2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Merhaba ben de lorealin 50+ güneş kremini yüzümde kullanıyorum. Niveanın yine 50+ hassas ciltler için olan güneş kremini de kollarıma boynuma falan kullanıyorum

Allah'ım gönlüne ferahlık versin canm benm . En hayırlı zamanda tekrar anne olmanı nasp etsn inşallah

Geç döllenme kaç gün sonra belli oluyor benim adetim geçiyor Şuan dört gündür test yapıyorum negatif çıkıyor
Temmuzun 3 hsg çekildim ovulasyon testı kullandım yumurtlamam rahim filmi çekildiğinden 10 gün sonra oldu 25 günde bir adet oluyordum Şuan 29 gün oldu hala olmadım regl test ise negatif çıkıyor

Benm hsg cekildiğim ay döngüm uzamıştı normalde 26 27 filan 31.günde oldum

tamam canım haber verirsin ona göre iletişimde oluruz zaten kendimiz gelip alıyoruz dedi ama benim çalışma saatlerim ve eşimin saatleri pek uymuyor o yüzden biz kendisine gideceğiz müsait bir zamanda istersen sen öyle ayarlarsın doktorla iletişimde olması güzel çünkü sonuçları doktora mail gönderiyorlar.

Tamamdır canısı

Vallahi şu 4 hafta geçmek bilmedi benim için. Sürekli kötü hikayeler önüme düşüyor bende salak gibi okuyorum 4 haftayı kendime zehir ettim yani. Görene kadar da içim rahat etmeyecek dediğin gibi muaynelerde çok pahalı keşke evde kendimiz bakabilsek arada bir

kızlar ben 10+5 deyim bugün çok kötü olduğum için kusma baş ağrısı olduğu için serum almak için hastaneye gittim, orada ultrason ile baktılar ense kalınlığı varmış, hemen kendi doktoruma gittim o da evet ensesi kalın, yüksek risk gebelik uzmanına git dedi, amniyosentez yaptır dedi, eğer amniyosentez de genetikte sorun çıkmazsa kalpte sorun olabilir sonra da kalbi inceleriz dedi. Pazartesi gitçem önerdiği doktora dua edin lütfen almalarını gerektirecek bir şey çıkmasın

Bir şey yoktur Allah’ın izniyle.Böyle yapıp anneye hamileliği üzüntüyle geçirtiyorlar.Sonra bebekler çok sağlıklı dünyaya geliyor.Dün bir gönderinin altında bunu yaşayan en az 10 kişinin yorumunu okudum.

İçime su serptin teşekkür ederim

Gönlünü ferah tut canm benm Allah'ın izniyle kötü bir şey cıkmaz inşallah . Sen duanı et Allah'a sığın

Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar tüm sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…