- 4 Ağustos 2022
- 6.507
- 2.973
- 123
Celenes güneş kremi kullanıyorum bitkisel olduğunu duydum araştırıp aldımMerhaba arkadaşlar danışmak istediğim bir konu vqr sayfaya yeni üye oldum herkese rahat bir süreç dilerim
Yüz güneş kremi kullaniyor musunuz acaba ben loreal 50+ almıştım ama emin de olamadım
Fikir ve önerilerinizi merak ediyorum
Simdiden teşekkürler
Maşallah canımKızlar bende bugun doktora gittim 10cu haftadayız. Bebek buyumus masallah 9agustos ultrason ve ikili test vericem hadi insallah hepimizde guzel cikar. Doktorum bana reflu kabızlık icin kızartma seyler yeme diyet yap dedi ilac vermedi. Yine aynı ilaçlarımı kullanıyorum progesteron ilaclari ve pihtilasma. 10cu haftada nub testi olurmu ? B Buffalosos
Kıyamm yaa valla geçsin bu günler güzel güzel11+5 ama ultrasonda 12+2 önden gidiyoro açlık yüzünden sabahları hem tansiyon düşüklüğü hem daha çok kusma yaşıyorum valla
Satın değişmiyor bebek önden gidebiliyor bazen haftasını yakalıyor sen sat baz alacaksındoktorun ultrasonda gördüğü haftayı mı doğru kabul edeceğiz artık mesela sata göre 11+5 benim doktora göre 12+0
Valla biran önce geçsin ya yemek yemeyi özledim abur cuburla idare edyrum hepKıyamm yaa valla geçsin bu günler güzel güzel
Merhaba benim de yarın normal kontrolüm var doktora gidicem saat 11.00'de aç mi gitsem tok mu gitsem yarın hemen ikili test için beni de alırlar mı acaba yoksa başka bir gün mü gel derler çok kararsızım ne yapayım sizce 12 +2'yim şu anda. Yani bu ikili testi yapmak için ne gerekiyor başka bir randevum almamız gerekiyor ne yapmamız gerekiyor bana bir anlatabilir misiniz acaba?
Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim bir konu vqr sayfaya yeni üye oldum herkese rahat bir süreç dilerim
Yüz güneş kremi kullaniyor musunuz acaba ben loreal 50+ almıştım ama emin de olamadım
Simdiden teşekkürler
Doktorum bana özellikle hamileler için olduğunu belirt dedi onların korumaları daha fazlaymış ve onlarda biraz pahalı henüz almadım güneş kremi pure nin cc kremi var 50++ güneş koruyuculuğu var içinde hem ışıltı veriyor cildime hemde koruyor şimdilik onla idare edyrumMerhaba arkadaşlar danışmak istediğim bir konu vqr sayfaya yeni üye oldum herkese rahat bir süreç dilerim
Simdiden teşekkürler
Aldığımdada avene almayı düşünüyorum daha önce roc kullanmıştım onun ayarındaymış kokusuz olsun istyrum birde yüzümde ağırlık hissi hiç hoşuma gitmiyorMerhaba arkadaşlar danışmak istediğim bir konu vqr sayfaya yeni üye oldum herkese rahat bir süreç dilerim
Simdiden teşekkürler
Doktorum bana ultrason 12+1 gösterse bile son adet tarihin değişmez ded o yüzden 11+5 işe devam ediyorum çünkü hastane sistemlerinde 11+5 görünüyor doğum ücretleri hakkında bilgi almaya gittiğimde baktılar sistemdedoktorun ultrasonda gördüğü haftayı mı doğru kabul edeceğiz artık mesela sata göre 11+5 benim doktora göre 12+0
Kızımın ultrason resmini bulup atacagım bakalım teori onla olmuşmu
Canım gene adet tarihini kabul ederiz.çünki benm kızım tahmini dogum tarihine göre gelmed doktor ordan hesapladı aldı ultrasonda haftası cok farklıydıdoktorun ultrasonda gördüğü haftayı mı doğru kabul edeceğiz artık mesela sata göre 11+5 benim doktora göre 12+0
Yaa hiç öyle düşünmemiştim keşke sadece organizeri alsaydım. Kullan at daha mantıklıymışTecrubeli bir anne olarak inanın çok gereksiz ve hijyenik değil bazen dışarda vs açmak zorunda kalıyorsunuz kirleniyor vs, bunlar yerine kullan at tipi alt açmaları kullanmanız daha mantıklı oluyor çiş kaka vs bulasınca kaldırıp atabılıyorsunuz
Benim solda, kız hissediyorum en başından beri ben hariç herkes erkek diyo ama bakalım hayırlısı, daha 1 ay var öğrenmemizeSagda benimoglmda sagdaydi ama tam tersini ornekleyen de cok
Burda düz kalkık değil
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırızMerhaba arkadaşlar maalesef ben aranızdan ayrılıyorum bugün kontrole gittim ne yazık ki beneğimin kalp atışı durmuş saat 6 da kurtaj olacağım inşaallah sizler bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız allaha emanet olun
9+5 inşaallah cnmÇok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırızkaç haftalıktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?