2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar 5 +5 'teyim lekelenme yaşamıştım geçen hafta pazartesi progestan kullanıyorum ama bugün biraz stres yaptım ve sanırım yoruldum yine lekelenme yaşadım korkuyorum ya :( aranızda lekelenme yaşayan var mı benim gibi pembeye yakın oluyor leke biraz kahveye kaçıyor :(

Kızlar 5 +5 'teyim lekelenme yaşamıştım geçen hafta pazartesi progestan kullanıyorum ama bugün biraz stres yaptım ve sanırım yoruldum yine lekelenme yaşadım korkuyorum ya :KK43: aranızda lekelenme yaşayan var mı benim gibi pembeye yakın oluyor leke biraz kahveye kaçıyor :KK43:
Cuma gününden beri bende yaşıyorum lekelenmme olayını. İlk pembe geliyo peçeteye arkası kahverengi. Salı kontrolüm var. Doktoruma ilettiğimde kan sulandırıcı iğneyi yapma dedi. Salıyı bekliyorum 4 gözle

Kızlar bugün tam 7 haftaya girdim güncelleme olarak sabaha kadar mide bulantısı ve öğürme eklendi .İlk defa yaşıyorum bu durumu :(

Kızlar bugün tam 7 haftaya girdim güncelleme olarak sabaha kadar mide bulantısı ve öğürme eklendi .İlk defa yaşıyorum bu durumu :KK43:
Ben dün demiştim keske dillendirmeseydin diye 🤭 benim bulantı olduğunda galeta çubuk kraker yada ev yapımı ekmekten yiyorum biraz bastırıyor. 😒

Ah nerden bileyim bir de bugün ilk iş günü 9 gün tatilden sonra feci oldu , mecbur hap isteyeceğim doktordan midem ağzımda geziyorum :(
Ben dün demiştim keske dillendirmeseydin diye 🤭 benim bulantı olduğunda galeta çubuk kraker yada ev yapımı ekmekten yiyorum biraz bastırıyor. 😒

Ah nerden bileyim bir de bugün ilk iş günü 9 gün tatilden sonra feci oldu , mecbur hap isteyeceğim doktordan midem ağzımda geziyorum :KK43:
Evet hap baya rahatlatıyor. Naneli şeker de deneyebilirsin belki iyi gelir. İs arasında temiz hava almaya çalış

Back
X