2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kız sen nerdeydin ki deniz kenarına gittin ben İstanbuldayım daha 2 gündür güneş var ama anca karlar eridi hava hala soğuk ısınsada bende çıksam 2 gün önce yolda bebek arabam kırıldı şimdi istesemde çıkamam yeni araba alıcam

Vallahi bu çocuklar bizi 10 yıl yaşlandırdı bence her bebek böyle olsa kimse 2. Çocuğu istemez diye düşünüyorum demekki bazı bebekler zorlamıyor ki millet 2. Ye cesaret ediyor
Bilmiyorum valla çocuklar mı kolay analar mı cesaretli

Benimki hiç oyalanmıyor ya ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım
Benimkide hic oyalanmiyor,yanindan kalktigim an ihilayip dibimde,bir is yaptirmiyor,hep kucak.kolum kas yapti valla.hayir kendine bile yemek birsey hazirlayamiyorum..kasik ,cezve falan dokuyorum onune,uc dk anca oyaliyor onu.kitaplari yiyor,bakmiyor bile,akli tadinda..
Cok yoruldum,yemek yemiyor,agzini ceviriyor..ravlayi aldim ama iciremiyorumki.agzini acmiyor..Açda kaldi saatlerce yine yemiyor dogrudurust.cok bunaldim gercekten..

Yazdıklarının aynısı.. biz yemek olayını düzelttik şükür hastalık zamanı yemedi bi sonra yine toparladı sulandırılmış bir şekilde denedin mi belki içmeyi sever

Sleepy ekolojik külot bezi de normak olanı da gündüz kullanıyorum . Daha kolay oluyor külot bez olması. Ama gece bezini bilmiyorum sleepy nin ondan mı alsam bende ya
Sleepy ekolojik geldi de pek bi farkı yok hatta ekolojik poposunu daha iyi kapatıyor daha geniş gece bezi buna göre dar

Benimki biraz oynuyor ama şimdi azı dişleri çıkıyor ondan mı ne çok mızırdıyor . Bugün hele oruç oruç baya zor oldu. Yatıp uyumak istedim başın ağrıdı falan ama nasıl yatayım olmuyor maalesef

Nasıl kırıldı kız hataydayım

Kızlar ben hep yoğurt yaparken yoğurt ile sütü kasede birleştirdiğimde hep yoğurdum (yani mayam ) kesiliyor mayaya sütü çok çok yavaş koyuyorum aslında ama yine de kesilşyor ne yapmalıyım acaba

ogretmen.baba hesabı baya yaratıcı bence. Onu takip ediyorum. Ama şmdilik hiç yapmadım. Biraz daha büyümesi lazım. Daha anlamıyor o işlerden.

Allah analara kat kat güç versin inşallah

Nasıl kırıldı kız hataydayım
Su olukları olıyor ya oraya takıldı hep olam nişey zaten bebde ayağımla ittirdim ön taraf havaya kalksın diye kalkamadı meğer komple kırolmış ön parça allahtan oğlum düşmedi yedek parça gönderdiler gelsin bakalım eşiö yapabilecek mi ama yinede hafif küçül bişey alıcam heralde baston falan

Kızlar ben hep yoğurt yaparken yoğurt ile sütü kasede birleştirdiğimde hep yoğurdum (yani mayam ) kesiliyor mayaya sütü çok çok yavaş koyuyorum aslında ama yine de kesilşyor ne yapmalıyım acaba
Ben yoğurt yapmayı bıraktım yeterince stresim var birde yoğurt tutmuyor deli oluyorum aktivia alıyorum artık düzenli

Ben yoğurt yapmayı bıraktım yeterince stresim var birde yoğurt tutmuyor deli oluyorum aktivia alıyorum artık düzenli
Valla bende bıraktım yapmayı, marketten el yapımı yoğurt alıyorum, bi süre güzel tutturdum taş gibi oluyordu herkese hava attım ilk defa yapıyorum ama yoğurdum taş gibi oluyor dedim nazara geldi sona doğru 3 kere sulu oldu bi de tadı süt tadı oldu canım sıkıldı bıraktım

Bende değiştiricem biraz hafif bişey almayı düşünüyorum birde yaz için şu Globber tarzı bisikletlerden bakıyorum onla da gezmeye çıkarırım

Canım ben ayrı kasede falan değil direk koyuyorum tencerenin içine ılıklaşınca yani. Önceleri tek tek kavanoza yapıyordum artık tek tencerede işi bitiriyorum uğraşamayacağım o kadar

Valla siz yine iyi devam ediyormuşsunuz yoğurt yapmaya.Ben bırakalı çok oldu market yoğurtlarından malesef devam her şeyi ne yazık ki dört dörtlük yapmaya çalışırken kendimi harap ettiğimi farkedince biraz saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…