Ben aldım ve aldigim gibi kenarda duruyor.Fazla hareketli oldugu için onun icinde durmak sarmadi oğlumu.ben yemek yaparken belki rahat ederim beni izler diyordum.eline ne verirsem hep baska bisey istedi ve pesettim.ciksada zaten surekli in cik yapmaya calistikca dusecek diye iyice darlaniyorumKızlar bişey sorcam belki konuşulmuştur kaçırmışımdır. Öğrenme kulesi kullanan var mı ? Kızım ben iş yaparken hep paçamda merak ediyor ama düşer diye de korkuyorum alsam mı acaba
Umarım ağlamaz canımOğlum şurekli arabalar sürer oyalaniyor bide cilgindakli top ve ayicikla sarılır öper oynareskiden ne zaman hastaneye gitsek doktoru görse muayeneni olsa ağlar şimdilik evde hep doktorluk oynardık oğlumda gülerdi. sırtında ses dinleme,ağzını içine bakma, kulağını içine bakardık bazen ayicigida muayeni ederdi bakalım yarin kontrolümüz var aglicakmi acaba diye merak ediyorum.
Ben aldım 4 5gün oldu iyi ki almışım.. Hep tezgahtaolmak istiyodu çünkü şimdi önüne tencere kaşık vs koyuyorum oyalanıyo şükür yemek yapabiliyorum.Kızlar bişey sorcam belki konuşulmuştur kaçırmışımdır. Öğrenme kulesi kullanan var mı ? Kızım ben iş yaparken hep paçamda merak ediyor ama düşer diye de korkuyorum alsam mı acaba
Biz çok önce kestik. Uyandığında mama yerine su verdik. Sonra su yerine emzik verdik. Onu da çıkardık hayatmızdan. Sonra ağladı tabi. Umırsamadık. Ağlasa da vermedik. Ve kendi kendine uykuya devam etmryi öğrendi. Tüm bu süreç 5-6 gün sürmüştür. Ama şöyle söyliyim şu an uyandığında mama versem yine başa sararız. Direkt alışır mama içmeye.Siz gece mamasını nasıl kesmiştiniz biz kesemiyoruz aksine arttı mama alımı.Mamayı almadan geri uykuya dalamıyor mızıldanıyor sürekli kesmek ne kelime arttı adeta
Gerçektem benimki de öyle geçen saydım aynı pozisyonsa en fazla 10 saniye durduBende sırf düşer diye almak istemiyorum çıkarıcam inmeye çalışacak düşecek Allah korusun ya benimki çok fazla hareketli hiperaltif mi diyorum acaba bir yerde odaklanıp durmuyor
ben de aynı şeyden korkuyorum kendini atar kesin kızımBen aldım ve aldigim gibi kenarda duruyor.Fazla hareketli oldugu için onun icinde durmak sarmadi oğlumu.ben yemek yaparken belki rahat ederim beni izler diyordum.eline ne verirsem hep baska bisey istedi ve pesettim.ciksada zaten surekli in cik yapmaya calistikca dusecek diye iyice darlaniyorum
Ben bi gece heves edip ogrenme kulesi,masa takimi ve cadir aldim e bebekden ama sifir ilgi oldu.belki ilerde sever amin
Bugün uzun zaman sonra ilk defa akşam dışarda olacağız iftarda . Bakalım be yapacağızBugün kimse yazmamış gününüz nasıl geçti benimki yine uyumadı. Akşam oturmaları bizim düzenş iyice bozuyor. Akşam oturmasını dediğim de iftar yaptık bir bardak çay içtim kalktık saat 8 buçukta evdeydim daha erken gelme ihtimalim de yok zaten ve yine uyumak istemiyor.
Bana göre onun için çok erken. Benim oğlum durmaz yaniKızlar bişey sorcam belki konuşulmuştur kaçırmışımdır. Öğrenme kulesi kullanan var mı ? Kızım ben iş yaparken hep paçamda merak ediyor ama düşer diye de korkuyorum alsam mı acaba
Ay aynı benim oğlum ya kaşık versem çatal ister çatal versem tabak ister saniyesinde atıyor elinden karakteri böyle benimkinindwBen aldım ve aldigim gibi kenarda duruyor.Fazla hareketli oldugu için onun icinde durmak sarmadi oğlumu.ben yemek yaparken belki rahat ederim beni izler diyordum.eline ne verirsem hep baska bisey istedi ve pesettim.ciksada zaten surekli in cik yapmaya calistikca dusecek diye iyice darlaniyorum
Ben bi gece heves edip ogrenme kulesi,masa takimi ve cadir aldim e bebekden ama sifir ilgi oldu.belki ilerde sever amin
Bakan birileri varsa tadını çıkar Ben sırf o yüzden gitmej istiyorum ama eve dönünce oğlum uyumuyor o yüzden de gittiğime pişman oluyorum tuhaf bir döngüdeyimBugün uzun zaman sonra ilk defa akşam dışarda olacağız iftarda . Bakalım be yapacağız
Ben de merak ediyorum. Gerçi test yaparlar sonuçları bugün çıkar mı bilmem
Evet bence de daha orda duracak bilinçte değil ama inan ben bişey yaparken o kadar merak ediyor ki bir dk bırakmıyor tezgahın üstüne falan oturtuyorum artıkBana göre onun için çok erken. Benim oğlum durmaz yani
13’ünde gideceğiz o güne randevu bulabildim. Memelere masaj yapmak, sıkmak, ovuşturmak bunlar doktorlar tarafından önerilen hareketler değil bende şimdilik hiç dokunmuyorum bakalım doktor ne diyecek. Şüphelendiğim 2 durum var. Rabbim dermansız dert vermesinMurphyy canım doktora gittiniz mi, ne dedi? Annem bana hep bebeler küçükken gögüslerine masaj yap, sertleşir açır derdi. O yıkıyorsa hep gögüslerini özellikle ovalardı. İstersen yavaş yavaş masaj yapmayı dene...
Neyden şüpheleniyorsun canım13’ünde gideceğiz o güne randevu bulabildim. Memelere masaj yapmak, sıkmak, ovuşturmak bunlar doktorlar tarafından önerilen hareketler değil bende şimdilik hiç dokunmuyorum bakalım doktor ne diyecek. Şüphelendiğim 2 durum var. Rabbim dermansız dert vermesin
Ben ikea aldım. Çok da memnunumKızlar bebeğinizin yatağının markası ne? Karyolayı sormuyorum. Sui sleep diye bir marka gördüm ama bayağı pahalı geldi. Ortalamayı bilmiyorum gerçi ama. 25 bin gibi bir şeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?