2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar bebeklerinize sucuk denettiniz mi ben denettim bayıldı kahvaltı da hiç bişey yemiyor ama sucuk verince yiyor ya ben tüm zararlı şeyleri yapmaya başladım

Bu bizde de başlamıştı evde, ahalinin sesi geliyorsa inip gitmek istiyordu. Sessizlik sağlayıp herkes uyudu diyip uyutuyorum. İstanbul a geldik anneme ve onların yazlığına geçtik. Yazlık dediğim 2+1 bahçe evi düşünün. Benim ortanca ile plan yiğenim geldi, kızımın kuzenleri geldi. Annem babam biz derken her yerde bir hareketlilik ve kesinlikle bende herkesin uyuduğunu göstermeden uyutamıyordum. Modelleri, Km farklı olsada hepsi aynı sürüp bugün eve dönüyoruz bakalım nasıl olacak 9_10arası uyuyan bebe 12 1 yaptı resmen... Bakalım nasıl olacak

Kızlar size bişey danışacağım, ben düdüklü tencereden hep korktuğum için şimdiye kadar hiç kullanmıyordum son 1 aydır kullanmaya başladım ama tam olarak çözemedim bu işi bilen bana anlatsın ya önce yüksek ateşte sonra ötünce kısığa mı alıyoruz nasıl yapıyoruz

Tahminim doğruymuş benimkide babası oyun oynayacak diye aklı kalıyor. PlayStation var babasında onun kollarına kafayı taktı

Ötmeye başlayınca kaynıyor artık demek ocağı en düşük seviyeye alıp dakika tutacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…