- 19 Mayıs 2024
- 2.795
- 1.706
- 53
Aynen en çok onun için misafirlikte falan zor oluyo4 hatta bir kere yemeğe çıktık restoran çok kalabalıktı mama sandalyesş yoktu baya bekledikBende sandalyeye alışsın istiyorum ya daha çok bir yerlere gidince de rahat edelim diye. Sandalyesi onun için daha rahat ve güvenli tabi
Bense daha güvenli ve konforlu buluyorum, çünkü şimdi bile masadaki herşeyi istiyor, sandalyeye oturtursak ne onu zaptedebiliriz nede masayı gibi geliyor. Benimkiler 3 yaşa kadar oturdular neredeyse hiçte çıkmaya yeltenmemişlerdi ama kardeşimin bebeleri 2 yaş olmasam sandalyeden inmeye çalışıyorlardıöylesi de çok tehlikeli...
Bu ponçiğimde çok sandalyede oturacakmış gibi durmuyor, sıkılınca hemen hareketleniyor...
Dün öğlen 12 gibi uyandı akşam 4 gibi yatıracaktım 5 e kadar bekledim uykusu gelmedi sınrada ben uyutmadım 8e kadar tektsr bekledik yani 8 saat uyanık kaldı ama bu her zaman olmaz benimkinin gündüz uyanık kalma süresi çok az hala yani 3 4 saat duruyor gece deliksiz uyursa ancak o zaman gündüz uykusu azalacak. Ama akşam emzirdipşm gibi arkasını döndü uyudu çok yorulmuştur çok şükür ağlamadı her gün böyle ağlamadan dursa ben onu uyutmam oyun oynarım ama çok nadir böyle uslu durduğu. Gecede yine defalarca uyandı. Aslında belli.bit saate kadar uyuyor sınra uyanmaya başladıkça sürekli uyanıyorKızlar bebekleriniz kaç saat max uykusuz kalabiliyor? Gece uykusu ile öğle uykusu arası saati kaç oluyor yani? Benim bebeğim özellikle bazen 8 9 saat uyumadan durabiliyor, şaşıyorum yani o kadar süre nasıl dayanıyor. Sizin bebekler de o kadar saat uykusuz kalıyor mu?
Ben tek doz yaptırdım memenjiti ya sonra oğlum ameliyat oldu aşıları karıştı 2 kwre doktora gittim aşı takvimi için yardımcı olmadılar sağlam çocuk mu ne öyle bişey dedimyeni açılmış oraya gidip ordan takvim oluşturacakmışım. Tek doz ile kalsa ne olur acaba 1 buçuk yaş aşıları da geliyor be yapsam bilemedimYok canım bu son dozları mı böyle oldu yoksa diğerleri de mi öyleydi bilemiyorum ama bizimde Bexsora aşısında baya sertlik vardı ve 10 gün falan sürmüştü ve başka bir arkadaşta yazmıştı hatta onlar kola yapmış ilk defa ondan mı diye sorgulamıştı.
Kolanya ile silebilirsiniz.
Benim ki 10 saati buluyor bazen hatta geçtiği bile tek tük te olsa oluyor. En az 5/6 saat sonra öğlen uykusuna yatiyor.Kızlar bebekleriniz kaç saat max uykusuz kalabiliyor? Gece uykusu ile öğle uykusu arası saati kaç oluyor yani? Benim bebeğim özellikle bazen 8 9 saat uyumadan durabiliyor, şaşıyorum yani o kadar süre nasıl dayanıyor. Sizin bebekler de o kadar saat uykusuz kalıyor mu?
Biz o durumlarda bebek arabasını mama sandalyesi olarak kullanıyoruz yani oturur bir şekilde orada yediriyorumAynen en çok onun için misafirlikte falan zor oluyo4 hatta bir kere yemeğe çıktık restoran çok kalabalıktı mama sandalyesş yoktu baya bekledik
Bizimki dün 8,5 saat uyanık kaldı ama keyifliydi o o yüzden uyutmadık yani erken uyutmaya çalışsaydım uyurdu büyük ihtimalleKızlar bebekleriniz kaç saat max uykusuz kalabiliyor? Gece uykusu ile öğle uykusu arası saati kaç oluyor yani? Benim bebeğim özellikle bazen 8 9 saat uyumadan durabiliyor, şaşıyorum yani o kadar süre nasıl dayanıyor. Sizin bebekler de o kadar saat uykusuz kalıyor mu?
Benimki kemerini bağlayamadıysam ayağa kalkıp atlamaya çalışıyorBenimkinsevmiyor ayağını çıkarmaya çalışıyor sürekli düşecek diye korktuğum için artık uslu dursa sandalyeye oturtsan diyorum ama kendi masasında durmuyor daha sandalyeye hiç durmaz
Benimki genelde 4 saat civarı dururdu. Bikaç gündür uzattı . Dün 6 saat kaldı. İlk uykusundan 12 de kalkmıştı . 4-5 saat sonra uyutamadım . Saat 6 da uyuyacağı tuttu. 7 de kalktı. Geri 11 de uyudu . Böyle olduğu zamanlar sinir oluyorum . En geç 9 da uyusa keşke geceKızlar bebekleriniz kaç saat max uykusuz kalabiliyor? Gece uykusu ile öğle uykusu arası saati kaç oluyor yani? Benim bebeğim özellikle bazen 8 9 saat uyumadan durabiliyor, şaşıyorum yani o kadar süre nasıl dayanıyor. Sizin bebekler de o kadar saat uykusuz kalıyor mu?
Kahvaltıya falan giderken sadece yemek yiyip döneceksek bebek arabasını almıyoruz hiçBiz o durumlarda bebek arabasını mama sandalyesi olarak kullanıyoruz yani oturur bir şekilde orada yediriyorum
Benimki kendinl çok çekiştirdiği için çok uzun zaman önce kemerlerini kaldırdım limdi alıştı kemersiz durmaya ama gözümü hiç ayıramıyorumBenimki kemerini bağlayamadıysam ayağa kalkıp atlamaya çalışıyor
Ya evet aslında bizde sadece yemek yiyeceksek almıyoruzKahvaltıya falan giderken sadece yemek yiyip döneceksek bebek arabasını almıyoruz hiç
Çocuk kaç yaşındaydı kiYa dün dışarı çıkmıştık avm ye eğlence alanları oluyor ya bir bakakım dedik bizim bebişe göre bişey var mı orda kum parkı vardı küçül bir yer içimde bir yane çocuk vardı tek başına kumla arabalarla oynamaya çalışıyordu öyle üzüldüm ki size anlatamam arada etrafna baktı sonra oyuna döndü. Allahın kumunun avm de paralı olmasına mı üzüleyim o çocuğun tek başına oynamasına mı
3 4 anca vardır küçüktüÇocuk kaç yaşındaydı ki
Sağlık ocağı ise zaten yardımcı olmasınlarBen tek doz yaptırdım memenjiti ya sonra oğlum ameliyat oldu aşıları karıştı 2 kwre doktora gittim aşı takvimi için yardımcı olmadılar sağlam çocuk mu ne öyle bişey dedimyeni açılmış oraya gidip ordan takvim oluşturacakmışım. Tek doz ile kalsa ne olur acaba 1 buçuk yaş aşıları da geliyor be yapsam bilemedim
Evet baya oldu vurduralı 9 yada 10. Ayda olmuştu sonra ameliyat oldu oğlum peşine 1 yaş aşıları geldi derken doktora gittim sağlık ocağına değil alt tarafı takvim yapacak çokmzor bşey değil ki artık yapmıyorlarmış beni başka yere yönlendirdi oraya gitmek içinde sana randevu veriyorlar falan filan acayip yorucu bir işSağlık ocağı ise zaten yardımcı olmasınlarbize doktorumuz 5 doz yazmıştı ama ilk aşıda biz şehirdışına gidecektik tam koruma açısından ikisini yapdırsak nasıl olur dedik olur dediler aşıları sipariş verdik, sonra siz doktorunuza bağlı kalın dediler. Ama soğuk zincir olduğu için bizde vurdurduk ve sonra doktorumuz gittiğimizde tekrardan takvim oluşturdu ve 6 doza çıkardı. Çok şükür bitti....
Kısaca canım aşıların vurulduğu aya göre dozu değişiyor.
Çadır aldım. Hiç ilgi göstermedi. Katlayıp kaldırdım:)Kızlar bebeklerinize oyun çadırı yada oyun evi aldınız mı? Sevdiler mi?
Bazen düşünüyorum da çok mu aceleciyiz oyuncak alıyorum mesela ilgilenmiyor ya çok üzülüyorum ne hevesle aldım diyorum ama daha küçükler zamanla daha da ilgilenirler inşallahÇadır aldım. Hiç ilgi göstermedi. Katlayıp kaldırdım:)
Galiba ben de alacağım. Mutfakta tezgahın üstğnü acayip merak ediyor. Bari yanımda durur bişey yaparken. Yoksa sürekli bacağımda kucağıma alayım da tezgahı göstereyim diye ısrar ediyor.Kızlar ben öğrenme kulesi aldım. Haftaya gelecek.
Burayı güncellerim. Çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?