2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bizim uyku duzenimiz hala yok.gunduz iki uyku yaptigi icin aksam 11-12den once uyumuyor.gunduz uyutmama sansim yok cunku uykusu gelince kiyametleri kopartiyor ve artik napicagimi sasirdim asla degismiyor bu durum.benim gibi bebesi 12de uyuyan varmi merak etrim

Evet canım her akşam bende okumaya çalışıyorum ama duyacağı şekilde okumadım hiç içimden okuyorum genelde
Birde böyle dene bakalım faydasını görürsün inşallah. Videoyu da dinlet çok iyi geliyor

Benim kızımda geç uyuyor. Genelde gündüz tek uyku yapıyor 22-22.30 civarı yatıyor. Eğer 2 uyku yaparsa 23.30’a uzuyor yatma saati. O yüzden bende mümkün mertebe tek uyku yaptırıyorum

Benim kızımda geç uyuyor. Genelde gündüz tek uyku yapıyor 22-22.30 civarı yatıyor. Eğer 2 uyku yaparsa 23.30’a uzuyor yatma saati. O yüzden bende mümkün mertebe tek uyku yaptırıyorum
Saat 8-9 da gece uykusuna gecen cocuklara cok ozeniyorum ve tabi kesintisiz uyuyab.biz hala gece 2 kez mama icin uyaniyoruz.her zaman icmesede bi sekilde uyaniyor ve deliksiz uyumuyor.bazsn kendimi sorguluyorum uyku duzeni yok mamayi kesemiyorsun diyorum ama sonrada diyorumki bu gunler elbet gecicek ve birak akisina.iyi mi kotumu bilmiyorum.bugunlerde bir depresyon halindeyim sanirim

Belli bir yaştan sonra gece uyanmaları tamamen sonlanacak mama içmeleri sonlanacak. Yaşadığımız her şey bir süreç. Bu süreçler geçince başka başka sorunlar olacak. Annelik zor valla her dönem farklı sıkıntılar Allah yardımcımız olsun. Sen yine şükret 2 kere kalkıyorsanız, daha çok uyanan ya da hiç uyumayanlar var. Ben bir dönem aylarca gece uyku yüzü görmedim gerçekten çok zor zamanlardı.

Merhaba canım hoşgeldin nerelerdesin nasılsın
Merhaba kuzum. İyiyim çok şükür. Hastaligima astim'ı ekledim geldim . Çalışıyorum biliyorsun. Eve gelince annelik görevimi X2 olarak sürdürüyorum. Yani calisinca iş yerinde rahat gibisin sözde ama büyük yorgunluk. Eve gelince annelik ev hanimligi gelinlik temizlik gidiyor :) özledim sizi ya
Selam kızlar kızımın burnu yeniden akıyor bu hastalık geçmeyecek mi durup durup yeniden tekrarlıyor ya
Bizde de öyle kuzum. Bir iylestik sonra yine başladı. Sebep kv nin bebegi hava alsın diye soğukta dışarı çıkartması. Ama bizim çok büyük ateş oldu kan alimdi kaç kere serum takıldı. Allah'ım korusun salginda çok kötü

Bizde bu gece uyumadık hala sallıyorum bırakıyorum 5 dk sonra ağlayarak kalkıyor. Sinir tepeme çıktı.

Eğer gündüz 4 5 gibi bi uyku yaparsa gece 1i buluyor uyuması

Çok geçmiş olsun canım bizde de aynı durum oldu 2 gün hastanede yatış yaptık

Bizde bu gece uyumadık hala sallıyorum bırakıyorum 5 dk sonra ağlayarak kalkıyor. Sinir tepeme çıktı.
Bu gece bizde çok uyandık bide çok geç uyudu ona rağmen uyanıp durdu, bide ıh ıh yapıp duruyor her uyanmaya bi yeri ağrıyor gibi çığlık atıyor. Bir konuşmaya başlasalar da derdini anlasak şunların

Bebelerin derdi bitmez

Kızlar bizim meme reddimiz oldu 4 5 gün hiç emmedi günde 2 kere sağım yapıyordum sonra geri emmeye başladı çok şükür ama az emiyor emme sayısı düştü ve dikkat ettim göğsümde süt azalmış önce taş olurdu şimdi 8 9 saat emzirmeyim hala yumuşak, geri artar mı kızlar tam geri başladı emmeye şimdi de süt azalmış

Sabah kaçta kalkıyor?
Biz 08.30da uyaniyoruz 11.00de ilk sabah uykusunu yapıyor (max 1 saat) 12.00 uyanış
2.uykuya 15.00- 15.30 arasında geçiyor yine max 1 saat uyuyor.
Gece uykusuna 21.30 - 22.00 arasında yatıyor.

Gündüz yada gece bir yerden eksiği kapatmaya çalışıyorlar aslında. Benim oğlum sabah 7 buçukta kalkıyor 12.30 da yatıp 13.00 da kalkıyor ve bir daha uyuyor. Akşam 19.30 gibi yatağa sokuyorum. Yani aslında baktığında bu çocuk 12 saat boyunca uyumuyor gibi. Sabaha kadar 7/8 kere kalkıyor orası ayrı.

Çok az uyuyor gündüz, peki keyfi yerinde oluyor mu yoksa mızmız hep bir sinir halinde mi? Benim bebeğim böyle gündüz az uyuyunca beni mahfediyor hiç bişeyden memnun olmuyor herşeye ağlıyor kafam şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…