Ben bir yerde bebekler gece üşürsen bezlerinde taşma olur diyordu, sanki oğlumun üstü açılmadığı zamanlar çıkma olmuyor. Mesela akşam 9 da eğitim. Sahur öncesi mızırdandıpında üstü açılmıştı. 5 te sahura kalkınca baktım çıkmış. Bayadır olmuyordu. Birde buna dikkat etseniz arkadaşlar. Ben beslenmeye bağlamıyorum ya gündüz daha çok besleniyorlar.Ben primanın gece bezini bile kullandım bir hayrı olmadı 4 saat falan geçti çıktı. Şu ana kadar en uzun tutan sleepy gece bezi oldu. Çok kalkıp emmezse 12 saate kadar tuttu ama sık kalkıyorsa onu da değiştirmezsem yine taşıyor. Şuan ben 6 numarasını almıştım acaba büyük geliyor ondan mı taşma oluyor diye düşünüyorum. Sleepy ekolojik 5 numara külot bez istedim. Gelince onu deneyeceğim bide. Gün içinde molfix kullanıyorum onunda bir hayrı yok gece.
Ben sana diyeyim 3 vakte hamile olursunKizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuzesim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
Ben asla istemiyorumKizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuzesim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
AhahahhahahxKizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuzesim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
Ay evet kivi vermiştim çekirdekleri poposuna yapışmıştı uzun bir süre onların ne olduğunu inceledim hiç aklıma kivi çekirdeği olduğu gelmedi anlayınca baya gülmüştümHahaha ben daha ilgincini söyleyeyim benimkinede portakal vermiştim o portakalın tek tek şu damlacıklı hali varya bezinde öylece duruyorduben şok hadi dedim zeytini legoyu öğütmüyorsunda bu su topu sen o kaa yol kat et, kendinden hiç ödün verme
Evet ben de uyumadim cok uyku bastirinca da saat kurup kontrol ettim 3 gün.Ya çocuklar ateslenmedikleri sürece hasta olabilirler ama o ateş olayı çok korkutucu ya.. o uyusa bile bn uyuyamiyorum ya uyuynca ateşi artar da farkedemezsem diye ..
Gerçekten öyle ya zaten 7 ay adet olmadım 6 aydırda hala eski adet düzenime dönemedim psikolojik olarak inanılmaz gel gitlerim var farkındayım hala bişeylerin düzelmediğni ama bazı insanlara bakıyorum 1 yıl olmamış daha ikinci çocuğa hamile hatta neredeyse doğrucak diyorum ki ben mi çok hassasım sorunluyum ama yok şu 1 yılda yaşadıklarıma bakıyorum parayla çocuk bakılmıyor istediğin kadar zengin ol çocuk yapacaksan vaktin olavak sabrın olacak sevgin olacak ilgin yok 2 tane peş peşe yapıp ikisiyle aynı şekilde ilgilenmek mümkün gelmiyor banaBen sana diyeyim 3 vakte hamile olursunşaka şaka... Ama bence bebe 2 yaşını doldurduktan sonra düşünseniz senin ve bebeğin için daha doğru olur dedi bebeklerinin arası 7 yaş olan kadın ben hep aralarının olmasını istemiştim. Ama kimisi de birine vakit ayırıyorum, bazı şeylerden taviz veriyorum diğerini de yapayım 2 si birlikte büyüsün diyebiliyor. Bana her şeye tekrardan başlamak zor gelmedi...
Ama her ne olursa olsun şuan daha çok erken bence senin vücudun için...
Ben kardeşi olsun cok istiyorum ama bu kez baba olmak istiyorum yaKizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuzesim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
İstersen bi dene ama dediğim gibi ben çözüm bulamadım oda yine taşıyorSleepy ekolojik külot bezi de normak olanı da gündüz kullanıyorum . Daha kolay oluyor külot bez olması. Ama gece bezini bilmiyorum sleepy nin ondan mı alsam bende ya
Ben bir daha asla çocuk istemiyorum başkasının çocuğunu bile görmek istemiyorum kalan hayatımdaKizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuzesim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
Üşüdüğünde sanmıyorum ince pijama takımı üzerine 1 tog yada uzun kollu zıbın üzerine 2 buçuk tog giyiyor oda 23 derece. Gündüz öyle olsa da 10 saat tutmuyoruz ki 3 4 saat sonra değiştiriyoruzBen bir yerde bebekler gece üşürsen bezlerinde taşma olur diyordu, sanki oğlumun üstü açılmadığı zamanlar çıkma olmuyor. Mesela akşam 9 da eğitim. Sahur öncesi mızırdandıpında üstü açılmıştı. 5 te sahura kalkınca baktım çıkmış. Bayadır olmuyordu. Birde buna dikkat etseniz arkadaşlar. Ben beslenmeye bağlamıyorum ya gündüz daha çok besleniyorlar.
Bende senin gibi düşünüyorum şuanİstersen bi dene ama dediğim gibi ben çözüm bulamadım oda yine taşıyor
Ben bir daha asla çocuk istemiyorum başkasının çocuğunu bile görmek istemiyorum kalan hayatımda
Üşüdüğünde sanmıyorum ince pijama takımı üzerine 1 tog yada uzun kollu zıbın üzerine 2 buçuk tog giyiyor oda 23 derece. Gündüz öyle olsa da 10 saat tutmuyoruz ki 3 4 saat sonra değiştiriyoruz
Bazen oyalanıyor hot wheels'in şu kaydırak oyuncağı varya ondan aldık onda arabaları kaydırıyor biraz onla oyalanıyor ama dediğin gibi sürekli beni yanına çekiyor oynarken, birde bu aralar elimi tutuyor yürümek istiyor ben tutmayınca ağlıyor kendi kendine yürümeye hala korkuyorKızlar bebeğiniz kısa süreler de olsa kendi kendine oyalanıyor oynuyor mu ? Benimki asla tek başına oyalanmıyor akşama kadar vızırdama ağlama sürekli elimden tutup bir yere çekiştirme bacaklarıma sarılıp ağlama başka bir şey yaptığı yok sabahın 6 buçuğundan beri artık sabrım falan kalmadı
Ben aklımı kaçırırsam belki o zamanBende senin gibi düşünüyorum şuanasla çocuk istemiyorum diyorum ama bir de bakıyormuşsun bir kaç yıla bizde istiyormuşuz
Sürekli paçamda sürekli kucakta gezmek istiyor 1 senedir bu kucak işinden bi kurtulamadık yürüyorsun işte git yürü dur hala kucak kucak kucakBazen oyalanıyor hot wheels'in şu kaydırak oyuncağı varya ondan aldık onda arabaları kaydırıyor biraz onla oyalanıyor ama dediğin gibi sürekli beni yanına çekiyor oynarken, birde bu aralar elimi tutuyor yürümek istiyor ben tutmayınca ağlıyor kendi kendine yürümeye hala korkuyor
Vallahi bu çocuklar bizi 10 yıl yaşlandırdıBen aklımı kaçırırsam belki o zaman
Sürekli paçamda sürekli kucakta gezmek istiyor 1 senedir bu kucak işinden bi kurtulamadık yürüyorsun işte git yürü dur hala kucak kucak kucak
Benimki genelde oyalanıyor şu an mesela topları havaya atıp kahkaha atıyor . Ama oyalanmadığı zamanlarsa oluyorKızlar bebeğiniz kısa süreler de olsa kendi kendine oyalanıyor oynuyor mu ? Benimki asla tek başına oyalanmıyor akşama kadar vızırdama ağlama sürekli elimden tutup bir yere çekiştirme bacaklarıma sarılıp ağlama başka bir şey yaptığı yok sabahın 6 buçuğundan beri artık sabrım falan kalmadı
Bizimki de gündüz uykularını kısalttı ve sabahları 6da kalkmaya başladı ataktandır herhalde değil mi, umarım kalıcı olmazkızlar selam takip ediyorum burayı ancak uzun uzun çok yazamıyorum yoğunluktan.Kızımın bir yaş atağı neredeyse iki buçuk ay sürdü uykuları bir haftadır düzene girmeye başladı.Gece 1 e kadar neredeyse iki buçuk aydır uykuya direniyordu.İki buçuk ay önceye kadar hiçbir uyku problemimiz yoktu bebekliğinden beri çok güzel bir uyku düzenimiz vardı.Uyurken emeklemeye çalışıp uykuyu reddediyorduk çok şükür bir haftadır yine erken uyumaya başladık.Gündüz tek uyku yapıyoruz.Düzene girmeden önce 1 e kadar uyumuyor sabah da 10 a kadar uyuyordu.atak zamanı gerçekten rayından çıkıyor ve çok zor düzene giriyor ama giriyor yine de.Sizlerde uyku durumları nasıl
Muhtemelen ataktandır gündüz kaç kez uyuyor gece uykusuna kaçta geçiyor minnosBizimki de gündüz uykularını kısalttı ve sabahları 6da kalkmaya başladı ataktandır herhalde değil mi, umarım kalıcı olmazeskiden 5te kalkıyordu sonra 7ye kadar uzamıştı ama şimdi geriye dönmek kötü oldu
Seninle oturup bir çay içmek isterdimİstersen bi dene ama dediğim gibi ben çözüm bulamadım oda yine taşıyor
Ben bir daha asla çocuk istemiyorum başkasının çocuğunu bile görmek istemiyorum kalan hayatımda
Üşüdüğünde sanmıyorum ince pijama takımı üzerine 1 tog yada uzun kollu zıbın üzerine 2 buçuk tog giyiyor oda 23 derece. Gündüz öyle olsa da 10 saat tutmuyoruz ki 3 4 saat sonra değiştiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?