- 4 Ağustos 2022
- 6.679
- 2.995
- 123
Hala uyumadık daha doğrusu gözü kapalı ıh ıh diyip kafasını ordan oraya çeviriyor yerine koyduğum anda geri kucağıma gelmek istiyor, gerçekten bazen o kadar sinirleniyorum ki keşke insan da sonsuz sabır olsa, şuan mesela aşırı gerginim bir bebek büyütmek bu kadar mı zor yani, şu 1 sene de doğru düzgün uyku uyuduğumu hatırlamıyorum bir gün düzgün uyusa 1 ay yapmadığını bırakmıyor, kusura bakmayın şuan resmen içimi döküyorum buraya yoksa sinirimi başka nasıl atayımBazen cidden sinir katsayılarım aşırı artıyor, size de oluyor mu?
Mesela şimdi 1.5 saattir uyanmış gözü kapalı uyku modunda uyutmaya çalışıyorum ıh ıh diyip kendini ordan oraya atıyor kucağımda şekilden şekile girdi vallahi çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum, ne derdin var yani ne kalkmış ne uyuyor bir derdi de olduğunu düşünmüyorum gerçekten benim çocuk arsız biraz beni sinir ediyor
Bu gurupta öyle bi durumla karşılaşılmadı sanırım Allah acil şifa versin çok geçmiş olsun dualarımız sizinleLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Canım sen bebisi 1 yaş kontrolüne veya aşısına götürdün mu? Kilosu kaç çıktı senin bebisinVallahi ya ben 45 olmuşum onu söylemeyim bile
Ne diyor ki senin kv
Biz d iki uyku yapıyoruz aslında o bı uykuya düşürmek istiyo ama ben 4 gibi işten geliyorum onu aliyorum bu sefer araba sallaninca araba da uykuya kaliyo.. bu yüzden bence uzun bı sure biz iki uyku ile devam edecez.. gerçi bn çok şikayetçi değilim çünkü eve getirince de uyumaya devam ediyo bn de hiç olmazsa iş dönüşü biraz rahatliyorumBizim uyku duzenimiz hala yok.gunduz iki uyku yaptigi icin aksam 11-12den once uyumuyor.gunduz uyutmama sansim yok cunku uykusu gelince kiyametleri kopartiyor ve artik napicagimi sasirdim asla degismiyor bu durum.benim gibi bebesi 12de uyuyan varmi merak etrim
Günde 4 5 defa buhar ver canım.. bı de çocuklar bı yasini geçti bal süt yapıp versen balgama iyi gelmez miKızlar bebeğimin burnu çok akıyor ve balgamı var ne yapabiliriz bununla alakalı geçmedi akıntısı yeniden tekrarladı malesef
İkinci götürdüğünüz doktorun yaptığı ölçüm doğru bence ben olsam ona güvenirimKizlar geçen hafta kızımı devlet çocuğa gotirdum .. normalde doktoru bellidir hep ona gotururdum ama fişi olmuş 1500 lira .. neyse cocugun boyunu olctu ama duvara yasladi duvarda ölçü birimleri vardı o şekil olctu ve 72 cm dedi. Boyu çok kısa kalmış dedi hemen kan tahlilleri istedi .. neyse kan tahlillerini verdik ama benim içim hiç rahat etmedi çünkü 1 yaş çocuk icij o şekil boy ölçümü bana çok doğru gelmedi.. bugün kendi doktoruna götürdüm kızımı o da ölçüm yaptı ve 75 cm dedi.. hatta boyu kız çocuklarına göre gayet iyi dedi.. benim kız 47 cm doğmuştu iyi bı artış oldu dedi.. ona diğer doktor bu şekil ölçüm yaptı deyince çok sasirdi.. hiç doktoru duvara yaslayıp ölçen oldu mu kizlar? Şimdi de ikisi arasında bu fark olunca hangisine guveneyim şaşırdım acaba başka bı doktora daha götürsem mi
Ben tadımlık veriyorum hevesini alsın diye bazen poğaça falan veriyorumAynen benim yemeğe aşırı tepki veriyor hatta verince istiyor daha ama kendi yemeğini yedikçe istemiyor valla ilginçler ya, bugün oğlum pizza için ağladı mesela
Sağlık ocağında öyle ölçecekti sonra vazgeti oğlum daha yürüyemiyor diye metreden metreye boy değişiyor ya bence takılmamak lazım benim oğlum 53 cm doğdu yani bence normalin üzerinde doğdu 3 4 aydır boyu 75 cm uzamıyo mesela ama metresi farklıydı hemşirenin zagen artık evde kendim takip ederim boyunaKizlar geçen hafta kızımı devlet çocuğa gotirdum .. normalde doktoru bellidir hep ona gotururdum ama fişi olmuş 1500 lira .. neyse cocugun boyunu olctu ama duvara yasladi duvarda ölçü birimleri vardı o şekil olctu ve 72 cm dedi. Boyu çok kısa kalmış dedi hemen kan tahlilleri istedi .. neyse kan tahlillerini verdik ama benim içim hiç rahat etmedi çünkü 1 yaş çocuk icij o şekil boy ölçümü bana çok doğru gelmedi.. bugün kendi doktoruna götürdüm kızımı o da ölçüm yaptı ve 75 cm dedi.. hatta boyu kız çocuklarına göre gayet iyi dedi.. benim kız 47 cm doğmuştu iyi bı artış oldu dedi.. ona diğer doktor bu şekil ölçüm yaptı deyince çok sasirdi.. hiç doktoru duvara yaslayıp ölçen oldu mu kizlar? Şimdi de ikisi arasında bu fark olunca hangisine guveneyim şaşırdım acaba başka bı doktora daha götürsem mi
Ben veriyorum tereyağı bal yedirdim ama hiç beğenmedi öğürdü benim kız ekşi şeyleri daha çok seviyor.Bal vermeye başlayan var mı
Amin çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım varBu gurupta öyle bi durumla karşılaşılmadı sanırım Allah acil şifa versin çok geçmiş olsun dualarımız sizinle
Ben baştan beri devlete götürüyorum yatırıp tahta ile ölçüyorKizlar geçen hafta kızımı devlet çocuğa gotirdum .. normalde doktoru bellidir hep ona gotururdum ama fişi olmuş 1500 lira .. neyse cocugun boyunu olctu ama duvara yasladi duvarda ölçü birimleri vardı o şekil olctu ve 72 cm dedi. Boyu çok kısa kalmış dedi hemen kan tahlilleri istedi .. neyse kan tahlillerini verdik ama benim içim hiç rahat etmedi çünkü 1 yaş çocuk icij o şekil boy ölçümü bana çok doğru gelmedi.. bugün kendi doktoruna götürdüm kızımı o da ölçüm yaptı ve 75 cm dedi.. hatta boyu kız çocuklarına göre gayet iyi dedi.. benim kız 47 cm doğmuştu iyi bı artış oldu dedi.. ona diğer doktor bu şekil ölçüm yaptı deyince çok sasirdi.. hiç doktoru duvara yaslayıp ölçen oldu mu kizlar? Şimdi de ikisi arasında bu fark olunca hangisine guveneyim şaşırdım acaba başka bı doktora daha götürsem mi
Ben bir kez verdim çay kaşığı ileBal vermeye başlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?