2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Hala uyumadık daha doğrusu gözü kapalı ıh ıh diyip kafasını ordan oraya çeviriyor yerine koyduğum anda geri kucağıma gelmek istiyor, gerçekten bazen o kadar sinirleniyorum ki keşke insan da sonsuz sabır olsa, şuan mesela aşırı gerginim bir bebek büyütmek bu kadar mı zor yani, şu 1 sene de doğru düzgün uyku uyuduğumu hatırlamıyorum bir gün düzgün uyusa 1 ay yapmadığını bırakmıyor, kusura bakmayın şuan resmen içimi döküyorum buraya yoksa sinirimi başka nasıl atayım

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Bu gurupta öyle bi durumla karşılaşılmadı sanırım Allah acil şifa versin çok geçmiş olsun dualarımız sizinle

Biz d iki uyku yapıyoruz aslında o bı uykuya düşürmek istiyo ama ben 4 gibi işten geliyorum onu aliyorum bu sefer araba sallaninca araba da uykuya kaliyo.. bu yüzden bence uzun bı sure biz iki uyku ile devam edecez.. gerçi bn çok şikayetçi değilim çünkü eve getirince de uyumaya devam ediyo bn de hiç olmazsa iş dönüşü biraz rahatliyorum

Kızlar bebeğimin burnu çok akıyor ve balgamı var ne yapabiliriz bununla alakalı geçmedi akıntısı yeniden tekrarladı malesef

Kizlar geçen hafta kızımı devlet çocuğa gotirdum .. normalde doktoru bellidir hep ona gotururdum ama fişi olmuş 1500 lira .. neyse cocugun boyunu olctu ama duvara yasladi duvarda ölçü birimleri vardı o şekil olctu ve 72 cm dedi. Boyu çok kısa kalmış dedi hemen kan tahlilleri istedi .. neyse kan tahlillerini verdik ama benim içim hiç rahat etmedi çünkü 1 yaş çocuk icij o şekil boy ölçümü bana çok doğru gelmedi.. bugün kendi doktoruna götürdüm kızımı o da ölçüm yaptı ve 75 cm dedi.. hatta boyu kız çocuklarına göre gayet iyi dedi.. benim kız 47 cm doğmuştu iyi bı artış oldu dedi.. ona diğer doktor bu şekil ölçüm yaptı deyince çok sasirdi.. hiç doktoru duvara yaslayıp ölçen oldu mu kizlar? Şimdi de ikisi arasında bu fark olunca hangisine guveneyim şaşırdım acaba başka bı doktora daha götürsem mi

Kızlar bebeğimin burnu çok akıyor ve balgamı var ne yapabiliriz bununla alakalı geçmedi akıntısı yeniden tekrarladı malesef
Günde 4 5 defa buhar ver canım.. bı de çocuklar bı yasini geçti bal süt yapıp versen balgama iyi gelmez mi

Son düzenleme:
İkinci götürdüğünüz doktorun yaptığı ölçüm doğru bence ben olsam ona güvenirim

Sağlık ocağında öyle ölçecekti sonra vazgeti oğlum daha yürüyemiyor diye metreden metreye boy değişiyor ya bence takılmamak lazım benim oğlum 53 cm doğdu yani bence normalin üzerinde doğdu 3 4 aydır boyu 75 cm uzamıyo mesela ama metresi farklıydı hemşirenin zagen artık evde kendim takip ederim boyuna

Ben baştan beri devlete götürüyorum yatırıp tahta ile ölçüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…