- 28 Aralık 2024
- 117
- 61
- 13
- 42
Çok şükür aglamadiUmarım ağlamaz canımsenin oğlan maşallah sakin uyumlu bir çocuk anlattığına göre
Canm eğitim vermen lazım.oglmda kanepede koltukta kendi iniyor aşağıSenin bebek sakin o zaman ben tezgaha koysam anında yere atlar
Amin canım inşallahAman Allah korusun canım belki de hiç biri değil inşallah bişey yoktur
Bu dertler bende de var gece beslenmesi, yatak ayırma ve sonra oda ayırma, ama bende takat yok@Madamu gece beslenmeyi bende kesemiyorum yauyanıksam emzirmiyorum ama gece uykuda, yanımda yattığı için uyku sersemi veriyorum. Birde tocam bey tepemde daha küçük neden en sevdiği şeyden mahrum ediyorsun diyor
Offf benim kesecek çok şey var, sallayarak uyuma, gece beslenmesi ve yatak ayırma... Çok çalışmam lazım çokkkk...
Bu çocuğuna göre değişir şimdilik bunu anlayamaz zaten. Bu alanın içinde çalışıyorum ama teşekkür ederim yine de cevap içinCanm eğitim vermen lazım.oglmda kanepede koltukta kendi iniyor aşağıöncelikle ayıcık oyuncaga ornegi gosterecen düşerken ve nasıl aşağı ineceğini gosterecen.sonrada çocuğunuza gosterecen nasıl ineceğini doğru yaptığı halde alkislican sarilcan. Ama teZgah üstünde düşersin diye şöylemen lazım ozaman aşağı atlamaz
Ya evet bugün kaç kere girdim kimsenin sesi çıkmıyor yazan yokSessizlik çökmüş buralara
Ben aldim gelecek bugun hemen dener yazarimKızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum
Ben önceden yazmıştım zaten :)Kızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum
Bende de var dışarı da bir kez çıkardım korna almıştım onu çaldı durdu şükür sıkıntı çıkarma o gezmedeKızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum
Haha çok komik oldu ben de dün aldım bugün gelecekBen aldim gelecek bugun hemen dener yazarim
Ben aldim gelecek bugun hemen dener yazarim
Ben önceden yazmıştım zaten :)
Kızım bayıldı. Hala gidip gelip bis diyor.
0 dereceden yaz havasına geçince daha sık kullanacağız umarım
Hepinizde globber mı varBende de var dışarı da bir kez çıkardım korna almıştım onu çaldı durdu şükür sıkıntı çıkarma o gezmede
Lionelo var bizde.Hepinizde globber mı var
Bende almayı istiyorum da Globber biraz fazla pahalı gibi daha uygun bişey bakıyorum, prego demişlerdi burda bide e bebeğin ürünü var baby Toys du galiba onlar arasında kaldımKızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum
Hepinizde globber mı var
Bende pregonun bir modelini beğendim, Globber’a göre daha kullanışlıBende almayı istiyorum da Globber biraz fazla pahalı gibi daha uygun bişey bakıyorum, prego demişlerdi burda bide e bebeğin ürünü var baby Toys du galiba onlar arasında kaldım
Ben ortanca ile de 28 ay beraber yattımBu dertler bende de var gece beslenmesi, yatak ayırma ve sonra oda ayırma, ama bende takat yokiş ve iki çocukla o kadar yoruluyorum ki gece olduğunda şuursuz bir şekilde bayılıyorum yatakta çocukla. Nasıl yapacağım bu işleri? Çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?