- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- 48
Benim çok ihtiyacım vardı doğum sonrası için. Bakalım umarım rahatsız etmezBu yakalı düğmeler çok güzel aslında bendede var 3-4 takım ama beni gece yakaları terletiyor rahatsız ediyor kolay kolay yakalı düğmeli pek almam artık
Su kaybında mı. Pat diye suyunun gelmesinde mi sızıntı şeklinde gelmesinde mi? Sızıntıyı kastediyorsa nasıl anlaşılcak ki oKızlar doktorum kilosuna genetik dedi
Şeker içinde böyle devam et dediler kısır yüksek çıkarmıştı onu bidaha yeme dedi
23 ocaga serklaj alma tarihi verdiler
Ama su kaybında ve çok kasılmada gel dediler
Benimde kasılmalarım aşırı çok oldugu için ani durumda hemen geliyosun serklajı alıyoruz dedi
Ve bebek kendini pek göstermediği için 1 ultrason daha verdiler
Enteresan gerçektenİçli köfte yedim bi tane de ama o da bulgur ne çıkardı bilmiyorum çok canım sıkıldı yaa :/
Sızıntı değil pat diye su gelmesinde canımSu kaybında mı. Pat diye suyunun gelmesinde mi sızıntı şeklinde gelmesinde mi? Sızıntıyı kastediyorsa nasıl anlaşılcak ki o
Farklı pek bir şey yapmıyorum aslında normal yiyorum canım ne isterse yedim hep. Yok şunu yemeyeyim bunu yemeyeyim zararlı diye de çok dikkat etmedim aslındaBebek kilo alsın vs diye özellikle bisey yapıyor musunuz kaşar.muz vs yoksa normal akışına mi böyle
Beni rahatsız ettiğini bile bile aldım rahat emzirirm diyeBenim çok ihtiyacım vardı doğum sonrası için. Bakalım umarım rahatsız etmez
Oyy maşallah sağlıcakla gelsinlerGöbegimi sıkıştırdı bastırdı
Yan döndürüpta baktı 3 kez yürüttü ama banamısın demedi
Canım rejim yapıyorum ben ama bebiş hep büyüktü doktorumda simdi aynısını söyledi pek umursamadılar yani
Eşim 8 aylık ve kilolu doğmuş genetik olabilirmiş
Ben gümüş kapak almadım sürekli meme ucu kremi süreceğim için. Plastik göğüs kalkanlarindan aldım süt akma durumunda toplaması ve kıyafete meme ucu surtmesin diye.Kızlar göğüs ucu kalkanı ve gümüş kapaklar ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Gümüşün tıbbi olarak iyileştirici bir etkisi olup olmadığından hiç emin olamıyorum. Sizler neler aldınız?
Birşey almak şart göğüs uçları çok hassas oluyor giysinin değmemesi için ve krem vs sürüleceği için gerekiyor, ama gümüş kapak şart değil bence çok pahalı, plastik olan kalkanlardan kullanacağım yine.emzirirken diğer memeden süt çok akarsa onu biriktirmeye de yararKızlar göğüs ucu kalkanı ve gümüş kapaklar ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Gümüşün tıbbi olarak iyileştirici bir etkisi olup olmadığından hiç emin olamıyorum. Sizler neler aldınız?
Bence de yapıyla da alakalı. Bizim bebek de 1775 grdı 29+4 te ben de 4 kilo doğmuşum. Boyum da 173Hamsi yiyin bence ben hamsiye bi düşkünlük yaşıyorum bu aralar balık severim zaten ama hamsi delisi değildimbir de nesquik okudum iyi kilo aldırıyor diye ben denemedim ama bir kaç kez sıcak çikolata içtim. 2 yumurta yemeye çalışıyorum yediğimde. Biraz yapısal olabilir ben 4 kilo doğmuşum eşim 3750 boylarımızda uzun bizim ben 178 eşim 191
Blendera muz süt bebe bisküvisi at karıştır iç canımkızlar biriniz bebeğe kilo aldırmak için muzlu cici bebe ve süt kilo aldırıyor demişti kimdi hatırlayamadım tarif verebilirmisiniz nasıl yapıyorsunuz
Hem de nasıl koşuyorum bazen tuvaleteBu arada kilom 55 le başladım şu an 65 im 32.haftadayim sadece karnım sivrildi gerisi çok az şişlikle aynı.
Kızlar bide bebek kasıklarıma vuruyo aniden WC gitme ihtiyacı duyuyorum normal mi
Çok oluyor bir de kaçırıverecekmişim gibi oluyor inşallah kaçmazBu arada kilom 55 le başladım şu an 65 im 32.haftadayim sadece karnım sivrildi gerisi çok az şişlikle aynı.
Kızlar bide bebek kasıklarıma vuruyo aniden WC gitme ihtiyacı duyuyorum normal mi
Ben hiç bebe büskivinin anne karnındaki bebeğe kilo aldırdğını duymadım ama yiyen kişiye kilo aldırıyor özellikle bu dönemde benim arkadaşım çocuklarıyla birlikte hatta her dönem hep yemiş şuan baya kilolu banada ye diyordu önceden kilo almak istyrum dye ama ben sürekli yiyemyrum byle şeyleri midemi bulandırıyorkızlar biriniz bebeğe kilo aldırmak için muzlu cici bebe ve süt kilo aldırıyor demişti kimdi hatırlayamadım tarif verebilirmisiniz nasıl yapıyorsunuz
Valla bi hafta önce yaptım açlık 73 bügün yaptım 100 çıktı 31 haftadayım internette bakıyorum 100 açlık yüksek diye yazıyor tedirgin oldum valla moralım bozulduGenetik yatkınlık varsa diyetle düşmüyor maalesef ben de aynı durumdayım şekeri yükseltecek hiçbir şey yemedim öğrendiğimden beri ama açlık 90 100 arası hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?