2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
İnşallah birşey çıkmaz

Yok canım bakacak biri kendi kendimize gideceğiz işte
He ben ev oturması gibi düşündüm dışarıda da yediklerinden ufak ufak verirsen belki dikkatini çeker ağlamaz ben son ana kadar ekran vermiyorum oyuncak yemek galan oyalıyorum ama çok bağırsa açıyorum hemen yemeği bitirip kalkıyoruz

Aaa doğru bilinen yanlışlar o zaman kadar yumaşar inşallah

Neyden şüpheleniyorsun canım
Memesindeki kitleyse eğer iyi huylu mu kötü huylu mu bu önemli. Kötü huylu olursa kanser olabilir ama bu yaş grubunda genelde iyi huylu çıkıyor Allah korusun Diğer ihtimalde erken ergenlik ama bu yaş grubunda bu şüphe doğru olur mu bilmiyorum.

F felic17 canım naptın ağrın nasıl oldu bugün doktora gidecektin sanırım
Telefonla aradı sonuçları söyledi sağ böbrekte genişleme var neden var ona bakmamız lazım dedi taş mı kum mu tümör mü bilmiyoruz tomografiye göndermem gerek seni gebelik şüphesi var mı dedi bende afalladım 1 kere yapmıştık olur olur Allah’ın işi diyw bilmiyorum dedim panikle ama yoktur kesin yani neyse o zaman önce test yap yarın yanıma gel ilaçlarını yazalım dedi ne ilaç yazacaktınız hocam dedim cipro dedi alerjin var mı falan dedim yok bende onu iki gündür kendi imkanlarımla içiyorum diyemedim yarın söylicem es kaza gebe çıkarsam da bilmiyorum Allah korusun

Ben de merak ediyorum. Gerçi test yaparlar sonuçları bugün çıkar mı bilmem
Çıktı çoktan zaten dr a cumartesi ulaşabilseydim kendi kafama göre ilaç almıcaktım sonunda doktorun yazacağı ilaç da aynı çıktı canım çok sağolun kızlar. Ama kendi kendime tedavi uygulamasaydım şu an çok kötü olurdum ağrılarım dindi şükür bugün ağrı kesici almadım mesela

Çok geçmiş olsun

Bizde ki börek taşı da böbrekte genişleme yapmıştı ama doktorumuz hem kan hemde idrar tahlili aldı ve ultrason ona göre karşılaştırmıştı. İnşallah önemli bişey değildir hemen düzelir

Aman Allah korusun canım belki de hiç biri değil inşallah bişey yoktur

Geçmiş olsun canım

Feryasu canım sen ne demiştin bebeğim elimi tutup heryere yürüyor demiştin demi benimki de 1.5 aydır bu şekilde hele son 1 haftadır hiç oyuncaklarla oynamıyor her yere yürüyoruz Allah'ım nasıl zormuş

Benim neredeyse 4 ayım öyle geçti kocaa 4 ay kolay atlattığım bir aşama daha olmadı kolik değildi ama bak tüm şansımı burda kullanmışım

Bende idrar kan testi vermiştin zaten cumartesi de ultrason baktılar genişleme çıktı sağ böbrekte şimdi o genişleme neden oldu ona bakacak tomografiye sanırım yarın söyleyecek canım ilaçları falan

Çok teşekkür ederim kızlar siz de dikkat edin kendinize valla nasıl oldu ne oldu hiç bilmiyorum yaşadığım acıyı biliyorum sadece bol su için unutmayın annem koca evi temirlerdi hiç su içmezdi ben içiyorum ama yine de başka bişey çıktı baksanıza dikkat edin sizde

Bende idrar kan testi vermiştin zaten cumartesi de ultrason baktılar genişleme çıktı sağ böbrekte şimdi o genişleme neden oldu ona bakacak tomografiye sanırım yarın söyleyecek canım ilaçları falan
Taş bazen ultrasonda gözükmüyor tomografi istediği çok iyi olmuş ama inşallah yinede taş kum falan hiç bişey yoktur kısa sürede iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…