerde idrar alımı bebek yapıyorsa daha kolaydır heralde . Kızlarda torbayı yapıştırıyorsun , çoğu dışarı gidiyor idrarınSanırım zorunlu değil ama ben yaptırıcam detaylı kan Bayadır bakılmadı 9 aylıkken bakılmıştı hatta idrar torbası alıcam fazladan hastaneye giderken takıcam idrar da isterse vakit kazanmak için. Geçen gün acilde 3 saat çiş yapmasını bekledik inat etti yapmadı sonra bir yaptı poşette taşacaktı o kadar çoktu
Bizde klima yok ama ben alışkanlık edindi diye düşünüyorum birinden kurtarmaya çalışırken başka bişeye alışıyorBu bizde de var ya gece surekli su istiyor sanırım klimadan agzi kuruyor ondan diye dusunuyorum
OlabilirBizde klima yok ama ben alışkanlık edindi diye düşünüyorum birinden kurtarmaya çalışırken başka bişeye alışıyor
KesinlikleeOo evet neler yiyoruz neler bilmiypruz ki ben şu dönemde hiç bişeye güvenemiyorum ya her şeyde ilaç var yıkıyoruz ama nafile hastalıklar buluyor yine de yiyecek içeceklerde oynamak kolay etiketi basıp geçiyorlar
Bizimkisi de çok içiyor ve bizde ikinci defa dolduruyoruz suluğu bence alışkanlık değil havalar çok sıcak o yüzdenKızlar oğlum geceleri acayip su içmeye başkadı memeden şikayet ediyordum su teklif ediyordum şimdi suya alıştı yine meme de istiyor ama suyu daha çok isriyor en az 5 6 kere uyanıp su içiyor sabaha kadar bazen suluğu bitiyor
Daha almadım yeni kullanacağızHangisini kullanıyorsun peki tadı güzel mi
Peş peşe istediği çok oluyor ondan pek güvenemiyorumKesinliklee
Bizimkisi de çok içiyor ve bizde ikinci defa dolduruyoruz suluğu bence alışkanlık değil havalar çok sıcak o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?