2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Çok teşekür ederim canım bu güzel bilgiler için ben geçen çok heveslendim unisex 2 takım aldım onlarda ayaklı hep. Ondan merak ettim neden diye. Doğru söylüyorsun çabuk büyüyorlar gerçekten böyle ayrıntıları da düşünmek gerek tabi. Zıbın için De uzatma diye birşey varmış ona da şaşırdım pratik şeyler çıkarmışlar küçülünce çıtçıtlı kısmını uzatıyoruz galiba

ben yerimde duramıyorum görmek için daha 2 hafta var ama çatlayacağım
ben devlet hastanesıne cuma gunu test vermeye gıttım ve bebısı gördüm :))
testler yarım olmus yarın sabah yıne gıtmem lazım ..
3-4 hafta çok uzun ben arada devlete de gıtmeyı dusunuyorum iş yerıme yakın bır devlet hastanesi var..

Rica ederim sen almasanda hediye olarak da gelebilirdi yada gelir. Şubatta doğacak minnaklarimiz o ilk zamanlar rahat edersin soğukta vs. Ben tecrübelerden kaynaklı tercih etmiycem tabi bana da hediye felan gelebilir. O citcitlar mantikli ama her badiye uymuyo diyenlerde var. Denk gelirse bende alicam yada kayinvalideme yaptırım citcit alıp

Bana hiç vitamin yazılmadı sadece folik asit içiyordum ona devam etmem söylendi acaba başlanılması mı gerekiyordu
Bana da vitamin vb. yazilmadi bugun sordum hatta doktordaydim. 16. hafta itibariyle verecekmiş simdiden vermesine gerek olmadigini cünkü takviyelerin de mide bulantisi yapabileceginden bahsetti. Şuan 9+0 bugun ultrasonda kalp atisina tekrar bakti. 12. hafta ikili test randevum var sonrasinda ise 16. hafta görüşeceğiz dedi.

B Buffalosos son adet tarihi 23.05.2023 yaş 28 ilk çocuğum İstanbul kese görünmesi 4+1

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız
Ya ben tüp bebek sürecinde inanılmaz kilo aldım baya tosuncuğum şu an 82,5 kg ile hamile kaldım. Boyu 175 o yüzden aşırı görünmüyor ama kiloluyum yani. Bir de ikiz olacak benim ki kaç kilo alacağım bakalım sen ?
Sanki bugün azaldı gibi çok şükür ama kasiklarima var agri giriyor ara ara o da birazcık korkutmuyor değil
Korkma korkma , geçecek inşallah bol bol dinlen

Kızlar bu arada tsh 0,17 çıkmış, bende. Tsh’ın düşük olması kötü bir şey mi?

8+3. Çoğul gebelik diye doktor şimdiden başlattı vitaminlere
Tsh hakkında hiç fikrim yok ama yüksekliği sıkıntı yaratıyor . Belki cogul oldugu için düşük olabilr sıkıntı olsaydı doktorun belirtirdi

Bende 81 küsürde hamile kaldım . Oldu bitti hep kilom vardı Allah'tan önceki ay rahatzışandımda 4 5 kilo verdim yoksa vay halime . İnşallah en fazla 90 la kapatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…