- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Seni üzmek için sormuyorum canım yanlış anlama cevaplamak istemezsen de anlarım ama belirtilerin kesilmişmiydi bulantı, akıntı vs devam ediyor muydu9+5 inşaallah cnm
Merhaba ben de lorealin 50+ güneş kremini yüzümde kullanıyorum. Niveanın yine 50+ hassas ciltler için olan güneş kremini de kollarıma boynuma falan kullanıyorumMerhaba arkadaşlar danışmak istediğim bir konu vqr sayfaya yeni üye oldum herkese rahat bir süreç dilerim
Yüz güneş kremi kullaniyor musunuz acaba ben loreal 50+ almıştım ama emin de olamadım
Fikir ve önerilerinizi merak ediyorum
Simdiden teşekkürler
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağloklı bebişiniz yine olur9+5 inşaallah cnm
Bacak arasınıda gördük kafamı bulandırmayayım benBurda düz kalkık değil
Ay maşallah insan görünümü almışB Buffalosos
Canım sen nub teorisinden anlıyorsun galiba bana da bakar mısın nub a göre ne görünüyor
Allah'ım gönlüne ferahlık versin canm benm . En hayırlı zamanda tekrar anne olmanı nasp etsn inşallahMerhaba arkadaşlar maalesef ben aranızdan ayrılıyorum bugün kontrole gittim ne yazık ki beneğimin kalp atışı durmuş saat 6 da kurtaj olacağım inşaallah sizler bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız allaha emanet olun
Geç döllenme kaç gün sonra belli oluyor benim adetim geçiyor Şuan dört gündür test yapıyorum negatif çıkıyorBenim son adet tarihime göre 9 hafta olması lazım ama pcoyum ve geç döllenme olmuş 6 haftalık
Çarşamba netleşecek haftamız dayazarız tabii sen de stres yapma lütfen
Gerçekten biraz oluruna bırak yaşınız kaçtı acaba
Çok teşekkür ederim inşallah geçer ya mide bagirsak rahatsızlıklarıMaşallah canımbende doktoruma mide probleminden bahsettim magnezyuma başlattı midene bağırsaklarına iyi gelir dedi 5 gündür kullanıyorum gerçekten biraz farketti
Benm hsg cekildiğim ay döngüm uzamıştı normalde 26 27 filan 31.günde oldumGeç döllenme kaç gün sonra belli oluyor benim adetim geçiyor Şuan dört gündür test yapıyorum negatif çıkıyor
Temmuzun 3 hsg çekildim ovulasyon testı kullandım yumurtlamam rahim filmi çekildiğinden 10 gün sonra oldu 25 günde bir adet oluyordum Şuan 29 gün oldu hala olmadım regl test ise negatif çıkıyor
tamam canım haber verirsin ona göre iletişimde oluruz zaten kendimiz gelip alıyoruz dedi ama benim çalışma saatlerim ve eşimin saatleri pek uymuyor o yüzden biz kendisine gideceğiz müsait bir zamanda istersen sen öyle ayarlarsın doktorla iletişimde olması güzel çünkü sonuçları doktora mail gönderiyorlar.Pazartesi doktor kontrolüm var bi ona sorup akıl danışacağım beni nasıl yönlendirecek bilmiyorum ama eşim ile yaptırma taraftarıyız. Eğer onun da beni yönlendireceği bir şirket olursa oraya da bakarım kafama yatmaz ise senden alırım numarayı. Nipt Plus daha iyi sanırım ben arastirirken hep o cikti karsima
Tamamdır canısıtamam canım haber verirsin ona göre iletişimde oluruz zaten kendimiz gelip alıyoruz dedi ama benim çalışma saatlerim ve eşimin saatleri pek uymuyor o yüzden biz kendisine gideceğiz müsait bir zamanda istersen sen öyle ayarlarsın doktorla iletişimde olması güzel çünkü sonuçları doktora mail gönderiyorlar.
Ay maşallah insan görünümü almış
benim daha kontrolüme çok var 2 hafta sonra fetal dna var ee onun sonucu çıkınca gideceğim nereden baksan 4 hafta var zaman geçmiyor muayene hakkımı da boşa kullanmak istemiyorum sağlık sigortam var. çünkü muayeneler 950 tl olmuş benim doktorummmTamamdır canısı
8+6 canm bu gün gittim resm verdi ama ultrason o kadar kötü ki cok karanlıkmaşallah canım teşekür ederim. Senin kaç haftalık oldu
Vallahi şu 4 hafta geçmek bilmedi benim için. Sürekli kötü hikayeler önüme düşüyor bende salak gibi okuyorum 4 haftayı kendime zehir ettim yani. Görene kadar da içim rahat etmeyecekbenim daha kontrolüme çok var 2 hafta sonra fetal dna var ee onun sonucu çıkınca gideceğim nereden baksan 4 hafta var zaman geçmiyor muayene hakkımı da boşa kullanmak istemiyorum sağlık sigortam var. çünkü muayeneler 950 tl olmuş benim doktorummm
Bir şey yoktur Allah’ın izniyle.Böyle yapıp anneye hamileliği üzüntüyle geçirtiyorlar.Sonra bebekler çok sağlıklı dünyaya geliyor.Dün bir gönderinin altında bunu yaşayan en az 10 kişinin yorumunu okudum.kızlar ben 10+5 deyim bugün çok kötü olduğum için kusma baş ağrısı olduğu için serum almak için hastaneye gittim, orada ultrason ile baktılar ense kalınlığı varmış, hemen kendi doktoruma gittim o da evet ensesi kalın, yüksek risk gebelik uzmanına git dedi, amniyosentez yaptır dedi, eğer amniyosentez de genetikte sorun çıkmazsa kalpte sorun olabilir sonra da kalbi inceleriz dedi. Pazartesi gitçem önerdiği doktora dua edin lütfen almalarını gerektirecek bir şey çıkmasın
İçime su serptin teşekkür ederimBir şey yoktur Allah’ın izniyle.Böyle yapıp anneye hamileliği üzüntüyle geçirtiyorlar.Sonra bebekler çok sağlıklı dünyaya geliyor.Dün bir gönderinin altında bunu yaşayan en az 10 kişinin yorumunu okudum.
Gönlünü ferah tut canm benm Allah'ın izniyle kötü bir şey cıkmaz inşallah . Sen duanı et Allah'a sığınkızlar ben 10+5 deyim bugün çok kötü olduğum için kusma baş ağrısı olduğu için serum almak için hastaneye gittim, orada ultrason ile baktılar ense kalınlığı varmış, hemen kendi doktoruma gittim o da evet ensesi kalın, yüksek risk gebelik uzmanına git dedi, amniyosentez yaptır dedi, eğer amniyosentez de genetikte sorun çıkmazsa kalpte sorun olabilir sonra da kalbi inceleriz dedi. Pazartesi gitçem önerdiği doktora dua edin lütfen almalarını gerektirecek bir şey çıkmasın
Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar tüm sonuçlarıkızlar ben 10+5 deyim bugün çok kötü olduğum için kusma baş ağrısı olduğu için serum almak için hastaneye gittim, orada ultrason ile baktılar ense kalınlığı varmış, hemen kendi doktoruma gittim o da evet ensesi kalın, yüksek risk gebelik uzmanına git dedi, amniyosentez yaptır dedi, eğer amniyosentez de genetikte sorun çıkmazsa kalpte sorun olabilir sonra da kalbi inceleriz dedi. Pazartesi gitçem önerdiği doktora dua edin lütfen almalarını gerektirecek bir şey çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?