• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Kızlar kızım neyi yapmaması gerekiyorsa anlatıyor ama bir dakika sonra yapıyor.örneğin mandalina sıkılmaz yenilir diyorum bunu defalarca kez yaptı.mandalinayı gördüğü zaman sıkılmayacağını ağızda yeneceğini anlatıyor sonra alıp sıkıyor.Sizlerde böyle bir durum var mı
Aynısı yemek fırlatma makinelerle oynama mikrodalga çalıştırma boyaları yerlere duvarlara yüzüne sürme oyun hamuru yemek yani yapmaması gereken her şeyi bilerek ve bakarak yapıyor. Bugün hatta masayı boyuyordu kendi masası diye bir şey demedim yüzüme baktı anne kızmıyor dedi devam etti kızıyor olsaydım duvara geçecekti herhalde 🤣

Aynısı yemek fırlatma makinelerle oynama mikrodalga çalıştırma boyaları yerlere duvarlara yüzüne sürme oyun hamuru yemek yani yapmaması gereken her şeyi bilerek ve bakarak yapıyor. Bugün hatta masayı boyuyordu kendi masası diye bir şey demedim yüzüme baktı anne kızmıyor dedi devam etti kızıyor olsaydım duvara geçecekti herhalde 🤣
Hiçbir rahatsızlığı yok kudurmak için Uyumuyo.Gece uyumuyor sabah uyanmak bilmiyor ergenler gibi

Gün içinde uyumamış olmasına rağmen bu saate kadar iyi dayanmış ya rahatsız falan mı acaba
Yok bu rahatsızlıktan degil kudurmuştan kizimdan biliyorum sabah 8 de uyanıp gece 12 de uyudugu olur delirmek istersin ama oyle bir secenegin bile olmaz 😔

Hiçbir rahatsızlığı yok kudurmak için Uyumuyo.Gece uyumuyor sabah uyanmak bilmiyor ergenler gibi
Yok bu rahatsızlıktan degil kudurmuştan kizimdan biliyorum sabah 8 de uyanıp gece 12 de uyudugu olur delirmek istersin ama oyle bir secenegin bile olmaz 😔
Hayatta insanın uyuyabileceği sınırlı zamanı oluyor onu da kurdurmak için kullanıyor 😅 oğluma diyorum sabah daha güneş doğmadan kalkınca seneye kreşe başlayınca görürsün sen. Gerçekten düşününce çok acımasız hayat ya bazen sadece uyandırılmadan uyanmak istersin😅 bir gün olacak mı ...

Benim de aklıma geliyor kardeş fikri hemen kovalıyorum . Puset , ana kucağı büyük parçaları verdim gitti . Az büyüse de mama sandalyesiyle bebek arabasını da yok etsem diye düşünüyorum 😂 kafam karışırsa caydırıcı olmasınlar 😂 Nasipte varsa olacağı varsa olur 😅
Oo herşeyi vermişsin 😂 tamamen sildin herhalde ikinci çocuk fikrini 😂

Aynen benimki bir iki kere sadece bak gece uyumadı bayağı direndi geldi kucağında gezdirdi 2 senedir bu bir iki kere oldu ve geçen diyor ki küçükken geceleri hep kucağımda gezdiriyordum koridor boyu neeeeee1😱
😂😂😂 Hafızaları da gidik bu erkeklerin 😂 aynı vallahi hatta ben yedirmeyi bilmiyormuşum geçen kendisi yedirdi kırk yılın başı bak diyor yedirmeyi bileceksin böyle yiyecek 😂 çocuğun yiyesi geldi o an da bu da kendine pay çıkarıyor

😅😅😅 oyle olur canim benim ki de 10 dk oynayınca tum aksam çocuğuyla ilgilendi zannediyor birde geceleri hep ben uyanıyordum sabahları canim kocam sabaha kadar uyuyamamış oluyordu cunku kenidiside sese uyaniyormus halbuki o sırada sabah kadar horul horul uyuyor
Ha bide şey var 😂 bu gece çok güzel uyudu demi çok az kalktı 😂 oysa 10 kere kalkmışızdır ona göre hiç kalkmadık güzel uyuduk

Kızlar kızım neyi yapmaması gerekiyorsa anlatıyor ama bir dakika sonra yapıyor.örneğin mandalina sıkılmaz yenilir diyorum bunu defalarca kez yaptı.mandalinayı gördüğü zaman sıkılmayacağını ağızda yeneceğini anlatıyor sonra alıp sıkıyor.Sizlerde böyle bir durum var mı
Evet oyuncak dolabını boşaltma tek tek oyna diyorum, tek tek diyor bir kaç dakika geçmeden gidip tüm kutuları bilerek yere döküyor inatlaşıyorlar işte

Hayatta insanın uyuyabileceği sınırlı zamanı oluyor onu da kurdurmak için kullanıyor 😅 oğluma diyorum sabah daha güneş doğmadan kalkınca seneye kreşe başlayınca görürsün sen. Gerçekten düşününce çok acımasız hayat ya bazen sadece uyandırılmadan uyanmak istersin😅 bir gün olacak mı ...
Ümitliyim insaallah bir gun olacak ama muhtemelen o sırada da ben calistigim icin yine uyanmak zorunda kalacağım 🥲

Bu çileye rağmen noldu birden 😂 gözünü kararttın
Benim tek isteğim oğlum yalnız kalmasın diye. Şu 2 yılda inanılmaz yalnızdım arkadaşlarımla bile arkadaşlıklarım bitti annem babam gelirse geliyor evime başka kimsem yok. Eşimin tarafını çağırmadıkça gelmiyorlar kimseye de çzel hazırlık yapıp çağıramam öyle devamlı. Kendi aç karnımı zor doyuruyorum. Evde canım sıkılıyor çocukta durmuyor sıkılıyor bebde dışarı çıkıyorum ona bile laf ediyorlar alıştırma şöyle olur böyle olur hasta olur vs ee gelin o zaman ya da siz evinize çağırın uzaktan söylemek kolay. O yüzden oğlum yalnız kalsın istemiyorum yoksa bu grupta en zorlananlardsn birisiyim hatta zorlanmam zaten yalnız kalmamdan dolayı oldu. Annem sağlıklı olsaydı daha öok gelseydi çocuğu ona bırakır çıkardım 2 yıldır eve kapandım kaldım

Kızlar bu arada bebişlerinize doğum günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz doğum günü için birşehler yapacak mısınız geliyor 2 yaş gümbür gümbür 🤣🤣 ben yine aile arasında pasta yaptırıp ufak bir kutlama yapmayı düşünüyorum hediye olarakta en küçük bisikletler var ya 12 jant onlardan alayım diyorum evde sürsün alışsın yaza dışarıda sürer belki 🤣

Sabah kaçta uyandi bazen benimki de boyle yapiyor aslinda uyumadikalri icin agresiflesip uyumayı reddediyorlar 🥲
Söyle dün 11.30 da uyandı.gece 1.30 da uyudu bu sabah 8.45 de kalktı 2 saat ağladı kalkınca az önce tekrar uyudu

Back
X