- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Burnum akıyor boğazım fena hapşırıp duruyorum şükür ateş yok grip değil sanırımGeçmiş olsun canım bende 3 gündür çok hastayım hava değişimi beni mahvetti. Bebeğe geçtiğini sanmıyorum bence en fazla antikor oluşturur. Ben sürekli ılık limonlu ballı su içiyorum çay kahveyi bıraktım onlar daha fazla dehidrasyona sebep oluyormuş. Mandalina falan yiyip yatıyorum en iyisi bol sıvı tüketmek sanırım
Massssallah aslan parçasınaBugün kontrolümüz vardı 2kg olmuş Aslanım31+3 haftamız
Belden ilk defa duydum çevrem de epidurallı normal doğum yapan ya omuzdan ya koldan verildiğini söylediler hep bende hep normal doğum videolarında epiduralı hem omuz kol kısımlarında gördüm ama bi doktorada sormak gerekir çnkü doğum bitene kadar o orda kalıyor normal doğumda belden verildğinde nasıl rahat hareket edilirkiBenim ablama 2 normal doğumda da belden verdiler canım epidurali,uygulama mı değişti acaba öyleyse daha iyi
Geçmiş olsun canım hastalık zamanı öyle oluyor onlar da halsiz kalıyor benceKızlar çok hastayım boğazım fena yutkunamıyorum bütün gece uyumadım karnım ağrıyor ama hastalık ağrısı bebek dün akşamdan beri hareket etmiyor arada ben dürtünce ufak tepki veriyor o kadar iyi midir sizce panik oldumkarnımı oynatınca tepki veriyor sadece
Geçen bende hakan uralın programında gördüm ama zaman kısıtlı diye o gün yayınlamadılar ertesi günde izlemeyi unuttum doğum yaptı ağrılarından kurtulamadı diye bende eşime tam zamanında çıkıyor byle kötü haberler dedim bu tarz şeyler benide bulur inan sezaryene dönüp narkoz verilmezse bile epiduralda yesem doğumdan snra her ihtimale karşı biz kahve içelim benceBu epiduralin yan etkileri oluyormuş sanırım. Bi tane kadın bende şiddetli baş ağrıları yaptı diyordu. Sonra bi şekilde tedavi olmuştu. Ama herkeste olmaz tabi.
İyidir merak etmeyinKızlar çok hastayım boğazım fena yutkunamıyorum bütün gece uyumadım karnım ağrıyor ama hastalık ağrısı bebek dün akşamdan beri hareket etmiyor arada ben dürtünce ufak tepki veriyor o kadar iyi midir sizce panik oldumkarnımı oynatınca tepki veriyor sadece
Evet işyerindeki arkadaşımda halâ ağrıyor diyor eğilirken bi iş yaparken falan diyor du ana olmak çok zor keşke bu şekilde yan etkileri olmasaBen 15 sene önce ayaktan ameliyat oldum platin takıldı hala ağrıyor bel iğnesi yapılan yeradet zamanı kopuyordu orası ya da soğuk alinca çok ağrım oluyor orası hala uyuşuk gibi hissediyorum oyuzden çok korkuyorum o iğneden
Sen yine de kötüyü çağırma canım iyi düşün iyi olacak inşallah. Herkeste aynı etkiyi yapmaz zaten. Hayırlısı neyse o şekilde olsun doğumlarımız inşallah ağrısız kolay şekilde sağlıkla inşallahGeçen bende hakan uralın programında gördüm ama zaman kısıtlı diye o gün yayınlamadılar ertesi günde izlemeyi unuttum doğum yaptı ağrılarından kurtulamadı diye bende eşime tam zamanında çıkıyor byle kötü haberler dedim bu tarz şeyler benide bulur inan sezaryene dönüp narkoz verilmezse bile epiduralda yesem doğumdan snra her ihtimale karşı biz kahve içelim bence
Kiz ne yedin ne içtin masallah subhanallahBugün kontrolümüz vardı 2kg olmuş Aslanım31+3 haftamız
Amin canım amin tezzamanda gelip geçsin hayırlısıylaSen yine de kötüyü çağırma canım iyi düşün iyi olacak inşallah. Herkeste aynı etkiyi yapmaz zaten. Hayırlısı neyse o şekilde olsun doğumlarımız inşallah ağrısız kolay şekilde sağlıkla inşallah
Canım maşallah sağlıkla kucağına al inşallah minnoşu merakımı maruz gör şeker yüklemesi yaptırmış mıydın biraz tombiş ya ondan sordumBugün kontrolümüz vardı 2kg olmuş Aslanım31+3 haftamız
Farklı bir şey yemedim aslında normal değil mi kilosu fazla gelmedi bana kaç olması lazım bilmiyorum gerçideKiz ne yedin ne içtin masallah subhanallahbizimki daha 1 buçuk kilo bugun 31 olduk az citlat biz de yiyeyim yediklerinden
Selam, evet yaptırdım 75 lik yapılmıştı 110 çıktı maks. Hatta 2. Saatte 80 lere düştüCanım maşallah sağlıkla kucağına al inşallah minnoşu merakımı maruz gör şeker yüklemesi yaptırmış mıydın biraz tombiş ya ondan sordum
Parol al canım iyice kötüleme birde ıhlamur da serbest diye biliyorumBurnum akıyor boğazım fena hapşırıp duruyorum şükür ateş yok grip değil sanırımnazar değdirdim hasta olmadım hiç demiştim geçen suyu içim almıyor zorla içiyorum
Kumaş bilgisi nasıl pamuklu mu, kalıplar nasıl. Trendyolda mı satıcıPijama takımına ihtiyacı olan varsa likapashop satıcısından aldım trendyol da kumaşı kalın çok güzelmiş öneririm. Beli ayarlamalı. Yıkanınca çekecek gibi değil umarım. Fotoğraf bırakıyprum
Yok canım uygulama değişmedi belden kateteri takıyorlar omuza kadar kablosu uzuyor, ilaç verme yeri omuzda sadece. Verilen ilaç direkt bele gidiyorBenim ablama 2 normal doğumda da belden verdiler canım epidurali,uygulama mı değişti acaba öyleyse daha iyi
Evet satıcı trendyolda gerçi hiç bakmadım belki kendi siteleri de vardır. Senin sorularınla bahaneyle denedim çok güzelmiş. %100 pamuk. Ben 168 boy 75 kiloyum tam oldu doğumdan sonra da tam olur heraldeKumaş bilgisi nasıl pamuklu mu, kalıplar nasıl. Trendyolda mı satıcı
Yanlış hatırlamıyorsam burda elimize bide düğme veriyolar sancı geldikçe hemşire bas ilacın dozu artıcak demişti bende sancı gelmeden sürekli basmıştımYok canım uygulama değişmedi belden kateteri takıyorlar omuza kadar kablosu uzuyor, ilaç verme yeri omuzda sadece. Verilen ilaç direkt bele gidiyor
Onlardan bende yiyorum ama yulaf yemiyodum onu da mı yesem acabaFarklı bir şey yemedim aslında normal değil mi kilosu fazla gelmedi bana kaç olması lazım bilmiyorum gerçideyulaf lapası yiyorum bazen ama sevdiğim için etkisi var mıdır bilmiyorum balık tüketmeye çalışıyorum her gün yumurta kaşar yiyorum farklı bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?