2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Celenes güneş kremi kullanıyorum bitkisel olduğunu duydum araştırıp aldım

Maşallah canım bende doktoruma mide probleminden bahsettim magnezyuma başlattı midene bağırsaklarına iyi gelir dedi 5 gündür kullanıyorum gerçekten biraz farketti

doktorun ultrasonda gördüğü haftayı mı doğru kabul edeceğiz artık mesela sata göre 11+5 benim doktora göre 12+0

Doktorum bana özellikle hamileler için olduğunu belirt dedi onların korumaları daha fazlaymış ve onlarda biraz pahalı henüz almadım güneş kremi pure nin cc kremi var 50++ güneş koruyuculuğu var içinde hem ışıltı veriyor cildime hemde koruyor şimdilik onla idare edyrum

Aldığımdada avene almayı düşünüyorum daha önce roc kullanmıştım onun ayarındaymış kokusuz olsun istyrum birde yüzümde ağırlık hissi hiç hoşuma gitmiyor

doktorun ultrasonda gördüğü haftayı mı doğru kabul edeceğiz artık mesela sata göre 11+5 benim doktora göre 12+0
Doktorum bana ultrason 12+1 gösterse bile son adet tarihin değişmez ded o yüzden 11+5 işe devam ediyorum çünkü hastane sistemlerinde 11+5 görünüyor doğum ücretleri hakkında bilgi almaya gittiğimde baktılar sistemde

Canım gene adet tarihini kabul ederiz.çünki benm kızım tahmini dogum tarihine göre gelmed doktor ordan hesapladı aldı ultrasonda haftası cok farklıydı

Yaa hiç öyle düşünmemiştim keşke sadece organizeri alsaydım. Kullan at daha mantıklıymış

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırız kaç haftalıktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…