- 19 Mayıs 2024
- 4.071
- 2.316
- 53
Tamamda bunda garip ne var. Allah gani gani rahmet etsin ama ölenle ölünmüyor çocupun var ne yapacaksın ki. Üstelik kendinde zor bir duruma girmişsin annen eşini çağrısa bile belli ki zor bir duruma gelip çağırır öyle bir durumda kimse keyfi hareket etmez. İnsanlar hep bişeyler konuşur en iyisi çok fazla kalabalığa dahil olmamak. Sende iyi değilsin belli ki boşber kendine bak çocuğuna bak o kadar şnsan varken sana ihtiyaçları olmaz önemli olan kendi sağlığın çocuğuna masıl bakacaksın yoksaBen cenaze namazı kilinirken tansiyonum düştü bayıldım sonrasinde kendime gelince surekli kusmaya başladım annemde babamı aradı hastaneye gittik ki hastane de tansiyonum 8/4 tu. Eşimin teyzeleri annemin esimi arayip çağırdığını gel benim kizim boyleyken sen napiyorsun dediğini falan söylemişler ( ki biz gittigimiz sira cenaze defnediliyordu) yani düpedüz iftira atmışlar. Atan teyzesinin benim dayımla evli annem ile ilgili bak boyle boyle yapmis insan cenaze gömülürken bunları yaparmış demiş. Kizimin iğnelerini bile babamla yaptırdık esime soylemedim. Birde surekli çocuğum çocuğum diyormuşum .
Mutlaka ürolojiye götür. Bende farklı hastanelerde farklı ultrasonla sokmuştum. Çocuklar hareket ediyor tam bakamıyorlar bazen kendi oğlumdan biliyorum ultrason zamanı çok ağlıyor kendini yere atmaya çalışıyor. Bir de ultrasonda neresine baktılar hangi bölgeyeHayır çocuk doktoru, ultrason ve röntgen de verdik herşey temiz çok şükür doktorda anlamadı neden böyle olduğunu
Bana kaynanalik yapmaya annemle dayimin arasını bozmaya çalışıyorlar. Nisanlandigimizdan beri fitne çıkarıyorlar bu süreçte olunca cok ağrıma gitti önceleri artik kulağımı kapatıyordum umursamiyordum.Tamamda bunda garip ne var. Allah gani gani rahmet etsin ama ölenle ölünmüyor çocupun var ne yapacaksın ki. Üstelik kendinde zor bir duruma girmişsin annen eşini çağrısa bile belli ki zor bir duruma gelip çağırır öyle bir durumda kimse keyfi hareket etmez. İnsanlar hep bişeyler konuşur en iyisi çok fazla kalabalığa dahil olmamak. Sende iyi değilsin belli ki boşber kendine bak çocuğuna bak o kadar şnsan varken sana ihtiyaçları olmaz önemli olan kendi sağlığın çocuğuna masıl bakacaksın yoksa
Sana da cok gecmis olsun ama hersey temizken hala hassasiyetin olmasi normal degil bence başka doktordan da fikir al. Hala devam ediyor mu kizariklikHayır çocuk doktoru, ultrason ve röntgen de verdik herşey temiz çok şükür doktorda anlamadı neden böyle olduğunu
Burda yazdığınız her şey ve beteri var bizde de çok sesimi çıkarmıyorumYani I kadar zor ki böyle gerçekten yani ben de yemek falan yaparken her şeyi önüne koyuyorum evi mahvoluyor ama bir şekilde yapıyorum
Benimki de normlde de örtmeyi tulumla asla uyumuyordu ama i dalınca örterdim simdi derin uyusa bile örtünce uyaniyor. Bende üşüyorum hatta üstüme ekstra örtü alıyorum ama kizim ortturmuyorKızlar oğlum uyku tulumu giymiyor üzerini zaten örttürmüyor sizinkilerde öyledir eminim. 3 4 gecedir sadece pijama takımı ile yatıyor oda en fazla 20 derece oluyor ben incede olsa yorgan örtüyorum çünkü üşüyorum böyle uyuması normal mı ya hiç mi üşümez. Önceden uyuyunca tulum giydirirdim şimdi ağlıyor çıkarttıyor. Üzerini örterdim açsa bile şimdi asla örtü değdirmiyor çok garip oldu huyları ya hasta olacak diye korkuyorum
Üşümüyopar herlade ya eğer sizinkilerde benimkimgibiyse sprun etmeyeceğim yeterli uyusun gece ama pda sıcaklığı bu şekilde üstü ince hasta olur diye de korkuyorum yaniBenimki de normlde de örtmeyi tulumla asla uyumuyordu ama i dalınca örterdim simdi derin uyusa bile örtünce uyaniyor. Bende üşüyorum hatta üstüme ekstra örtü alıyorum ama kizim ortturmuyor
Retro varmış galiba bebeler sınırları zorluyorZar zor uyutrum yatağına koydum çığlık atarak uyandı yine saniyesinde
Haklısın canım, böyle insanları bende çözemiyorum hiçSagolasin canim oyle yapmaya calisiyorum ama iste insan bazen taşıyamıyor yani niye durduk yere bir insan hakkında boyle yalan söylersin aklım almıyor
Karın bölgesi mesane pipisine yumurtalıklarına felan baktılar ultrasonlaMutlaka ürolojiye götür. Bende farklı hastanelerde farklı ultrasonla sokmuştum. Çocuklar hareket ediyor tam bakamıyorlar bazen kendi oğlumdan biliyorum ultrason zamanı çok ağlıyor kendini yere atmaya çalışıyor. Bir de ultrasonda neresine baktılar hangi bölgeye
Çiş yaparken sanki ağrısı oluyor gibi geliyor bana çok ağladı bu sabah yine tutup tutup ağlıyor gözyaşları akıyor, herşey temiz neden böyle yapıyor anlamıyorum sadece crp 40 çıktı, idrar yolu enfeksiyonu yok amaA Alliswell23 acaba çiş yaparken mi rahatsız oluyor ki yani bezi mi çıkartmak istiyor ki acaba
Kaç güm veremediniz ama acaba kendi kendine geçti mi diyeceğim de enfeksiyon da baya ateş yapar yaÇiş yaparken sanki ağrısı oluyor gibi geliyor bana çok ağladı bu sabah yine tutup tutup ağlıyor gözyaşları akıyor, herşey temiz neden böyle yapıyor anlamıyorum sadece crp 40 çıktı, idrar yolu enfeksiyonu yok ama
Teşekkür ederim canım, kızarıklık yok tutup ağlıyor pipisini özellikle sabahları kalkınca yapıyor bunu gün içinde de bi kaç kere yaptığı oluyor, bide idrar kokusu baya değişmiş ağır ve koyu renkli ona rağmen idrar yolu enfeksiyonu yokmuş anlayamadımSana da cok gecmis olsun ama hersey temizken hala hassasiyetin olmasi normal degil bence başka doktordan da fikir al. Hala devam ediyor mu kizariklik
Ben bu sene uyku tulumunu daha giydirmeyi denemedim geçen sene uyku tulumu ile uyuttum hep üstünü çok açıyor, kalın giydir canım bariKızlar oğlum uyku tulumu giymiyor üzerini zaten örttürmüyor sizinkilerde öyledir eminim. 3 4 gecedir sadece pijama takımı ile yatıyor oda en fazla 20 derece oluyor ben incede olsa yorgan örtüyorum çünkü üşüyorum böyle uyuması normal mı ya hiç mi üşümez. Önceden uyuyunca tulum giydirirdim şimdi ağlıyor çıkarttıyor. Üzerini örterdim açsa bile şimdi asla örtü değdirmiyor çok garip oldu huyları ya hasta olacak diye korkuyorum
Giydirmiypr ki ağlıyor çıkarıyorum mecbur. Kıyafetini tutup çıkar diyor sürekliBen bu sene uyku tulumunu daha giydirmeyi denemedim geçen sene uyku tulumu ile uyuttum hep üstünü çok açıyor, kalın giydir canım bari
Ay her gün yeni huyları çıkıyor vallahiGiydirmiypr ki ağlıyor çıkarıyorum mecbur. Kıyafetini tutup çıkar diyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?