- 4 Ağustos 2022
- 6.239
- 2.919
- 103
Sabah kaçta kalkıyor pekiKızlar grupta bir annemiz bebeğinin gece geç saatlerde uyuduğunu söylemişti kimdi hatırlamıyorum bir çözüm buldu mu bana yazabilir mi? Bebeğim gece 12 1 de uyuyor hatta bugün hala uyumadı saat 2 ye geliyor, ben tükendim artık günlerdir haftalardır aynı şey asla erken uyumuyor 9 10 saat uykusuz durabiliyor
9 da kalkıyor bazen, bazen daha geç ama çok geç öğle uykusu yapıyor tüm problem aslında onla ilgili farkındayım, 3ten sonra zorla uyutuyorum, sürekli bir uykuya direnme var, yarın sabah 8 de kaldıracağım bakalım nasıl bir fark olacak, hala uyumadı, ben tükendim sabrım da vücudum daSabah kaçta kalkıyor peki
Bence sabah en geç 7.30 da uyandır böylece gündüz uykusunu da 1 gibi yapar en azından bir kaç gün dene. Aklıma tek gelen bu.9 da kalkıyor bazen, bazen daha geç ama çok geç öğle uykusu yapıyor tüm problem aslında onla ilgili farkındayım, 3ten sonra zorla uyutuyorum, sürekli bir uykuya direnme var, yarın sabah 8 de kaldıracağım bakalım nasıl bir fark olacak, hala uyumadı, ben tükendim sabrım da vücudum da
Evet canım haklısın sabah öyle yapacağımBence sabah en geç 7.30 da uyandır böylece gündüz uykusunu da 1 gibi yapar en azından bir kaç gün dene. Aklıma tek gelen bu.
Bizim doktorumuz 1 yaşından beri mamayı kesip süt vermemiz gerektiğini söylüyor . İlk başta örneğin 30cc su 30cc süt ile başlayıp deneyin diyor . Ben henüz vermedim sadece içimin devam sütünü veriyorumKızlar inek sütü veren yada doktoru ile bu konuda konuşması geçen oldu mu
Seviyor mu onuBizim doktorumuz 1 yaşından beri mamayı kesip süt vermemiz gerektiğini söylüyor . İlk başta örneğin 30cc su 30cc süt ile başlayıp deneyin diyor . Ben henüz vermedim sadece içimin devam sütünü veriyorum
Evettt bayağı çok severek içiyor mama gibi tadı tatlıSeviyor mu onu
Ayyy gece 2de buradaymışsın bu saatte de uyanmışsın bugün çabucacık geçsin inşallah sana . İnşalkah oğlun öğlen 12gibi uyur 3e kadar falan uyurda sen de dinlenirsinSeviyor mu onu
Ben sorduğumda inek sütü vermen şart değil onun yerine kefir ver daha iyi demiştiKızlar inek sütü veren yada doktoru ile bu konuda konuşması geçen oldu mu
Benim de aklıma erken uyandırmandan başka çare gelmiyor. 7:00-7:30 arası uyandırırsan gündüz uykusunu öne çekersin belki biraz, yani çok zor tahmin ediyorum benim de sıkıntım şu an çok erken uyanması 5:39'da kalktı bugün ve daha sonra uyutamadım. Bir süredir böyle gidiyor. Bu arada 5:39a kadar da zorla uyuyor yani hele 3-4'ten sonra öyle sık uyanıyor ki. Ben o saatlerden sonra uyanmış oluyorum diyebilirim. Çünkü tekrar uykuya geçmem aşırı uzun sürüyor eskiden de böyleydim uykuya çok zor geçerimKızlar grupta bir annemiz bebeğinin gece geç saatlerde uyuduğunu söylemişti kimdi hatırlamıyorum bir çözüm buldu mu bana yazabilir mi? Bebeğim gece 12 1 de uyuyor hatta bugün hala uyumadı saat 2 ye geliyor, ben tükendim artık günlerdir haftalardır aynı şey asla erken uyumuyor 9 10 saat uykusuz durabiliyor
Başlarsam kreş olur gibiKime bırakacaksın canım kreşe mi
Benimde erken uyandırmaktan başka çare gelmiyorKızlar grupta bir annemiz bebeğinin gece geç saatlerde uyuduğunu söylemişti kimdi hatırlamıyorum bir çözüm buldu mu bana yazabilir mi? Bebeğim gece 12 1 de uyuyor hatta bugün hala uyumadı saat 2 ye geliyor, ben tükendim artık günlerdir haftalardır aynı şey asla erken uyumuyor 9 10 saat uykusuz durabiliyor
Devam sütlerinin içeriği kötü diyorlar yaBizim doktorumuz 1 yaşından beri mamayı kesip süt vermemiz gerektiğini söylüyor . İlk başta örneğin 30cc su 30cc süt ile başlayıp deneyin diyor . Ben henüz vermedim sadece içimin devam sütünü veriyorum
Bakla ve bal veriyorum ben yaİnek sutu,bal,patlican,bakla birsure daha yasak dedi.
İşte amacım daha çok gece yatmadan içirmek biraz da olsa tokluk verir en azından ilk yatışta uzun uyur belki. Organik tarım amblemi olan sütten aldırdım bakalım akşamları biraz ılıtıp bal koyup içireceğim takip ederim bir sıkıntı hissedersem bırakırımBen sorduğumda inek sütü vermen şart değil onun yerine kefir ver daha iyi demişti
Genelde ilk verirken bir şeylerin içine katarak deneyin diyorlar, mesela muhallebisi falan katın deneyin ondan sonra direk verin diyorlar. Eğer yapabilirsen öyle başla istersenİşte amacım daha çok gece yatmadan içirmek biraz da olsa tokluk verir en azından ilk yatışta uzun uyur belki. Organik tarım amblemi olan sütten aldırdım bakalım akşamları biraz ılıtıp bal koyup içireceğim takip ederim bir sıkıntı hissedersem bırakırım
Bakla biraz tehlikeli bir sebze,buyukleri bile zehirliyebiliyor,vermesen daha iyi sanki.bunlarin yaninda fistikda yasak dedi,oda zehirliyebiliyirmus.belki her bunyede farkli alerjik sonuclar dogurabilecegi icin bu besinler riske atmak istemiyor olabilir.Bakla ve bal veriyorum ben ya
Sut konusu baya karisik,tavsiye edende var ,sakin vermeyin diyen doktorda var.benim doktor,onermiyor sutu.İşte amacım daha çok gece yatmadan içirmek biraz da olsa tokluk verir en azından ilk yatışta uzun uyur belki. Organik tarım amblemi olan sütten aldırdım bakalım akşamları biraz ılıtıp bal koyup içireceğim takip ederim bir sıkıntı hissedersem bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?