2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bende sandalyeye alışsın istiyorum ya daha çok bir yerlere gidince de rahat edelim diye. Sandalyesi onun için daha rahat ve güvenli tabi
Aynen en çok onun için misafirlikte falan zor oluyo4 hatta bir kere yemeğe çıktık restoran çok kalabalıktı mama sandalyesş yoktu baya bekledik

Benimkinsevmiyor ayağını çıkarmaya çalışıyor sürekli düşecek diye korktuğum için artık uslu dursa sandalyeye oturtsan diyorum ama kendi masasında durmuyor daha sandalyeye hiç durmaz

Dün öğlen 12 gibi uyandı akşam 4 gibi yatıracaktım 5 e kadar bekledim uykusu gelmedi sınrada ben uyutmadım 8e kadar tektsr bekledik yani 8 saat uyanık kaldı ama bu her zaman olmaz benimkinin gündüz uyanık kalma süresi çok az hala yani 3 4 saat duruyor gece deliksiz uyursa ancak o zaman gündüz uykusu azalacak. Ama akşam emzirdipşm gibi arkasını döndü uyudu çok yorulmuştur çok şükür ağlamadı her gün böyle ağlamadan dursa ben onu uyutmam oyun oynarım ama çok nadir böyle uslu durduğu. Gecede yine defalarca uyandı. Aslında belli.bit saate kadar uyuyor sınra uyanmaya başladıkça sürekli uyanıyor

Ben tek doz yaptırdım memenjiti ya sonra oğlum ameliyat oldu aşıları karıştı 2 kwre doktora gittim aşı takvimi için yardımcı olmadılar sağlam çocuk mu ne öyle bişey dedimyeni açılmış oraya gidip ordan takvim oluşturacakmışım. Tek doz ile kalsa ne olur acaba 1 buçuk yaş aşıları da geliyor be yapsam bilemedim

Benim ki 10 saati buluyor bazen hatta geçtiği bile tek tük te olsa oluyor. En az 5/6 saat sonra öğlen uykusuna yatiyor.

Bizimki dün 8,5 saat uyanık kaldı ama keyifliydi o o yüzden uyutmadık yani erken uyutmaya çalışsaydım uyurdu büyük ihtimalle

Benimkinsevmiyor ayağını çıkarmaya çalışıyor sürekli düşecek diye korktuğum için artık uslu dursa sandalyeye oturtsan diyorum ama kendi masasında durmuyor daha sandalyeye hiç durmaz
Benimki kemerini bağlayamadıysam ayağa kalkıp atlamaya çalışıyor

Benimki genelde 4 saat civarı dururdu. Bikaç gündür uzattı . Dün 6 saat kaldı. İlk uykusundan 12 de kalkmıştı . 4-5 saat sonra uyutamadım . Saat 6 da uyuyacağı tuttu. 7 de kalktı. Geri 11 de uyudu . Böyle olduğu zamanlar sinir oluyorum . En geç 9 da uyusa keşke gece

Ya dün dışarı çıkmıştık avm ye eğlence alanları oluyor ya bir bakakım dedik bizim bebişe göre bişey var mı orda kum parkı vardı küçül bir yer içimde bir yane çocuk vardı tek başına kumla arabalarla oynamaya çalışıyordu öyle üzüldüm ki size anlatamam arada etrafna baktı sonra oyuna döndü. Allahın kumunun avm de paralı olmasına mı üzüleyim o çocuğun tek başına oynamasına mı

Çocuk kaç yaşındaydı ki

Sağlık ocağı ise zaten yardımcı olmasınlar bize doktorumuz 5 doz yazmıştı ama ilk aşıda biz şehirdışına gidecektik tam koruma açısından ikisini yapdırsak nasıl olur dedik olur dediler aşıları sipariş verdik, sonra siz doktorunuza bağlı kalın dediler. Ama soğuk zincir olduğu için bizde vurdurduk ve sonra doktorumuz gittiğimizde tekrardan takvim oluşturdu ve 6 doza çıkardı. Çok şükür bitti....
Kısaca canım aşıların vurulduğu aya göre dozu değişiyor.

Evet baya oldu vurduralı 9 yada 10. Ayda olmuştu sonra ameliyat oldu oğlum peşine 1 yaş aşıları geldi derken doktora gittim sağlık ocağına değil alt tarafı takvim yapacak çokmzor bşey değil ki artık yapmıyorlarmış beni başka yere yönlendirdi oraya gitmek içinde sana randevu veriyorlar falan filan acayip yorucu bir iş

Kızlar ben öğrenme kulesi aldım. Haftaya gelecek.
Burayı güncellerim. Çok heyecanlıyım
Galiba ben de alacağım. Mutfakta tezgahın üstğnü acayip merak ediyor. Bari yanımda durur bişey yaparken. Yoksa sürekli bacağımda kucağıma alayım da tezgahı göstereyim diye ısrar ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…