- 27 Nisan 2023
- 680
- 747
- 33
- 30
Canim sen de ogretmendin diye hatirliyorum kesinlikle basla ise.. gercekten calisma hayati bi nefes oluyo insana.. iyi ki ucretsiz izne cikmamisim diyorum su an kendimeBenimde 3 gündür oğlum ileri seviye burnumdan getirdiği için eylülde ben başlıyorum okula çocuğunu da al kreşe ver diye söyleniyordum eşime yürek yediğim bir an
Neredeyse iki yaşında olacak bence cidden düşünebilirsin başlamayıBenimde 3 gündür oğlum ileri seviye burnumdan getirdiği için eylülde ben başlıyorum okula çocuğunu da al kreşe ver diye söyleniyordum eşime yürek yediğim bir an
Amin sağolun sizlere de. Ama ben çalışmayan annelerin daha çok zorlandığını düşünüyorum. Çünkü ben işteyken bir öğle yemeğine gidiyorum iş arkadaşımla. Rahatlıkta tuvalete gidiyorum kahve içiyorum. Biraz daha kafam dağılıyr. Sürekli evde çocukla olmanın daha başka zorlukları var sanki. Yani aslında iki türlü de avantaj dezavantajlı durumlar var. Herkes için zor.Tebrik ediyorum sizi gerçekten ben evde olmama rağmen hiç bir şeye yetişemiyormuşum gibi hissediyorum Allah kolaylık versin işleriniz kolaylıkla ilerlesin
Tamamen katılıyorum. Pazartesi sendromu diyorlar ya. Şu an pazar günleri diyorum ki ohh yarın iş var. Dinlenicem:)))Canim sen de ogretmendin diye hatirliyorum kesinlikle basla ise.. gercekten calisma hayati bi nefes oluyo insana.. iyi ki ucretsiz izne cikmamisim diyorum su an kendime
Tabi doktoru daha iyi bilir ama ben küçük nebul makinesine izotonik koyuyorum o durumlarda doktoru söylemiştiSon bir şey sorucam. Çocuğumun burnu çok tıkalı. Ağzını açarak uyuyor. Sümükleri çekşyoruz sürekli ama daha geride bir hırıltı var. Balgam gibi afedersiniz. Onu çıkaramıyorum. Çünkü burunda görünen bişey de yok. Napmam lazım. Nasıl çıkarıcam onu. Şu an uyuyor ve inanıpmaz hırıltı sesi var. Keşke atabilsem buraya.
Canim sen de ogretmendin diye hatirliyorum kesinlikle basla ise.. gercekten calisma hayati bi nefes oluyo insana.. iyi ki ucretsiz izne cikmamisim diyorum su an kendime
Hep son zamana kadar kullanacağım elimden geldiğince bakacağım diyordum eşimde o şekilde istiyor ama bir yanımda biraz nefes diyor. Bir yandan çalışma hayatı korkutmuyor da değil sonuçta okul yükü çocuk ev daha fazla sorumluluk isteyecek. Kafam karışık biraz. Yazın tayin isteyip iç anadoluya doğru kaymak istiyorum bakalım kafalar LeylaNeredeyse iki yaşında olacak bence cidden düşünebilirsin başlamayı
Bende merak ediyorum bunu 2gün sonra doktora gideceğim sorarım ama kullanan veya dpktora danışan varsa yazsin merak ediyorumKızlar inek sütü veren yada doktoru ile bu konuda konuşması geçen oldu mu
Aynen ötle anne olduktan sonra aklımıza neler neler geliyor ve gelecekçocuğum olmasa utanıp yapamıycam bişeydi bu şimdi umrumda değil yeterki yesinler
Çalışan annenin işi 2 katı daha zor Allah kolaylık versin inşallah yoluna girer artık bişeylerİşe başlarken sadece çocukla ilgili şeyleri yaparım diye anlaştık. Haftada bir onun çamaşırlarını makineye atıyor. Onun dışında arada ona kadar yemek yapıyor. Ama onun yemekleri içime sinmediği için genelde oğluma ben yapıyorum. Çünkü farklı şeyler yapamıyor. Makarna köfte falan yapıyor. Menüsünü çok daraltoyor çocuğun. Temizlik yemek yapacak kadınlar da çok fazla para istemişti ve inanın bulmak da çok zor. Neyse çocupuma temiz bakıyor güvenli Allah razı olsun tabi de. Ben inanın çok ypruldum. İşim de öyle stabil bişey değil. Zihinsel efor harcıyorum her gün. Kariyer baskısı var üzerimde. Bilmiyorum. Dayanmaya çalışıyorum. Bir de ben var ya eskiden çok tembel bir insandım:) ne yemek yaparım ne düzenliyim falan:) şu an insanüstü bir çaba harcıyorum kendime göre:)
Eminim burada pek çok anne çok zorluk yaşıyor. Hepimize allah kokaylık versin.
Ben sormadım ama artık büyüdükleri için bir sabah kahvaltıda devam sütleri olıyor ya ondan verdim pipet seviyor öyle beşki içer diye sevmedi 1 ay sonra tekrar denedim yine içmediKızlar inek sütü veren yada doktoru ile bu konuda konuşması geçen oldu mu
Evde durana da zor çalışanada zor ben memur olsaydım işe geri dönerdim ama çocuğumu gördüm ya her şey boş şuan biraz uysal ağlamayan nir bebek olacak ki işe dönesin. Şimdi her gece uykusuz kal, emziren anne ol, çocuğun senden başka birinde durmasın gidemezsin işe çok zor. İşe gitsende bu sefer ev işleri kalıyor dediği gibi ayrı stres sıkıntı . Ben şimdi bu kadar zamandır kendim bakmışım çevremde o kadar insan olduğu halde artık takıntı haline geliyor bir süre sonra asla bırakamam asla kimse benim gibi bakamaz kafası oluşuyor o yüzden işi olanlar bir önce dönsünAmin sağolun sizlere de. Ama ben çalışmayan annelerin daha çok zorlandığını düşünüyorum. Çünkü ben işteyken bir öğle yemeğine gidiyorum iş arkadaşımla. Rahatlıkta tuvalete gidiyorum kahve içiyorum. Biraz daha kafam dağılıyr. Sürekli evde çocukla olmanın daha başka zorlukları var sanki. Yani aslında iki türlü de avantaj dezavantajlı durumlar var. Herkes için zor.
Mesela benim annem kayınvalidem kardeşim kuzenim hiç kimsem yok. Daha zor diye dşünüyordum. Ama yanında full alrabası olan da farklı zorluklar yaşıyor. Herşeyin iyi kötü yanı var. Ama genel olarak herkes için yorucu bir süreç. Allah herkesin işini rastgetirsin. Kolaylık versn.
Tuzlu sular var ya serum fizyolojik ben ondan kullanıyordum doktor bana artıl onlar fayda etmez dedi burun spreyi verdi belki sende öyle bir şey kullanıyorsan burnu açılmıyordurSon bir şey sorucam. Çocuğumun burnu çok tıkalı. Ağzını açarak uyuyor. Sümükleri çekşyoruz sürekli ama daha geride bir hırıltı var. Balgam gibi afedersiniz. Onu çıkaramıyorum. Çünkü burunda görünen bişey de yok. Napmam lazım. Nasıl çıkarıcam onu. Şu an uyuyor ve inanıpmaz hırıltı sesi var. Keşke atabilsem buraya.
Benimkinin yeme içme doğru düzgün olmadığı için açta oluyor acaba akşam yatmadan versem daha az uyanır mı dedimBen sormadım ama artık büyüdükleri için bir sabah kahvaltıda devam sütleri olıyor ya ondan verdim pipet seviyor öyle beşki içer diye sevmedi 1 ay sonra tekrar denedim yine içmedi
Ben sordum 2 yaşına kadar mümkünse verme dediKızlar inek sütü veren yada doktoru ile bu konuda konuşması geçen oldu mu
sebebi ne acabaBen sordum 2 yaşına kadar mümkünse verme dedi
Bebeklerin sindirim sistemi henüz sütteki proteinlere sindirecek durumda olmuyormuş kabızlığa sebep olabilir dedi. demir eksikliğine sebep oluyormuş. Direkt süt yerine fermente sür ürünleri çok daha faydalı olur dedi.sebebi ne acaba
Kime bırakacaksın canım kreşe miBenimde 3 gündür oğlum ileri seviye burnumdan getirdiği için eylülde ben başlıyorum okula çocuğunu da al kreşe ver diye söyleniyordum eşime yürek yediğim bir an
İnek sutu,bal,patlican,bakla birsure daha yasak dedi.Kızlar inek sütü veren yada doktoru ile bu konuda konuşması geçen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?