- 19 Mayıs 2024
- 2.905
- 1.788
- 53
Aynen analık böyle yapacak nişey yok termosum da var onunda alırımYa ben de otelde kaldığımızda kap götürmeyi düşünüyordum . Odaya yemeklerden götürüp yediririm diye. Çünkü bazen yemekte yemiyor farklı yerlerde yediriyorum
Her gun yaşadığım olay yaYapma dedikçe daha çok yapıyor .gözümün içine bakarak bilerek yapıyor . Elindeki yiyeceği tutuyor mesela mama sandalyesinde atmadan önce suratıma bakıyor sırıtıyor öyle atıyor . Yerden ben toplarken önünde bişey kalmışsa kafama da onları atıyor .
Ben şimdi izliyorum onu prize gidiyor 3lü var ama onlara da kapak taktım normalde kapak takmadan önce kızıyorduk yapma etme diye onu oyun diye algıladı heralde gidiyor prizi ellemeye kapak var diye umursamıyorum ama gözüm onda bana bakıyor bişey demiyorum yanıma geliyor dikkatimi çekiyor geri gidiyor yine elliyor bağırıyor ona kızayım diye kızmıyorum yine sinir olıyorHer gun yaşadığım olay yabaşka biri daha yaşayınca iyi bari diyorum. kızlar yazdıklarınızı okudum birebir aynı ağlama ağlayarak istediğini yaptırma kendini yerlere atma yaramazlık yapacakken mutlaka yüzüme bakarak yapma
Sizin eve birisi geliyordu yemek temizlik içinde yardımcı olsa size olmaz mı siz eve gelince çocuğu alırsınız biraz yapabildiği kadar temizlik ya da yemek yapar. Ya da temizlik yine bir şeklinde yapılır yemek önemli çocuk uyuduğunda öğlenleri ne yapıyor yemek yapma şansı olursa güzel olur aslında. Bmyke dr insanın aldığı para uçup gidiyor üstüne yorgunluk stres çok zor gerçekten çalışan anneye deBen asla yetişemiyorum. İnanılmaz öfke yaptı bu bende. Tahammülüm çok azaldı. Çamaşır mı yıkayım yemek mi yapayım çocuk mu yoksa akademik kariyer mi hepsi birbirine girdi. Ben artıı salıcam galiba ya. Yani yemek mecbur. Çünkü çocuğuma yemek yapacak kimse yok. Ama çamaşır temizlik falan salıcam galiba bilmiyorum. Delirmek üzereyim. Ağlamak istiyorum.
Sizin eve birisi geliyordu yemek temizlik içinde yardımcı olsa size olmaz mı siz eve gelince çocuğu alırsınız biraz yapabildiği kadar temizlik ya da yemek yapar. Ya da temizlik yine bir şeklinde yapılır yemek önemli çocuk uyuduğunda öğlenleri ne yapıyor yemek yapma şansı olursa güzel olur aslında. Böyle de insanın aldığı para uçup gidiyor üstüne yorgunluk stres çok zor gerçekten çalışan anneye deBen asla yetişemiyorum. İnanılmaz öfke yaptı bu bende. Tahammülüm çok azaldı. Çamaşır mı yıkayım yemek mi yapayım çocuk mu yoksa akademik kariyer mi hepsi birbirine girdi. Ben artıı salıcam galiba ya. Yani yemek mecbur. Çünkü çocuğuma yemek yapacak kimse yok. Ama çamaşır temizlik falan salıcam galiba bilmiyorum. Delirmek üzereyim. Ağlamak istiyorum.
Bizimki de yeni sinirlenmeyi öğrendi bagırarak kendini kasıp kızartıyor.Hepsine aynı anda güncelleme geliyor heraldeBizimki de sinirlenip kafasını yere vuruyor istediği şeyi yapmayınca . Doktor sert bir dille bunun doğru olmadığını söyleyip anlatın dedi (şu an için pek işe yaramıyor) doğru bir şey olmadığını söylüyorum ve gerekirse yanından ayrılıyorum sonra unutup peşimden geliyor genelde
Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı ki sıkıntılı dönemlerdeyiz düzelecek gibi de değilizİnsanlarda cidden nasıl garip ben rahatsız olsam da söyleyemem ya utanırım
Kendince oyun yapıyorlar ama muzurluktanBen şimdi izliyorum onu prize gidiyor 3lü var ama onlara da kapak taktım normalde kapak takmadan önce kızıyorduk yapma etme diye onu oyun diye algıladı heralde gidiyor prizi ellemeye kapak var diye umursamıyorum ama gözüm onda bana bakıyor bişey demiyorum yanıma geliyor dikkatimi çekiyor geri gidiyor yine elliyor bağırıyor ona kızayım diye kızmıyorum yine sinir olıyor
Aynı dönemde hepimiz bunları yaşıyoruz demekki 2 yaş sendromu dediklerini erken yaşıyoruz, her dediği olsun istiyor herşeye ağlamaya başladı, bide kendini atıyor o da yeni çıktı kafası geliyor yere, aşırı strese giriyorum bu aralar, umarım geçici bir süreçtirKızlar yalnız değilsiniz benim bebem de eşkıya gibi herseye sarılıyo merak ediyo elinden alınca deli gibi bağırıyo ısırıyor vuruyor fırlatıyor saçımı çekiyor geliyo kucağıma çıkıyor kucağımda sebepsiz ağlıyor bu bir haftadır var ve ben çok strese giriyorum sabah 5 te uyanıyo mutlaka neler neler yemekleri etrafa saçıyo nasıl geçecek bilmiyorum ne sendromuysa bitsin artık
Saat kaçta gece uykusuna geçiyor?03:10'da uyudu, 4:18'de kalktı ve şu an hala uyanık bu saatten sonra 15 dk'dan daha uzun süreli uykular uyuyacağını sanmam. Bana sabah oldu, günaydın...
21:30 gibi gece uykusuna geçmiş oluyor ama sürekli kalkıyor. Öyle uzun uzun bir uykusu yok yani, hiç olmadıSaat kaçta gece uykusuna geçiyor?
Benimki bu aralar gece 1 de uyuyor, asla erken uyutamıyorum hatta bıraksam 1 de bile uyumaz daha geç uyur, zorla ağlaya ağlaya uyutuyorum geç uyumuş olmasına rağmen uzun uyumuyor sürekli kalkıyor hele bu gece ağlayarak defalarca kalktı yine
Evet doğruKimsenin kimseye tahammülü kalmadı ki sıkıntılı dönemlerdeyiz düzelecek gibi de değiliz
İnanılmaz çabuk kapıyorlarKendince oyun yapıyorlar ama muzurluktanbenimki yoğurt yerken bi an yanlışlıkla yüzüne bulaştı güldüm gülmez olaydım sürekli yüzüne bulaştırıyor güleyim diye
Aynen analık böyle yapacak nişey yok termosum da var onunda alırım
İşe başlarken sadece çocukla ilgili şeyleri yaparım diye anlaştık. Haftada bir onun çamaşırlarını makineye atıyor. Onun dışında arada ona kadar yemek yapıyor. Ama onun yemekleri içime sinmediği için genelde oğluma ben yapıyorum. Çünkü farklı şeyler yapamıyor. Makarna köfte falan yapıyor. Menüsünü çok daraltoyor çocuğun. Temizlik yemek yapacak kadınlar da çok fazla para istemişti ve inanın bulmak da çok zor. Neyse çocupuma temiz bakıyor güvenli Allah razı olsun tabi de. Ben inanın çok ypruldum. İşim de öyle stabil bişey değil. Zihinsel efor harcıyorum her gün. Kariyer baskısı var üzerimde. Bilmiyorum. Dayanmaya çalışıyorum. Bir de ben var ya eskiden çok tembel bir insandım:) ne yemek yaparım ne düzenliyim falan:) şu an insanüstü bir çaba harcıyorum kendime göre:)Sizin eve birisi geliyordu yemek temizlik içinde yardımcı olsa size olmaz mı siz eve gelince çocuğu alırsınız biraz yapabildiği kadar temizlik ya da yemek yapar. Ya da temizlik yine bir şeklinde yapılır yemek önemli çocuk uyuduğunda öğlenleri ne yapıyor yemek yapma şansı olursa güzel olur aslında. Böyle de insanın aldığı para uçup gidiyor üstüne yorgunluk stres çok zor gerçekten çalışan anneye de
Tebrik ediyorum sizi gerçekten ben evde olmama rağmen hiç bir şeye yetişemiyormuşum gibi hissediyorum Allah kolaylık versin işleriniz kolaylıkla ilerlesinİşe başlarken sadece çocukla ilgili şeyleri yaparım diye anlaştık. Haftada bir onun çamaşırlarını makineye atıyor. Onun dışında arada ona kadar yemek yapıyor. Ama onun yemekleri içime sinmediği için genelde oğluma ben yapıyorum. Çünkü farklı şeyler yapamıyor. Makarna köfte falan yapıyor. Menüsünü çok daraltoyor çocuğun. Temizlik yemek yapacak kadınlar da çok fazla para istemişti ve inanın bulmak da çok zor. Neyse çocupuma temiz bakıyor güvenli Allah razı olsun tabi de. Ben inanın çok ypruldum. İşim de öyle stabil bişey değil. Zihinsel efor harcıyorum her gün. Kariyer baskısı var üzerimde. Bilmiyorum. Dayanmaya çalışıyorum. Bir de ben var ya eskiden çok tembel bir insandım:) ne yemek yaparım ne düzenliyim falan:) şu an insanüstü bir çaba harcıyorum kendime göre:)
Eminim burada pek çok anne çok zorluk yaşıyor. Hepimize allah kokaylık versin.
Buzim kizin bi ara kokuyodu doktor bogazina bakti sismis dedi antibiyotik vermisti ama bizimkin de ateste vardiArkadaşlar bebeğimde tuhaf bir ağız kokusu var. Hani mikrop kokusu gibi. Dişlerini falan da dırçalıyorum ama öyle bişey değil yani. Enfeksiyon kokusu gibi. Dii çıkartırken bu olur mu yoksa hasta mı anlamıyorum. Öksürüğü burun akıntısı yok. Ama halsizlik ve geceleri huzursuzluk başladı. Diş çıkarmadan dolayı olabilir mi bu koku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?