- 11 Temmuz 2023
- 944
- 845
- 23
Ben bebevo kullaniyorum cok memnunum. Internet uygulama vs gerekmiyor. Kameranin kablosu gayet uzun ekran sarjli sarji da iyi gidiyor. Karanlikta görüntü ekledigim şekildeBebek kamerasi telsiz kullanan varmı şuan araştırıyorum kararsiz kaldım memnun olan kulanan varsa markası yazabilirmisin
Telsiz kullanıyorum wewell memnunumBebek kamerasi telsiz kullanan varmı şuan araştırıyorum kararsiz kaldım memnun olan kulanan varsa markası yazabilirmisin
E bebekten kiwi markanın bebek kamerasını aldım çok memnunum gün içinde iş yerinden eşimde istediği zaman izleyebiliyor.Bebek kamerasi telsiz kullanan varmı şuan araştırıyorum kararsiz kaldım memnun olan kulanan varsa markası yazabilirmisin
Kundak yaptırmıyor ki . Alıştırmadık tabi bizde. Elleri yüzünde doğdu bebeğim sürekli ellerini yüzünde tutuyor. Ellerini kundak yaptım mı ağlıyor bağır çağırBen gece uykusunda kollarını kundak yapıyorum halen de.. Yoksa sürekli uyanıyo ama böyle daha güzel uyuyo
Bende hıc kundak yapamadım eller hep dısarda battanıyenın ıcınde bıle durdurmuyorKundak yaptırmıyor ki . Alıştırmadık tabi bizde. Elleri yüzünde doğdu bebeğim sürekli ellerini yüzünde tutuyor. Ellerini kundak yaptım mı ağlıyor bağır çağır
Bizim de öyle. 13 ünde 3 aylık olacak yatağında asla uyumuyor hep kucakta uyuyor. Yatağa koyuyorum uyanıyor. Neredeyse 7 kilo oldu artık taşıyamıyorum napıcam bilmiyorumBende hıc kundak yapamadım eller hep dısarda battanıyenın ıcınde bıle durdurmuyor
Nasıl bisey canım foto var mı hiçBen nerdeysen bebek orda uyuyor hamak var her odaya taasınıyor mutfağa bıle
Canım e bebekte satılan ucuz haamaklar var yaNasıl bisey canım foto var mı hiç
Ben kullanıyorum canım incecik hatta gömülüyor kafasına göreKızlar bebeğine yastık kullanan var mı uyurken? Ben normalde kullanmıyordum da bugün ilk defa kullandım sanki daha rahat etti gibi. Kullanan var mı aramızda?
Nasıl bisey canım foto var mı hiç
Ben de kullanıyorum uzun süredir. Bende rahat yattığını nefes alislarinin daha sağlıklı oldugini dusunuyorum.Kızlar bebeğine yastık kullanan var mı uyurken? Ben normalde kullanmıyordum da bugün ilk defa kullandım sanki daha rahat etti gibi. Kullanan var mı aramızda
Maşallahhh ayagında salla şan uyumuyor mu sonra olduğu yere koysan benımkı gece kendi yatagında uyuyor gündüzde ya hamakta uyutıyorum ya da ayağımda kucakta uyumak istiyordu almadım uykusu geldı mı olduğu yerde bıle uyuyorlarBizim de öyle. 13 ünde 3 aylık olacak yatağında asla uyumuyor hep kucakta uyuyor. Yatağa koyuyorum uyanıyor. Neredeyse 7 kilo oldu artık taşıyamıyorum napıcam bilmiyorum
Bana da sanki daha rahat etti gibi geldiBen de kullanıyorum uzun süredir. Bende rahat yattığını nefes alislarinin daha sağlıklı oldugini dusunuyorum.
Maşallah. Ben hiç sallamadım dahaMaşallahhh ayagında salla şan uyumuyor mu sonra olduğu yere koysan benımkı gece kendi yatagında uyuyor gündüzde ya hamakta uyutıyorum ya da ayağımda kucakta uyumak istiyordu almadım uykusu geldı mı olduğu yerde bıle uyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?