2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Hiç mi deneyimin yoktu bide otomatik mi vitesli mi ? Benimde ehliyetim var yıllar oldu ama en son sınavda sürdüm işte işe başlamadan öğrenmek istiyorum bizim araba vitesli onu pratik yapmam lazım

Evet eşimle eminim bende öyle olurum en mantıklısı hoca
Çok aktif kullanmadım hiç ehliyet alırken öğrenmiştim sonra az az kullandım ama bayadır kullanmıyorum çok istiyorum ama biraz da korkuyorum yapabilir miyim acaba diye

Gerçekten bizler, anne olunca güçleniyoruz, kendimize güvenimiz artıyor... Bende üniversite 2 de ehliyet alıp 8 sene sonra kızım doğduktan sonra aktif kullanmaya başlamıştım... A Alliswell23 Feryasu hiç korkmayın canım, o bu şu yaptıysa sizde yapabilirsiniz...
Durum güncellemesi, 18 ocak doğumlu 15 aylık bebem hala yürümüyor yeni yeni sıralamaya başladı....

Hamilelik oncesi sigara iciyordum ama gunde en fazla uc tane.hamilelikte icmedim.bebegim 13 aylik oldu ve ben artik gun stresinde sadece bir tane icmek istiyorum..biliyorum hicbirseyime merhem olmayacak ama istiyorum.dun ilk defa oglen uykusuna yatirinca bir tane ictim.ve neredeyse sonra bes saat emzirmedim.zaten sabah,ogle ,aksamyatarken ve sabaha kadarda atik sayamiyorum cok kez emiyor, ama gunduz cok aralari acildi.ogle uykusundan uyaninca hele yemekti meyveydi zaten emzirme arasi uzuyordu,tok oluyordu..zararini,sute gectigini biliyorum ama ogleuykusundaki o boslugumu kendime ait bir zamanmis gibi,ayni eskisi gibi kullanmak beni cok rahatlatti.vicdan yapiyorum tabiki ama uzun sure emzirmemek bir nebze beni telkin ediyor.

Bence vicdan yapma yani asla doğru bir şey değil tabi ki sigara içmek ama bende bir süre içtim emzirirken çünkü bana iyi geliyordu kendime zaman ayırmış gibi oluyordum dediğin gibi . Biz emmeyi 8 aylıkken bıraktık sigarayı da bıraktım şimdi belki ayda 1 falan içiyorum

Sorun sigara içmen değil aslında psikolojik olarak bir şeye ihtiyaç duyman kendimizi rahatlatmak için bir şeye ihtiyaç duyuyoruz sende bunu sigarada bulmuşsun hem sana çocuğuna zararlı olduğunu zaten biliyorsun belki bunun yerini dolduracak başka bir şey bulursun senin için zor olduğunun farkındayım hepimiz hatalar yapıyoruz

Kızlar bebeklerinize oyun çadırı yada oyun evi aldınız mı? Sevdiler mi?

kızlar bebeği benimki gibi hala yürümeyen kaldı mı grupta hiç yoksa son yürümeyen biz miyiz hala

Kızlar bebeklerinize oyun çadırı yada oyun evi aldınız mı? Sevdiler mi?
Ben aldım bir arkadaşımın kızında görmüştü çadırı çok sevdi bizi de davet etti içeri eve gelince aldım.içerisine pelus oyuncaklarımızı koyduk arada beni de götürüyor birlikte içinde takılıyoruz

Mamyy tasu muydu . Benimki de inatla yürümüyor ağlaya ağlaya emekledi şimdi eşimi bıraktığımızı hissederse ağlıyor bağıra bagıra.oysa birkaç adım kaç kez gittiğini gördüm ama inatla yürümüyor

Aynen tasu. Bi gün bakmışsın birden kalkmış gelmiş yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…