Senin gayet normal doğum tecrüben var o zaman bence dikislerden sonra çok kolay bir doğumun olcak
İnşallah öyle olur canımSenin gayet normal doğum tecrüben var o zaman bence dikislerden sonra çok kolay bir doğumun olcak
Başladım ama şöyle yüzde 80 bitter çikolatada da mı yemiyoruz bulgur pilavı da yasak mı aklımda deli sorular varMaalesef gebelik şekeri çıkmış canımsen şimdiden diyete başla bence
Bende 8. Haftada ve 13. Haftada kanama yaşadım o günden beri her tuvalete gittiğimde korku ile gidiyorum acaba kan mı var diye. Geceleri mesela akıntım oluyor acaba suyum mı geldi diye düşünüyorum hepBen bi kimyasal geçirdiğimden beri korkum hiç bitmedi
Bi an çamaşırımda kan olacak korkusu
Su geldi korkusu
Açılmam oldu korkusu hiç bitmedi maalesef
Hamilelik güzel bi şey ama benim için sanırım stres kısmı daha ağır bastı
İnsallah geçen pilates hocam kendisi de gebe hatta Instagram dan takip edebilirsiniz simge dumanBenim de enfeksiyon kaynaklı erken dogumum var ve enfeksiyon yine geçmiyor başımın belası oldu stres yüklüyum ben de ama şöyle doğumdan sonra yaşanan olumsuzluklar unutuluyor hiç akılda kalmiyor
Insallahİnşallah öyle olur canım
İnşallah hepimizin doğumu çok kolay olur hep dua ediyorum
Yok canım yiyoruz istersen listemi atabilirim sanaBaşladım ama şöyle yüzde 80 bitter çikolatada da mı yemiyoruz bulgur pilavı da yasak mı aklımda deli sorular var
Sorayım bir doktoruma ben deİnsallah geçen pilates hocam kendisi de gebe hatta Instagram dan takip edebilirsiniz simge duman
O da idrar yolu enfeksiyonu ocean markanın cranberry diye bi şeyini önerdi çay mı hap mı bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ben kullanıyorum siz de hekiminize danışarak kullanabilirsiniz dedi
Atarsan listeyi çok memnun olurum canimYok canım yiyoruz istersen listemi atabilirim sana
Makineyi aldıktan sonra ne yükseltiyo ne yükseltmiyo çok iyi anlarsın deneme yanılma yoluyla
Ben dün mantı yedim 80 çıktı hiç yükseltmedi ama geçen gün küçük bi lavaş yedim 177 çıktı pirinçte yükseltti
Hatta bende muhallebi yükseltmedi bunları seker makinesiyle deneme yanılma yaparak daha iyi anlarsın
Ben 2 sinde de sancı çekerkende ıkınırkende bağırmadım, çok şükürVarmış canım
Tamam canımAtarsan listeyi çok memnun olurum canim
Ben 32de izne ayrılınca başlarım diye düşünüyorum sanki ideal bi vakit gibiKızlar bebişin kıyafetleri yıkayıp ütülesek kaldırsak çantaya koysak erken mi olur tekrar mı yıkamak gerekir zaman yaklaşınca
Bende öyle düşünüyorum, umarim. Dolabida gelir ozamanaBen 32de izne ayrılınca başlarım diye düşünüyorum sanki ideal bi vakit gibi
Bizde de eşim kova burcu ben oğlak, bi tarafım diyor ki keşke bi 10 gün erken gelse oğlak olur.Allahım yaaa bu erkekler, bizde eşimle 1 şubatızo da bana biraz daha bekle 1 şubat olsun diyip duruyor ama benim mazim belli kızım 38. Hafta, oğlum 39 hafta doğdu.
Ayy bi ara tüp bebek tedavi sürecinde doktor bana demişti birkaç hafta gluteni ve laktoz keselim bakalım yumurta kalitesi üzerine bir etkisi olacak mı.. Ben demiştim bir Malatya lı bulgur ve yoğurt yemeden bir gün yaşayabilir mi ben aç kaldım o zaman. Tepkinizi benim o anki tepkime benzettim.Başladım ama şöyle yüzde 80 bitter çikolatada da mı yemiyoruz bulgur pilavı da yasak mı aklımda deli sorular var
Aa ben de yeni başladım Simge Duman'ın derslerine bu hafta.İnsallah geçen pilates hocam kendisi de gebe hatta Instagram dan takip edebilirsiniz simge duman
O da idrar yolu enfeksiyonu ocean markanın cranberry diye bi şeyini önerdi çay mı hap mı bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ben kullanıyorum siz de hekiminize danışarak kullanabilirsiniz dedi
Maalesef bu korku çok kötü ama insan engel de olamıyorBende 8. Haftada ve 13. Haftada kanama yaşadım o günden beri her tuvalete gittiğimde korku ile gidiyorum acaba kan mı var diye. Geceleri mesela akıntım oluyor acaba suyum mı geldi diye düşünüyorum hep
Benim ikinci ayim çok faydalı oluyor katkısı çok rahatlatıyor daAa ben de yeni başladım Simge Duman'ın derslerine bu hafta.
Evet tavrını da beğendim çok güzel açıklıyor gerekli yerlerde müdahale ediyor.Benim ikinci ayim çok faydalı oluyor katkısı çok rahatlatıyor da
Adanaliyim canım ben de her ortam yeme içme üzerine kurulu he yerde kebapci, tatlici varAyy bi ara tüp bebek tedavi sürecinde doktor bana demişti birkaç hafta gluteni ve laktoz keselim bakalım yumurta kalitesi üzerine bir etkisi olacak mı.. Ben demiştim bir Malatya lı bulgur ve yoğurt yemeden bir gün yaşayabilir mi ben aç kaldım o zaman. Tepkinizi benim o anki tepkime benzettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?