2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Olmaz mi ben temizlik yaparken arkamdan gelip oyun istiyo o anda bile biraksam isi gucu oynasam diyorum ama hangi birine yetisecegiz is gucu kim yapacak iste. Yalniz degilsin canim.

Hayır önce azılar çıkıyor arada boşluk oluyor o boşluk köpek dişlerin boslugu 1.5 yaşa gelince de o boşluklara köpek dişi çıkacak.

Tamam işte görseldeki sıraya göre çıkıyor. 1.azı için 13-19 ay diyor köpek dişi için de 16-22 ay diyor

Evet evet ben dikkat etmemişim (acemi annelik).
Ben zannediyordum ki sağdan sola dizilecekler sırayla ahahaha, fotoğrafa da dikkat etmemişim yorgunluktan

O vicdan azabı bende de oluyor ama napalım yani mecbur bırakıyoruz ayrıca kendi isteğimizle keyfi bir sebepten de güvendiğimiz birine bırakabiliriz biz de insanız. Anne mutluysa bebekte mutludur.
Kesinlikle ama gel de bana anlat bide bi yere gidince özür mahiyetinde gelirken oyuncak alıyorum her seferinde

Ay müzikte açtım hatta ekran izletmiyorum hiç tabletten çizgi film bile açtım gösterdim bana mısın demedi

Ben valla kötü anne miyim bilmiyorum böyle zamanlar çokkkkk nadir olduğu için kendimi hiç suçlu hissetmiyorum hatta keşke daha sık yapabilsem

Ben valla kötü anne miyim bilmiyorum böyle zamanlar çokkkkk nadir olduğu için kendimi hiç suçlu hissetmiyorum hatta keşke daha sık yapabilsem
Kötü anne olur mu canım insan bunalıyor ihtiyaç duyuyor tabi ama ilgilenmediğim de de suç işlemiş gibi hissediyorum kendimi keşke böyle hissetmesem

Hiç hissetmem ben mutluysam bebek mutlu keske arada ilgilenen biri olsa da daha sık vakit ayırabilsem kendime işlerime vs.

Çoğu gitmiş azı kalmış inşallah

Nooo kesinlikle değilsin, ben hiç birinde vicdan azabı çekmedim ki kızımda işe gittim 9 aylıkken sabah 6 akşam 6. Herkesin özel alanı olması gerek ve çocukta yavaş yavaş başkalarıyla zaman geçirmeyi bilmeli... Artık büyüdüler yeme konusunda sırf bize bağımlı değiller. Tabii ki özleyeceğiz merak edeceğiz ama bu bize vicdan azabı olmamalı...
Artık her şeye kitabi bakmaya başladığımız için, biraz daha rahat olalım. Eskiler, köydekiler önceden kundaktaki bebeleri bırakırlarmış ve onların içinden ne profesörler ne doktorlar ne öğretmenler çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…