2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Senin bebek sakin o zaman ben tezgaha koysam anında yere atlar
Canm eğitim vermen lazım.oglmda kanepede koltukta kendi iniyor aşağı öncelikle ayıcık oyuncaga ornegi gosterecen düşerken ve nasıl aşağı ineceğini gosterecen.sonrada çocuğunuza gosterecen nasıl ineceğini doğru yaptığı halde alkislican sarilcan. Ama teZgah üstünde düşersin diye şöylemen lazım ozaman aşağı atlamaz

Ay saat 12 ve hala uyumadı kaç gündür çok zorluyor uyumuyor gece yarısına kadar

Bu dertler bende de var gece beslenmesi, yatak ayırma ve sonra oda ayırma, ama bende takat yok iş ve iki çocukla o kadar yoruluyorum ki gece olduğunda şuursuz bir şekilde bayılıyorum yatakta çocukla. Nasıl yapacağım bu işleri? Çok zor

Bu çocuğuna göre değişir şimdilik bunu anlayamaz zaten. Bu alanın içinde çalışıyorum ama teşekkür ederim yine de cevap için

Kızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum

Kızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum
Bende almayı istiyorum da Globber biraz fazla pahalı gibi daha uygun bişey bakıyorum, prego demişlerdi burda bide e bebeğin ürünü var baby Toys du galiba onlar arasında kaldım

Bende almayı istiyorum da Globber biraz fazla pahalı gibi daha uygun bişey bakıyorum, prego demişlerdi burda bide e bebeğin ürünü var baby Toys du galiba onlar arasında kaldım
Bende pregonun bir modelini beğendim, Globber’a göre daha kullanışlı

Ben ortanca ile de 28 ay beraber yattım memeyi bıraktırınca bir süre daha beraberdik sonra ufak ufak artık senin bir yatağın var, Eymen artık yatağında yatacak diye sürekli telkinde bulundum ve biz hiç zorlanmadan yatağında yatmaya başladı.
Yine memeyi bıraktırınca gündüz uykusunu da bırakmıştı çünkü kendini sallatmadı sıpa, çok erken bırakmış oldu ama onda da beni yormadı kendi tercihi oldu inşallah bu daha da kolay olsun

Kızlar herkese merhaba uzun zamandır bu flood a giremiyordum umarımın hepiniz ve bebişleriniz de iyidir .Benim bebeğim tam 13 aylık oldu fakat hala kelime olayımız yok yani sabah uyandığında anne diyor yada yemek gördüğü zaman ara ara mama diyor .Onun dışında sürekli ses çıkarıyor ama kelime değil sadece ses sizlerfr durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…