Ben iyiyim dün kontrolde nst de hiç sancım çıkmadı böbreğim de ağrımıyor çok şükür haftaya çatı muayenesi yapılacak ona göre doğumu planlayacağız ama ben hâlâ çok kararsızım vajinal mi sezeryan mı diye haftaya netleşir artık inşallah
Kızlar ben doğurdum :) oğlum 20.30 ta geldi çok şükür ben iyiyim suni sancı ya da epidural almadım normal doğumla doğdu dikişim var 3 kilo 50 cm doğdu biraz su yutmuş hala gelmedi yanima herkese çok teşekkür ederim Allah hepinize kolay doğum nasip etsin
Kızlar ben doğurdum :) oğlum 20.30 ta geldi çok şükür ben iyiyim suni sancı ya da epidural almadım normal doğumla doğdu dikişim var 3 kilo 50 cm doğdu biraz su yutmuş hala gelmedi yanima herkese çok teşekkür ederim Allah hepinize kolay doğum nasip etsin
Kızlar bunu deneyen oldu mu özellikle doğuranlardan daha demin denedim 1 cm bile kalkmadı ayağım Tolga Çevik paylaştığıma bakmayın geçen bir ebede paylaşmıştı onu bulamadım
Normal doğum yapan kızlara sorum: nişan geldikten kaç Saat sonra doğumunuz başladı ? Hala düzensiz sancılarım var artmadı nişanın geldiği 4 saate yakın oldu.