2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Emerse artar arz talep meselesi. Gece emzirin

Çok az uyuyor gündüz, peki keyfi yerinde oluyor mu yoksa mızmız hep bir sinir halinde mi? Benim bebeğim böyle gündüz az uyuyunca beni mahfediyor hiç bişeyden memnun olmuyor herşeye ağlıyor kafam şişiyor
Akşam 5 gibi başlıyor huysuzluğu sıkıntı olan akşam yemeği oluyor işte uyumadığı ve huysuz olduğu için doğru düzgün akşam yemek yemiyor

Sabah kaçta kalkıyor?
Biz 08.30da uyaniyoruz 11.00de ilk sabah uykusunu yapıyor (max 1 saat) 12.00 uyanış
2.uykuya 15.00- 15.30 arasında geçiyor yine max 1 saat uyuyor.
Gece uykusuna 21.30 - 22.00 arasında yatıyor.
Sabah maksimum 09:30da uyaniyor bazen 08:30.
2 saat gecmeden ilk uykusunu yapiyor
Ama 2. Uyku hic belli olmuyor ve bazen cok sasiyor gec uyaniyor ve haliyle gec yatiyor.o yuzden cok sitem edemiyorum

Önceden yine çok dağılmazdı artık çok dağıtıyor her yere her şeyi sürüklüyor eline yesin diye verdiğim her şey halılarda
Ay sorma bende yıkattım 1 ay olmadan yine leş artıl mutfak dışında bir yerde yemek yedirmiyoruö bari bir tane halı ziyan olsun

Çok kilo aldı kalbi durur bilmem ne bir ara bana sen zayıfsın zaten kilo almıyorsun gizli ye o yemesin diyordu abur cubur için
Hahahhahahah çok iyi
Benimki oğlundan çok memnun kilosuna laf edince savunmaya geçiyor gerçi evlenmeden önce hep laf sokuyordu eşime evlenince kıymete bindi laf ettirmiyor, bide sürekli diyor ki oğlum evlendikten sonra çok sigara içmeye başladı diyor ince mesaj veriyor galiba ordan bana

Kizlar benim bebe yemek yemiyor resmen bana eziyet ediyir blw bilmem ne aylardir deniyorum.yok anca sevimli dostlar filan acinca yiyor izletmek de istemiyorum cildiricam

Kusur bulmak isteyen buluyor ya çlcuk olunca annn babanın da stresi artıyor kendince stresini oda sigarayla atıyor demejki doğru değil ama öyle yapıyor ille bişsy bulacaklar

Kizlar benim bebe yemek yemiyor resmen bana eziyet ediyir blw bilmem ne aylardir deniyorum.yok anca sevimli dostlar filan acinca yiyor izletmek de istemiyorum cildiricam
Benimkide öyle bazen sadece şarkı açıyorum yemezse sevimli dostlar yemek yemek aşırı zor uykudan daha zor geliyor şu aralar bana umarım geçicidir bu durum ama kendi yemeklerine yapıyor buju mesela kendime bir tabak yemek alıp yesem o yemekten yemek için kendini yerden yere atıyor ama kendi yemeğini yemiyor

Kusur bulmak isteyen buluyor ya çlcuk olunca annn babanın da stresi artıyor kendince stresini oda sigarayla atıyor demejki doğru değil ama öyle yapıyor ille bişsy bulacaklar
Aynen orda bana laf geliyor işte senle evlendiği ondan bu kadar çok içiyor diyor, bende dedim sorumluluk duygusu ağır geldi heralde iki fatura ödeyince sigarayı arttırdı dedim

Aynen benim yemeğe aşırı tepki veriyor hatta verince istiyor daha ama kendi yemeğini yedikçe istemiyor valla ilginçler ya, bugün oğlum pizza için ağladı mesela

Bende de durum ayni sutum iyice cekilde o dolgunlugu hissetmiyorum zaten sagimla goturuyordum .sadece geceleri emiyordu artik onuda emmiyor sagimlada zorlaniyorum artik ama bir yaş erken diyorum devam etmekte istiyorum

Bizim bebede aynı canım. Emin ol. Oyunla yediriyorum. Bizim ki TV çizgi film vs izlerken yemiyor. Önüne kafa karistircak oyuncak koymamız lazım.

Bende de durum ayni sutum iyice cekilde o dolgunlugu hissetmiyorum zaten sagimla goturuyordum .sadece geceleri emiyordu artik onuda emmiyor sagimlada zorlaniyorum artik ama bir yaş erken diyorum devam etmekte istiyorum
Bende 2 yaşa kadar emzirmek istiyordum nerdeyse 1 hafta boyu meme reddi oldu özellikle 2 3 gün hiç emmedi taş oldu yani ne zaman vermek istesem ısırdı göğüs uçlarım parçalanmıştı artık krem de fayda etmiyordu baya kanattı

Bazen cidden sinir katsayılarım aşırı artıyor, size de oluyor mu?
Mesela şimdi 1.5 saattir uyanmış gözü kapalı uyku modunda uyutmaya çalışıyorum ıh ıh diyip kendini ordan oraya atıyor kucağımda şekilden şekile girdi vallahi çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum, ne derdin var yani ne kalkmış ne uyuyor bir derdi de olduğunu düşünmüyorum gerçekten benim çocuk arsız biraz beni sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…