2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Her gun yaşadığım olay ya başka biri daha yaşayınca iyi bari diyorum. kızlar yazdıklarınızı okudum birebir aynı ağlama ağlayarak istediğini yaptırma kendini yerlere atma yaramazlık yapacakken mutlaka yüzüme bakarak yapma

Ben şimdi izliyorum onu prize gidiyor 3lü var ama onlara da kapak taktım normalde kapak takmadan önce kızıyorduk yapma etme diye onu oyun diye algıladı heralde gidiyor prizi ellemeye kapak var diye umursamıyorum ama gözüm onda bana bakıyor bişey demiyorum yanıma geliyor dikkatimi çekiyor geri gidiyor yine elliyor bağırıyor ona kızayım diye kızmıyorum yine sinir olıyor

Sizin eve birisi geliyordu yemek temizlik içinde yardımcı olsa size olmaz mı siz eve gelince çocuğu alırsınız biraz yapabildiği kadar temizlik ya da yemek yapar. Ya da temizlik yine bir şeklinde yapılır yemek önemli çocuk uyuduğunda öğlenleri ne yapıyor yemek yapma şansı olursa güzel olur aslında. Bmyke dr insanın aldığı para uçup gidiyor üstüne yorgunluk stres çok zor gerçekten çalışan anneye de

Sizin eve birisi geliyordu yemek temizlik içinde yardımcı olsa size olmaz mı siz eve gelince çocuğu alırsınız biraz yapabildiği kadar temizlik ya da yemek yapar. Ya da temizlik yine bir şeklinde yapılır yemek önemli çocuk uyuduğunda öğlenleri ne yapıyor yemek yapma şansı olursa güzel olur aslında. Böyle de insanın aldığı para uçup gidiyor üstüne yorgunluk stres çok zor gerçekten çalışan anneye de

Bizimki de yeni sinirlenmeyi öğrendi bagırarak kendini kasıp kızartıyor.Hepsine aynı anda güncelleme geliyor heralde

Kendince oyun yapıyorlar ama muzurluktan benimki yoğurt yerken bi an yanlışlıkla yüzüne bulaştı güldüm gülmez olaydım sürekli yüzüne bulaştırıyor güleyim diye

Aynı dönemde hepimiz bunları yaşıyoruz demekki 2 yaş sendromu dediklerini erken yaşıyoruz, her dediği olsun istiyor herşeye ağlamaya başladı, bide kendini atıyor o da yeni çıktı kafası geliyor yere, aşırı strese giriyorum bu aralar, umarım geçici bir süreçtir

Saat 1:59'dan beri uyanık, yoruldum eşime verdim ne zaman uyur bakalım Sürekli uyandığı yetmiyor gibi bir de uzun uzun uyanık kalmalar, uzun süre uyanık kalınca ben uyuyamıyorum bir de uykum iyice açılıyor. Tekrar tam uyuyorum derkeeeeen hooooop ağlıyor. Sar başa

03:10'da uyudu, 4:18'de kalktı ve şu an hala uyanık bu saatten sonra 15 dk'dan daha uzun süreli uykular uyuyacağını sanmam. Bana sabah oldu, günaydın...

03:10'da uyudu, 4:18'de kalktı ve şu an hala uyanık bu saatten sonra 15 dk'dan daha uzun süreli uykular uyuyacağını sanmam. Bana sabah oldu, günaydın...
Saat kaçta gece uykusuna geçiyor?
Benimki bu aralar gece 1 de uyuyor, asla erken uyutamıyorum hatta bıraksam 1 de bile uyumaz daha geç uyur, zorla ağlaya ağlaya uyutuyorum geç uyumuş olmasına rağmen uzun uyumuyor sürekli kalkıyor hele bu gece ağlayarak defalarca kalktı yine

21:30 gibi gece uykusuna geçmiş oluyor ama sürekli kalkıyor. Öyle uzun uzun bir uykusu yok yani, hiç olmadı

İşe başlarken sadece çocukla ilgili şeyleri yaparım diye anlaştık. Haftada bir onun çamaşırlarını makineye atıyor. Onun dışında arada ona kadar yemek yapıyor. Ama onun yemekleri içime sinmediği için genelde oğluma ben yapıyorum. Çünkü farklı şeyler yapamıyor. Makarna köfte falan yapıyor. Menüsünü çok daraltoyor çocuğun. Temizlik yemek yapacak kadınlar da çok fazla para istemişti ve inanın bulmak da çok zor. Neyse çocupuma temiz bakıyor güvenli Allah razı olsun tabi de. Ben inanın çok ypruldum. İşim de öyle stabil bişey değil. Zihinsel efor harcıyorum her gün. Kariyer baskısı var üzerimde. Bilmiyorum. Dayanmaya çalışıyorum. Bir de ben var ya eskiden çok tembel bir insandım:) ne yemek yaparım ne düzenliyim falan:) şu an insanüstü bir çaba harcıyorum kendime göre:)

Eminim burada pek çok anne çok zorluk yaşıyor. Hepimize allah kokaylık versin.

Tebrik ediyorum sizi gerçekten ben evde olmama rağmen hiç bir şeye yetişemiyormuşum gibi hissediyorum Allah kolaylık versin işleriniz kolaylıkla ilerlesin

Buzim kizin bi ara kokuyodu doktor bogazina bakti sismis dedi antibiyotik vermisti ama bizimkin de ateste vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…