- 4 Ocak 2025
- 666
- 462
- 18
- 29
Altta ustte dort mu masallah bizim altta iki hala ustte 4Ama resm göre de önce azılar geliyor. Benim bebenin de altta üstte dört var sağ altta bir azı var şimdi sol azı çıkıyor ele batıyor
Olmaz mi ben temizlik yaparken arkamdan gelip oyun istiyo o anda bile biraksam isi gucu oynasam diyorum ama hangi birine yetisecegiz is gucu kim yapacak iste. Yalniz degilsin canim.Kızlar benim bugün eşimle işim vardı çarşıya felan gittik oğlumu anneme bıraktım, bi ara uğradım eve altını değiştirdim uyuttum tekrar gittim yani anlayacağınız akşama kadar ilgilenmedim gelince de çok fena bi halsizlik mide bulantısı yaşadım kustum felan uzandım 1 saat uyudum yine annem baktı şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum ilgilenemedim diyesizde de oluyor mu böyle sanki suçlu gibi hissediyorum kendimi
Hayır önce azılar çıkıyor arada boşluk oluyor o boşluk köpek dişlerin boslugu 1.5 yaşa gelince de o boşluklara köpek dişi çıkacak.
Tamam işte görseldeki sıraya göre çıkıyor. 1.azı için 13-19 ay diyor köpek dişi için de 16-22 ay diyor
Oh azaldıysa bari o da iyiOf çok fena geçti aşırı aşırı yoruldum kızımı bi kaynanama bıraktım bi eltime bıraktım mahfoldum %60 işler bitti yarın tamamen biter şimdi anca yatağa girdim yatmadan bi buraya bakayım dedim.
Babamda orda çalışıyor
Evet öyle hep bir vicdan sorgulamaOlmaz mi ben temizlik yaparken arkamdan gelip oyun istiyo o anda bile biraksam isi gucu oynasam diyorum ama hangi birine yetisecegiz is gucu kim yapacak iste. Yalniz degilsin canim.
Kesinlikle ama gel de bana anlat bide bi yere gidince özür mahiyetinde gelirken oyuncak alıyorum her seferindeO vicdan azabı bende de oluyor ama napalım yani mecbur bırakıyoruz ayrıca kendi isteğimizle keyfi bir sebepten de güvendiğimiz birine bırakabiliriz biz de insanız. Anne mutluysa bebekte mutludur.
Ay müzikte açtım hatta ekran izletmiyorum hiç tabletten çizgi film bile açtım gösterdim bana mısın demediEvet ben o açıdan bakmamıştım. Ay aralıklarına göre azılar geliyorsa yanlar ve azıların arası boş kalacak o zaman bi süre
Müzik açsanız? Bir de köpük yapan oyuncaklar var şimdi aklıma geldi
Sevindim geçicidir o saman yabenimki de öyleydi bi süre korktu sonra kendiliğinden geçti korkmadı ağlamadı balık tut vs oyun oynayarak yaptırdık hızlıca korkmadı canım dert etme
Ben valla kötü anne miyim bilmiyorum böyle zamanlar çokkkkk nadir olduğu için kendimi hiç suçlu hissetmiyorum hatta keşke daha sık yapabilsemKızlar benim bugün eşimle işim vardı çarşıya felan gittik oğlumu anneme bıraktım, bi ara uğradım eve altını değiştirdim uyuttum tekrar gittim yani anlayacağınız akşama kadar ilgilenmedim gelince de çok fena bi halsizlik mide bulantısı yaşadım kustum felan uzandım 1 saat uyudum yine annem baktı şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum ilgilenemedim diyesizde de oluyor mu böyle sanki suçlu gibi hissediyorum kendimi
Kötü anne olur mu canım insan bunalıyor ihtiyaç duyuyor tabi ama ilgilenmediğim de de suç işlemiş gibi hissediyorum kendimi keşke böyle hissetmesemBen valla kötü anne miyim bilmiyorum böyle zamanlar çokkkkk nadir olduğu için kendimi hiç suçlu hissetmiyorum hatta keşke daha sık yapabilsem
2 saat mi ne güzel işte bana iyi gibi geldi keske 2 saat uyusaBebek tek uykuya dustu gunduz sadece 2 saat uyuyor son 10 gundur gece de 3 kere kalkiyo en az coo bunaldim mama da icmiyor agliyo oyle cok bunaldimm
Hiç hissetmem ben mutluysam bebek mutlu keske arada ilgilenen biri olsa da daha sık vakit ayırabilsem kendime işlerime vs.Kızlar benim bugün eşimle işim vardı çarşıya felan gittik oğlumu anneme bıraktım, bi ara uğradım eve altını değiştirdim uyuttum tekrar gittim yani anlayacağınız akşama kadar ilgilenmedim gelince de çok fena bi halsizlik mide bulantısı yaşadım kustum felan uzandım 1 saat uyudum yine annem baktı şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum ilgilenemedim diyesizde de oluyor mu böyle sanki suçlu gibi hissediyorum kendimi
Çoğu gitmiş azı kalmış inşallahOf çok fena geçti aşırı aşırı yoruldum kızımı bi kaynanama bıraktım bi eltime bıraktım mahfoldum %60 işler bitti yarın tamamen biter şimdi anca yatağa girdim yatmadan bi buraya bakayım dedim.
Benimki 11. Ayın ortasından beri tek uyku yapıyor çok erken geçtilerBebek tek uykuya dustu gunduz sadece 2 saat uyuyor son 10 gundur gece de 3 kere kalkiyo en az coo bunaldim mama da icmiyor agliyo oyle cok bunaldimm
Altta ustte dort mu masallah bizim altta iki hala ustte 4
Ayyy alıştırma öyle... Aklı erince yanarsınKesinlikle ama gel de bana anlat bide bi yere gidince özür mahiyetinde gelirken oyuncak alıyorum her seferinde
Nooo kesinlikle değilsin, ben hiç birinde vicdan azabı çekmedim ki kızımda işe gittim 9 aylıkken sabah 6 akşam 6. Herkesin özel alanı olması gerek ve çocukta yavaş yavaş başkalarıyla zaman geçirmeyi bilmeli... Artık büyüdüler yeme konusunda sırf bize bağımlı değiller. Tabii ki özleyeceğiz merak edeceğiz ama bu bize vicdan azabı olmamalı...Ben valla kötü anne miyim bilmiyorum böyle zamanlar çokkkkk nadir olduğu için kendimi hiç suçlu hissetmiyorum hatta keşke daha sık yapabilsem
9. Aydan beri günde sadece yarım saat uyuyan oğlumun ortama girişiBenimki 11. Ayın ortasından beri tek uyku yapıyor çok erken geçtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?